Copiluti de mai-iunie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI EVA!
Sa ai parte de o viata frumoasa, sa fii sanatoasa si fericita!
OanaC da cu tine ce-i ca de cand am revenit nu te-am vazut pe-aici?!

Monu bine ati ajuns acasa, cu bine!

Nelia sarumana, am vazut! Distractia in seama ei, grijile pe umerii tai, asa-i normal, nu?

Adina frumoase poze am vazut la voi, chiar mi-era dor de Ema...

Sa avem o saptamana usoara!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

EVA

Monu, bine ati revenit. Nasol cu caldura. la noi in continuare frig si ploua de numa. Dar vin eu in august acasa si o sa am caldura.

Gabitz, vazut poze cu Raducu. Bai, e asa de scump de numa. Andrei e asa inaltut de numa. Ma uitam la el si in comparatie cu Alex care e mic de statura, parca nici acuma nu a crescut... Al tau e destul de inaltut.

Elisor, mistoace pozele de la iarba verde. Apoi se dormea ca-n gara, vazui. hihi

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... multumim pt urari ... noi acum am aterizat de la mare, unde a fost super - fetele s-au simtit super. Revin maine cu poze caci sunt franta.
Va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Eva!

Elisor, in perioada cad ai lipsit s-au incins putin spiritele pe aici iar OanaC si Blackpanterro si-au luat oficial jucariile si au plecat...mie personal imi pare rau! Sper sa ne mai citeasca si sa revina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

La multi ani puilor sarbatoriti zilele acestea!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

La multi ani la toti copii sarbatoriti.

Daca va era dor de noi am pus cateva poze.

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2624228386/

Noi suntem bine sa zicem ca restu nu conteaza.Pup toti pui mari si eu va citesc vad poze dar cu scrisul stau tare prost asta e.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Chiar daca nu sunt f activa ... eu citesc zilnic ... si daca vreti va aratam si cateva poze de la mare.
Va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Deci cum ziceam m-am intors :)
Si am de lucru ca la balamuc la serviciu. Colac peste pupaza ni se schimba si seful, pleaca iranianul si vine un norvegian. Sper sa fie bine, mai avem 2, inclusiv sefa mea si sunt super-ok.
In rest noi suntem bine, Iepu a renuntat la pampersi din 2 incercari, adica a avut 2 accidente dupa care a prins ideea. Ea renuntat, noi inca nu :), adica inca ii punem cand plecam de acasa si cand doarme, dar de fapt ea nu mai face in ei. Acu' avem alte probleme, ca nu vrea decat anumiti chilotei-unii adusi din Dubai, din care avem doar 4 perechi :) asa ca-i spal intr-o veselie:) si nu vrea decat la wc cu colacul cu winnie:), presupun ca o sa-l caram mult timp de acum incolo dupa noi...In fine, eu sunt foarte incantata, ca a durat juma' de an pana am convins-o sa accepte chilotzeii si mersul la wc.
De vorbit acum vorbeste binisor, si-a dat drumul in luna cat am lipsit eu de acasa, de, nevoia...
Acum cautam gradi. La montessori am inteles ca nu mai sunt locuri, sa vedem la Bell sau PinkLemon, aveti ceva informatii despre ele?
Fug ca sta productia
Pup

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fran, vezi ca la PinkLemon a fost Andutzy cu Dragos si parca nu a avut o experienta prea placuta, sper sa nu ma insele memoria.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

da pink lemon a fost fara noroc pt andutzy. vezi ce faci fran.

Mergi la inceput