Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
La multi ani Annelies!
Sa cresti mare si ai tot ce-ti doresti in viata!
Mami de Annelies, nu mai stim nimic de tine, sper ca iti merge super bine!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
La multi ani Annelies!
Suntem topiti de caldura, a tras azi-noapte o furtuna teribila si a plouaaaat...din pacate nu s-a racorit defel afara!
Alyssa profita din plin de metoda mea de educatie anti-violenta si ne mananca sufletul, toata ziua comanda si tzipa de ne sparge urechile imediat ce nu-i facem pe plac....
elisor spune:
Frate, ce zi! Cred ca dac-o mai tin in ritmul asta uit sa vorbesc. Pana dupa pranz nu s-a auzit nici musca in birou (s-a intors sefa ), pe mine linistea de mormant ma apasa rau, nu c-as fi vreo vorbareata dar nu-mi place atmosfera de mers pe varfuri, cand are treaba toata lumea mucles, cand nu are trebuie sa-i tii de urat. In fine.
Cu vacanta dezamagire totala, nu am gasit locuri in Bulgaria, cica hotelurile de 4 stele de pe plaja sunt cele mai cautate, mi-a gasit ceva dar la 900 m (?!) de plaja, apoi am zis pas ca n-oi face jogging ca sa merg la plaja. Ne orientam acum spre Turcia sau Grecia, dar mi-e teama ca nu mai gasesc nimic. Cica e prea tarziu pentru cumpararea unui sejur , dar eu daca numai acum am avut banii, ce sa fac? Da, stiu, e problema mea
Bea sarumana de vizionat, da, asa se lasa dupa o zi fara somnic de pranz sau foarte solicitanta cade lata...relax, creste Alex, dar in ritmul lui. Fa elongatii cu el , pe bune ca asa am citit intr-o revista ca pe langa sporturile astea arhicunoscute daca vrei sa mai puna kupilu un cm acolo sa-l atarni de-o bara si sa-l uiti acolo
Fran impartasim aceeasi problema cu chilotii, trebuie musai sa aiba ceva pe ei, altfel nu sunt buni, intr-un timp ii prefera doar pe cei cu Dora (sunt doar 2 perechi ), acum e mai toleranta si accepta si-o "policica"...colacul de wc, o, da, loc special in bagaje, nici Andreas nu pleca fara el de acasa, sa fie sigur ca are cum sa produca
.
Vezi de ce era necesara plecarea ta?! Cred ca iti simtea grija in legatura cu vorbitul si se inhiba.
Bafta cu gradinita!
Teddy multumesc ca m-ai lamurit, nu-mi pot imagina ce s-ar fi putut intampla atat de grav incat sa renunte la noi, dar nu insist sa aflu sa n-aduc la iveala vreun monstru...de subiect
Saryta unde anume ati fost?
Ziceti c-ati pus poze? I-a sa le vedem...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Imi pare rau Elisor ca n-ai mai gasit sejur unde voiai tu. Poate mergeti in Spania? Nu stiu cat e diferenta de pret.
Sau poate stati acasa si va duceti la Aquapark in fiecare zi
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Si noi vrem in turcia la anul dar cu tot cu kinderi. SI o sa mergem prin septembrie ca avem niste cunostinte care tocmai s-au intors cu limba scoasa de-un cot de caldura. In rest cik a fost bestial.
Sunt in febra bagajelor. Azi am fost la epilat, am gonit veveritele cum zice Mihai apoi am fost la tutunaru sa ma mai vada si pe mine ca mi-a iesit rezultatul la papanicolau si secretia. Stau bine in afara de un polip care se pare ca imi provoaca si menstrele atat de abundente. Daca vreau m-a chemat sa-mi faca o histeroscopie ca sa mi-l scoata dar de unde eram asa de viteaza m-am cam speriat. Oi vedea, asa cum mi-a spus depinde cat de mult ma deranjeaza ciclul meu.
Maine merg sa ma tund si sa ma vopsesc si va pun o poza hartistica cu mine ca sa vedeti ce beton arat
Andreea mama de Filip si Georgia
![](images/user_woman.png)
Mercedes spune:
Androix-drum bun!
elisor-nu, inca nu am fost la analize cu bia urmeaza va tb sa merg si eu in acelasi timp.
Eu fac amr -ul de joi intruna vom fi in concediu, abia astept.
Mama ce vreme de la ora 18 aprox. ploua ploua cu galeata ... mi a tb vreme urata.
elisor-ce vreme e pe la voi? nu pot vb cu cristi, n are vreme de noi
elisor spune:
Gabitzaaaa iti dau na-na , cum sa stau acasa, pana la urma vom merge undeva, doar ca mi-e teama ca va trebui sa fac vreun compromis...ieri am bagat un ochi la aquapark sa vedem cum arata, preturi, de aratat e ok, dar preturile sunt de piscina privata.
Cat e intrarea la aqua din Otopeni?
In Spania e cam scump pentru buzunarele noastre pentru ca implica avion, din Olanda ar fi mai ieftin sa iau sejur pentru Spania, dar din pacate trebuie sa am factura din tara.
Marilena mai fato, da ai slabit!!! Arati superb!!! De Marutu ce sa mai spun ca am ramas cu ochii la parul ei, i-a crescut foarte mult, dar ma intreb (nu da cu rosii ca ma feresc ) pe unde ai fost tu cand ati conceput-o? E goala Bert!
Si ati fost la Madurodam, asa-i? Oraselul in miniatura...frumos rau!
Saryta din pacate eu nu pot vedea pozele de pe picasa...
elisor spune:
Mercedes e cald, foarte cald, azi erau 31 de grade in aer. Pana la urma vorbiti pe mobil rds? Se prinde? Dan a iesit cu Bianca pe la 19.30 din casa, a zis ca nici nu va mai iesi de acum incolo mai repede. Tare placut pe seara.
Lasa baiatu' sa se distreze, e pe miini bune.
Andreea pai s-aveti o vacanta super, cred ca ma repet, da' nu-i bai. Zbor placut (vezi sa faci poze din avion deasupra norilor)! Si polipul ala n-are nici o treaba daca-l lasi acolo pe termen lung, adik nu prezinta risc?
Mie mi-a dat medica de familie un concluzionar, ca sa zic asa, al evaluarii si in urma analizelor scria acolo ca prezint risc scazut de cancer uterin si de col si de diabet zaharat tip II. Si scrie aici si-o cifra. Oricum e ceva destul de sumara interpretarea asta/
Noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Io nu-s zdravana la cap...toata dupa-masa pana seara am bagat curatenie la greu, d'aia cu batut si periat covoare, mutat mobile ca sa aspir bine...transpiram in ultimul hal
si gafaiam ca purcelul...ma intreb, oare cate calorii am ars?
Elisor, imi pare rau ca nu gasisi locuri...hai in Italia, io de 2 zile caut cazare la mare pentru niste neamuri din RO care vor sa vina si s-au hotarat tarziu, nu mi-as fi imaginat sa intram in criza de oferte!
![](images/user_woman.png)
onixone spune:
Buna dimineata.E 5 dimneata si ma pregatesc s o iau pe mama de la aeroport.Visesz la ziua asta de 2 luni de cand si-a cumparat bilet.Vine cu bunica care va sta la matusa.V-am citit zilnic dar am fost foarte ocupata si nu am putut scrie deloc.Am vazut poze de la mare cu SAryta si cu elisor.Foarte frumoase.Cred ca mama vine cu calddura ca s-au anuntat 25 grade.COPILUL doarme la fel si barbatul.E soare afara la ora asta si e tare plact .acum sunt 13 grade dar ce mai conteaza .Vine mamam.Si ne-am decis cand pleaca ea pe 13 iulie plecam si noi cu ele in romania.Alex e bine, e un smecher.E un dulce si ne intreaba tot felul de chestii.Jumate engleza jumate romana dar e simpatic cum zice:( a venit verisoara mea cu 3 catei, o femela cu 2 puppies, si latrau cainii):
Alex catre caini: Taci pe gura!
Eu: Se zice taci din gura!
Alex din nou: Taci pe gura!
Eu: Nu asa! Taci din gura!
Alex: Taci prin gura!...dupa care am renuntat.
Cea mai lunga fraza.Alex langa toaleta:Taty? Tu esti acolo pe wc?
Si in rest...ne poveste-te cate in luna si in stele.Si cand se impotmoleste ii spun sa zica in romaneste si incepe:aaaaa...aaaaa,asa si dinozaurul a mancat pisica, aaaaaa...si aaaa!!
Fetelor! Fii-miu nu se imbraca singur inca! Ce ma fac?Cand s educe la wc singur isi trage inapoi chilotii si pantalonii, dar de imbracat de la a la z nu o face.
Gata ma duc sa ma imbrac ca mai trebuie sa iau benzina si aeroportul e la o ora de aici.Mama aterizeza la 7.Pa
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex