Copiluti de mai-iunie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

monu-tinem pumnii sa fie bine Antonia. Eu cred cu convingere ca astia mici sunt mult mai puternici si mai rezistenti la cazaturi decat ii credem noi.

nelia-Maya face toate nazdravaniile astea mai ales cu mine, dar nu neaparat. Insa cand o descriai pe Agata parca o descriai pe Maya. Ma pupa toata ziua, ma strange in brate si cu altii nu este pupacioasa deloc. Dar tot eu sunt cea careia ii trage una daca nu-i convine ceva si cu mine face cele mai multe prostii. Dar eu stau cu ea cel mai mult. Si cand o intreb de ce face toate astea imi raspunde ca nu poate sa faca bine. Ea incearca, dar nu poate. Insa asta este un citat dintr-o carte cu un catelus care face numai nazbatii si care incearca din raspueti sa fie un catelus bun dar nu-i iese deloc . Eu chiar nu stiu cum sa mai procedez cu ea. Mircea zice ca lui ii place cum este, ca incearca sa experimenteze tot felul de chestii noi. Da, dar pe seama nervilor mei. Toti din familia mea o considera tare simpatica ca este asa ghidusa si ca face mereu traznai. Ma gandesc ca probabil ea simte asta si face spectacol.

mercedes-si eu te intrebasem daca a venit Cristi si cum a fost, dar probabil ca nici de aceasta data nu mi-ai citit postarea. Nu m-am suparat, era doar o constatare. Imi dau seama ca esti ocupata si nu ai timp sa citesti toate postarile. Vacanta placuta!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Clara-da, am fost, dar stiu ca tu te duceai in alta zi sau la alta ora. Noi am fost sambata seara. Voi cand ati fost? V-a placut? Mayei i-a placut prima parte, dar la a doua ii luasem o jucarie cu Winnie si s-a jucat cu ea si nici nu a mai fost atenta. Daca era mai scurt cred ca era mai bine. Oricum, nu a fost rau.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

hai ca am ajuns si eu acasa dupa ce le-am dus la gradi.
Antonia parea un pic mai bine cu ochiul dar o sa fiu mai atenta. a si plans tare mult saracuta cand am plecat de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

omustata-imi cer scuze de regula citesc toate postarile dar cum deobicei cand scriu mai fac si alte activitati ca in acea perioada sunt la servici am uitat sa te trec si pe tine alaturi de elisor. Sincer nu a fost cu intentie.

Si tot sincer, eu m-am obisnuit sa ma bage in seama si sa- mi raspunda doar unele fete in schimb raspund daca sunt intrebata la toata lumea...dar asta sunt eu nu poate fi toata lumea la fel.

O zi buna sa aveti si saptamani mai racoroase. Eu de azi sunt in concediu si chiar nu stiu daca mai apuc sa mai intru pana plecam la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, concediu placut si vreme frumoasa!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, lasati supararile! Sa avem o vara frumoase toate mamicile si copiii nostri, sa fim sanatosi si sa ne simtitm bine pe oriunde iesim sa ne relaxam! tuturor!
Gabi, daca nu mai intri, iti urez si eu concediu placut si sa veniti cu amintiri frumoase!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IUNIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Am fost la interviu ieri, ce sa spun, mi s-a parut destul de usor si n-am mai avut emotii ca ultima oara. Dar parca au fost putin cam personale intrebarile, nimic tendentios dar mi s-a parut putin insistenta asupra aspectului personal si mai putin profesional.
Salariul ar fi la fel ca cel pe care-l am si aici, dar au o clauza de fidelitate prin care te obliga 5 ani sa stai la ei, clauza cu beneficii financiare...Dan spune ca e ilegala aceasta clauza, singura clauza prevazuta in contract a fi legala e cea de confidentialitate. Sa vedem ce raspuns imi vor da, au spus ca ma suna si pentru da si pentru nu. Chiar nu am idee daca ma vor sau nu, dar nu sunt foarte sigura nici daca vreau eu sa merg, adevarul e ca e la mama naibii, eu acuma lucrez chiar in centru. Dan ma tot consiliaza si-mi spune ca a pleca inseamna sa analizezi foarte bine nu numai ce ti se ofera acolo unde pleci dar si ce pierzi plecand, adica costul de oportunitate.
Dar, pana una alta astept sa vad care e raspunsul lor.

Daniela vacanta placuta fratelui tau, sa va simtiti bine impreuna!

Teddy ce zi de marti aiurea ai avut, bine ca au fost doar incidente si nu accidente! Asa repede a plecat tatal tau? Sora ta sta tot in Italia? Am vazut poza cu tornada, wau, n-as vrea sa fiu in preajma ei.

OlgutaM, Bianca vis-a-vis de gandacei e exact opusul, adica nu ar pune mana pe ei sub nici o forma. Ii e frica, ca si mie! Are si ea zile cand imi vine s-o bat, s-o bat si iar s-o bat, dar ce rezolv cu o palma la fund? Doar sa-mi descarc nervii si apoi sa-mi para rau. Ieri a fost groaznica afara, pentru ca am luat-o din parc fara sa s-o lasam sa se dea a saptea oara pe tobogan a urlat si ma ameninta ca-mi trage palme la fund, iti spun ca mi-era rusine ca-i copilul meu. Nu prea stiu cum sa procedez cu astfel de isterii ca nici nu ma asculta sa-i explic pe un ton rezonabil, urla in timp ce eu ii vorbesc, cu greu ma abtin. Din pacate folosesc si santajul ca sa obtin ce vreau. Trecem noi si peste asta.

Mercedes ce frumos din partea lui Cristi sa va aduca mici atentii! Inseamna ca oricat de mult i-a placut in tabara gandurile tot la voi au fost.
Concediu placut, vreme frumoasa si drum bun! Cu ce mergeti?

Clara daca se poate pe mine m-ar interesa Little Einstein!

Anca am vazut pozele, e atat de frumos la voi incat am senzatia ca sunteti mereu in vacanta, relaxare si bunadispozitie imi transmit pozele voastre. Ghidus mai e Patrick!

Monu stiu cum e, of! Sper ca nu e nimic in neregula cu cazatura. Acum vreo 2 saptamani a venit Dan cu ea din parc ca a cazut la fantana si a dat cu capul, cand mi-a spus parca a cazut cerul pe mine, am urmarit-o sa nu fie vreo schimbare si o tot intrebam daca o mai doare capul. Ma terorizeaza cand vad ca se loveste la cap. Amandoua merg la gradi?

Multumesc pentru felicitarile pentru nepotica si urarile pentru interviu! Va pup!

Sper sa apuc sa vad si cateva poze in seara asta.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, nu stiu cat de legala e clauza dar stiu institutii de stat care au asa ceva.
Cu gradi da sunt amandoua. As vrea sa ma intorc mai repede la munca si e perioada de vara cand teoretic nu sunt epidemii (teoretic ca practic...) si eu nu mai aveam putere sa stau cu ele singura si ... asta e! sunt de luni la aceeasi gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monule stiu ca sunt firme care te trimit la cursuri (deci investesc in tine) si atunci iti incheie contract de fidelitate, iar in caz ca pleci dupa un anumit timp platesti cheltuielile sau "daunele" proportional cu timpul ramas din contract, dar atata timp cat tu nu faci nici un curs doar se asigura ei ca nu le pleaca omul timp de 5 ani poti sa-i dai in judecata. In fine, angajarea nu pleaca de la premiza ca ii dai in judecata, dar asa ca chestie, daca ti se pupaza sa pleci un avocat priceput castiga.
Bine ca le duci pe amandoua, astfel nu exista riscul sa apara la Alexia gelozia ca Antonia sta cu tine, iar tu te mai destinzi putin. Cand vrei sa incepi serviciul? Antonia are 1 an jumate?

Am vorbit cu sora-mea, e atat de fericita, nu mai contenea sa-mi povesteasca cat e de scumpa Sara. Are lapte asa ca nu are probleme cu papatul, e cuminte si doarme. Andreea se reface si ea incet, incet, a zis ca a avut tensiune mare si a pierdut mult sange in timpul operatiei si se punea la un moment dat problema transfuziei.
Vine o femeie de la spital care o ajuta 8 ore pe zi asa ca a zis ca nu ii e greu deloc.
Asa ca ai mei sunt in tara, au venit sa-si cumpere casa. Au gasit in sfarsit ceva sa le placa, nu foarte pretentios dar cu utilitati incluse, zona verde, un loc unde sa se simta bine, eu ma bucur ca voi avea unde sa-mi duc copiii in vacanta si nu numai.

Marilena pe Mara au masurat-o la nastere? Ca Andreea mi-a spus ca acum nu-i mai masoara ca nu le face bine la picioruse , asa ca nu stiu ce lungime a avut. Dar oare conteaza la ceva sa stim lungimea? Cum merg pregatirile, ati stabilit data?

Am vazut pozele Clarei - papusica ta e atat de delicata si finuta, cred ca albul ii vine cel mai bine, imi place ce fain se relaxeaza in hamac parca intentionat sa ne faca in ciuda astora care mai mergem si la servici , Bea - arati ca o copila de 17 ani, super, faine pozele de la intalnirea cu prietenii vostri (mi-ar place sa fii antrenorul meu personal, vrei si bani, nu? ), Teddy - sora ta e mai mica? vazut si comentat.

Multumesc si eu pentru comentarii si vizionare: Clara, Teddy, Andra, Anca, Gabitza, OlgutaM, Nelia

Edit: Andra imi place semnatura, of, ce bine de unii care sunt in vacanta

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

salutare !
Monu -sper ca Antonia e bine, pana la urma o primeste si pe ea la gradi la Alexia? Sunt in aceiasi grupa?
Elisor- eu am avut clauza de fidelitate cum zici tu, legata de costurile de scolarizare. Fara nici un beneficiu pentru tine si eu zic ca nu prea e legal...
Sa-ti traiasca nepotzica, sa va bucurati de ea ! Ma intrebasei mai demult cat mi-a stat Iepu in bratze cand m-am intors-nu a stat, era ocupata sa-mi puna cele 3 perechi de papuci pe care le am in picioare, toate odata-cred ca in mintea ei lega papucii de ramasul acasa :)
Andutzy, Gabi, Monu-merci de pontul cu Pink Lemon. Am taiat-o de pe lista.
Problema e ca toata saptamana asta am facut-am taiat gradinite de pe lista. Acum inclin spre Miniterra. De asta stie cineva ceva?
Si apropo, gradi fara scari abrupte sau gen melc exista?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput