Copiluti de mai-iunie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Chiar asa? se amendeaza cei care nu au facut analizele alea? ca eu din ianuarie nu m-am dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

rpd pozeeee cu www.4shared.com/dir/7907782/40fa80dd/tunsoare.html" target="_blank">tunsoarea

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

woau!!!!! andreea arati super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreea si mie imi place lookul tau (nu mi te imaginez cu parul lung), dupa cum pozezi te simti foarte bine si sexy, asa-i? Parca ai slabit...ce ai la semnatura e doar un slogan sau e pe bune ce ti se-ntampla?

Monu daca e sa ne luam dupa Nicolaesu chiar l-am crede cu amenzile, dar stii vorba aia 'a promite e o onoare si a te tine de cuvant e o prostie', asa ca don't panic!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.
In primul rand la multi ani copilasilor sarbatoriti in ultimele zile de iunie.
Scuze ca nu am facut-o la timp dar nu am cand.

Androix e super tunsoarea dar si modelul.

Nelia Tony s-a ridicat in picioare la 6 luni. Dar stim toti ca el e un atipic.

Saryta esti o mamica tanara si frumoasa. Arati beton.
La fel Gusta.

Pozele lui Eli m-au topit, Cornelia are niste super copilasi.

Olga

Cuscra las-o usor...Pup atomica.

In rest... Azi e ziua Canadei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc, fetele! In poze nu prea se vede dar sunt si vopsita si chiar mi-a facut si niste suvite cu o nuanta ceva mai inchisa dar eu nu prea le remarc nici in lumina, poate sunt ele mai subtile asa cat sa sugereze volum.

Monu, la Ligiana am fost dar am fost unde lucreaza ea la hotel bucuresti. A fost o experienta placuta dar nu cred ca o voi repeta.

Elisor, nu este doar un slogan. Apasa pe numele meu sa vezi ce evolutie grandioasa dar nu scrie si in cat timp am reusit performanta asta. Dar asta conteaza mai putin. In scurt timp o sa ajung la greutatea BM sau IC before motherhood sau inainte de copii. Si abia atunci incepe adevarata distractie pentru ca incep sa ma lupt cu kilograme puse de mult timp, prea mult timp, acus vreo 10 ani...

Mi s-a acrit de atata calcat. Am calcat cat sa-mi ajunga tot anul ca si asa se pune praful pe fierul meu de calcat.

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Woau! Andreea, arati super! Im place tunsoara, iti sta si bine, mai ales cind zimbesti. Eu acum am intrat pe numele tau, ca i-ai scris lui Elisor si nu-mi vine sa cred cit ai slabit. Hai, spune-mi, in cit timp!?! Daca as da eu jos atitea, cred ca m-as imbata de fericire. Eu am 79 acum, dar puse mai mult pe burta si arat de ma ocolesc singura, sa nu ma vad.
OlgaT, bine ca te mai auzim! Esti mai bine? Stiu de Tony, nu voiam sa-l compar pe Lisandru cu alti copii, voiam doar sa stiu cam care e virsta medie la care se face sa ceva, ca zau ca am uitat de la ceialalti copii. Dar intre timp, puiutul meu perseverent s-a ridicat in fundulet, nu sta mult si tremura tot cind sta, ca nu il tine inca trupusorul si m-am linistit, e in regula, nu e precoce, dar nici intirziat nu e si chiar daca ar fi, stim cu toatele ca totul se rezolva in timp. Dar asa-s mamele... Tony doarme acum toata noaptea sau tot asa se trezeste de va capiaza? Poate iti mai faci timp sa ne mai spui despre el, poate ni-l si arati, ca il cresti acolo in secret, ca sa picam cu toatele pe spate, cu fetite cu tot, cind l-om vedea.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Andreea, frumoasa tare tunsoarea si stapina:)...are Mihai de ce sa spuna ca te iubeste:). Si tot ne tii in suspans si nu ne zici cit a fost gaura la buzunar?:)

Nelia, fetele mele au stat in fundulet la exact 6 luni si 3 saptamini si au mers in picioare cu o saptamina inainte de 1 an...amindoua in acelasi timp...amindorura le-a luat 4 zile sa fie potty trained (Diana la 2 ani si o luna si Emma la 2 ani si 4 luni). Poate ca daca perseveram, incepea si Emma la 2 ani si o luna. Oricum, asa de mult se aseamana si asa de diferite sint ca nici nu imi vine sa cred.

OlgaT, mai zi-ne si noua de Tony. E bine, ok?

OlgaM, se pare ca va prieste vacanta in Ro. Va invidiez. Speram din tot sufletul sa ajungem si noi la anul. Deocamdata anul asta imi rod coatele pe bancile scolii. Mai am o luna in capat si termin cursurile de vara.

Vad ca va distrabalati, plecati in concedii....brava. Noi nu mai plecam deloc nicaieri in vara asta. Am fost deja si nici nu am mai avea timp. Mai vrem sa ne remodelam baia de jos si mai costa si aia vreo 2000 pe un rahat de baie de 1.5x1.5 m, dar vrem sa schimbam chiuveta, wc etc..adica tot ce sa mai zic...mai ramin peretii neschimbati.

Nelia, nu uita ca Saryta are vreo 28-29....e inca f. tinerica:).Deja de la 30 intram in clubul HB-urilor (Hoaste Batrine), iar de la 40 in clubul ICRS-urile (I can't remember a shit), vorba unei prietene de ale mele.

Si la noi we asta va fi lung ca e 4 iulie, dar noi vom fi ocupati sa cautam ce sa cumparam ce trebuie pentru baie.

Andreaa, si eu am un ciclu de ma tine o viata...9 zile pina dispare complet. Vreo 2 zile e ca la robinet, dar eu am sterilet de cind s-a nascut Diana si e de inteles.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Andreea! Imi place tunsoarea, mai ales in pozele in care zambesti.

Azi e adoua zi fara Dora, incepem sa ne obisnuim. Spal ca la balamuc, cred ca merge masina de vreo trei zile. Mi-am pregatit masa de calcat, fierul, mai trebuie niste chef sa ma si apuc efectiv
Andrei s-a dus la gradi cu taica-su. Vad ca a trecut peste episodul cu Dora, nu mai intreaba de ea. In ultima zi atata s-au iubit si s-au pupat de parca simtea el ceva. Am incercat sa-i zic ca nu mai vine Dora la noi si a inceput sa o strige, si n-am mai insistat. Sper doar sa uite.

Am scapat de kilogramele de sarcina, acum m-as bucura sa o iau in jos sa mai scap si de cele ramase de la Andrei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ieri am fost la un spectacol la care bia a dansat pe ritmuri populare aproape tot timpul desigur intre scaune.

Azi noapte a plans si printre suspine avea treaba cu kiti(cristi fratioru). Sunt convinsa ca ii dor de el, hai ca nu mai e mult si l vedem acasa. Asa ma simt de parca l as fi trimis undeva special departe de noi dar vine o data si ziua de duminica.

Androix- arati super si felicitari pentru reducerea kg. Stiu ce simti ca doara am simtito si eu pe pielea mea anul trecut. Anul asta inca nu am reusit sa ma adun sa incep si io sa ma reduc ma refer la kg desigur. Probabil nu stiu voi incepe la mare avand in vedere ca vom avea bufet suedez, om vedea.

Gusta- te am admirat ata pe tine pentru performante mama ce fain ai ajuns la kg ma refer cat si pe fetita ta, aratati super amandoua.

Mergi la inceput