Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Mercedes spune:
elisor-bia mea a primit acum la inceputul lunii iunie. Parerea mea e sa suni la casa de asigurari de sanatate de la voi si sa i intrebi daca e cumva la ei. Cirxuitul lor e bucuresti-posta romana(ori curier) domiciliu omului si daca nu e gasit acasa la casa de asigurari judeteana.
La ora 11 pleaca trenul lui crisri si io sunt pe dc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
La multi ani, Eva !
Sa cresti mare fetita frumoasa, sa fii norocoasa, sanatoasa, sa aduci multe bucurii parintilor, iar zimbetul si fericirea sa te insoteasca mereu !
Oana, asteptam poze cu printesa si... mai da cite un semn de viata
Teddy si Isabella mai greseste cind isi pune papuceii, dar eu nu le schimb pozitia, ii spun doar ca a gresit si schimba ea, ii explic in care parte se inchid sandalute si greseste din ce in ce mai putin.
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Si eu! Agata isi facea bagajele, are tren peste putin! Am niste emotii!!!
La multi ani, Eva!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Buna!
Azi am fost la iarba verde, un pic mai departisor de casa, dar cel putin am scapat de manele si muzica racnind, macar acolo sa aud pasarelele si respiratia padurii. A fost bine ca n-a fost asa cald incat sa scot limba, dar vad ca tot m-a inrosit un pic.
Mercedes distractie placuta lui Cristi! Sunt curioasa cu ce povestiri vine din tabara. Pai la casa judeteana am sunat din start, dar m-au 'invitat' sa vin la ei ca nu dau relatii prin telefon, la ei insemnand sa stau la coada ca sa intru in cladire laolalta cu cei care trebuie sa-si vizeze adeverinte sau sa-si depuna declaratii sau orice alta problema. Iar coada e...o intoarcere in timp de pe vremea lui nea nicu
Si i-ai facut analize lui Bia?
Nelia tu esti mai rabdatoare din fire, eu la cerinte de-astea repetitive (fara sa asculte ce spun si eu) nu mai am demult rabdare, tip la ea ca ma toaca la cap, dar daca sta sa planga o impac imediat si ii explic de ce m-a suparat si ne impacam ca doua 'pinele' (prietene) ce suntem.
Felicitari lui Lisandru, imi amintesc foarte bine ce mult au insemnat pentru mine micile progrese.
Lucas daca esti pe faza sau Ioana voi ati fost cu masina in Bg? Daca da, ce varianta ati ales din Buc? Maine mergem la agentie...yupiii
Florentina cum stati dupa varicela?
Laura ti-ai mai revenit cu spatele? Stii, cred, ca e 'boala balantelor' asta cu coloana.
Monu ati ajuns acasa? Cate ore ati facut, sa mai intreb?!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Ce va invidiez cu iarba verde, Elisor.
Pina la urma v-ati hotarat exact la ce hotel mergeti in Bg? Si in ce perioada o sa fie?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Pozele de la www.dropshots.com/elisibia2#date/2008-06-29/15:15:58" target="_blank">iarba verde pentru cine doreste sa le vada
Gabitza in principiu cam stim ce vrem, sa vedem cu ce venim de la agentie . Cam asta: Albena, in perioada 15 iulie - 15 august si oscilam intre 2 hoteluri. Unul de 3 stele, e pe plaja are si loc de joaca pentru copii, plus piscine sau unul de 4 stele care are de toate (mai putin locul de joaca
), foarte aproape de plaja, dar nu pe plaja. All inclusive. Cred ca ramanem la varianta de transport masina proprie. Cam mult de condus, dar iesim mai bine.
Mda, noroc cu iesirile astea in natura ca la capitolul parcuri stam foarte rau. Aveam o zona superba (de unde se vedea orasul) spre drumul de Poiana dar...se construieste cartierul rezidential 'Belleview', preturi de preturi .
Te-ai gandit cam cat stai acasa cu Raducu?
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Elisor, am vazut pozele, cred ca a fost foarte frumos! Ei, nu sint eu chiar rabdatoare, dar am devenit cu timpul... de voie, de nevoie.
Agata mai are o ora si se urca in tren! Nu ma pot concentra, pina o vad ajunsa in Bucuresti, ea nu are nici o treaba, isi facea unghiile!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
Buna,
am ajuns acasa!!! 12 ore cu masina. am mers bine sighet - sibiu. si cum am intrat pe valea oltului am mers f greu. ca si intre ramnicul valcea si pitesti cand trebuie sa se treaca dealul. nu stiu numele. f greu de mers cu masina in zona asta. in ardeal se merge parfum. aici mai greut.
in bucuresti e o caldura de imi ine sa lesin dupa ce am stat 3 sapt la rece. dar tot mai bine e acasa. imi era deja dor de casuta noastra si de sentimentul acela placut de a fi acasa cu familia adica eu, sotul si copiii impreuna. sper sa rezistem la canicula.