Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
andutzy spune:
Monu, ce cazatura? probabil ai scris si mi-a scapat! Aveti grija de voi!
Vazut poze Mercedes, Tdi si Bea, admirat gasca noastra de copiluti! Mai ce mamici mandre suntem!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IUNIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monu spune:
Buna Andra,
Duminica seara Alexia i-a facut vant Antoniei de pe canapea. bb a cazut pe spate de la ceva inaltime si s-a lovit la cap in spate. ca a cazut pe spate. la prima vedere nu are nimik. nu i-am facut uradiografie. o tinem sub observatie. singura chestie ciudata ce am vazut-o acum e ca apre la un ochi un pic umflata la pleoapa si are un cohi parca mai mic. paranoia! o sa vad maine dimineata cum mai e. sper sa nu fie ceva de la cazatura.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
Gusta, felicitari draga mea, ma bucur enorm pentru tine. Sa fie intr-un ceas bun!
Elisor, felicitari pentru nepotica, sa creasca mare, fericita si sanatoasa Si succes tie cu interviul!
Tdi, sanatate multa si ai grija de sotz. Frumoase surori sunteti
Monu, cum e cu gradi? Ok si atat? Cu Antonia sa fie bine, of, cate cazaturi a luat nepotica mea pe asfalt....
Gabitza, deliciosi baietii tai, vad ca Andrei e afectuos. Sunteti o familie foarte frumoasa.
Andutzy, sa iti incarci bateriile la maxim la Constanta. ai grija de tine. Sa inteleg ca e mai bine acasa?
Anca, poate ne si scrii.
OlgaM, voi ati fost pana la urma la spectacolul cu winnie? Ziceai ca vreti sa mergeti.
Danelutza, hai, recupereaza ca tare mi-e drag sa citesc mesajele tale.
Eu citesc zilnci aproape (mai putin in week-end) dar nu apuca sa scriu doua vorbe, parca nu e lumea in concedii, nu stiu ce d-zeu dar nu mai termin treburile la job. Si parca am inceput aiurea de luni, atat am invartit hartoagele dar nu am reusit sa fac mare lucru pentru ca au intervenit alte probleme de rezolvat.
Vad ca sunt fete despre care nu stim iarasi mai nimic: Monicica,Pisik, Corail si mai sunt si altele. Multe au disparut de tot din pacate. Anky, tu?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
andutzy spune:
MOnu, doamne ajuta sa fie bine! Pt linistea ta poate ar fi mai bine sa o duci la o radiografie, ceva, strict cat sa stati voi mai linistiti. De curiozitate, cum reactionati fata de alexia la momente de-astea? Sincer, eu sunt destul de dura cu Dragos in ce priveste respectul fata de Horia si daca el ii face ceva rau, ii intprc gestul, sa vada si el cum este, sa nu mai repete. Acum nu zic sa o dati cu capul si pe ea de gresie/parchet, dar tare vreau sa stiu cum reactioneaza alti parinti in astfel de situatii...
Clara, situatia s-a mai imbunatatit, insa acum ma lovesc de marea lui invidie, alimentata si de mamica lui draga cum ca noi stam pe litoral si el munceste in magazin si ma tot intzeapa cu tot felul de chestii de fiecare data cand vorbim
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
monu spune:
andra sincer cand am vazut cum cadea antonia, pt ca atunci eu intram in camera ca le-am lasat singure doar 3 minute, am crezut ca bb nu se mai ridica de jos. am certat-o pe alexia care nu a realizat ce a facut si de emotie (eram moarat de speriata) i-am tras o palma. dupa 2 ore de explicatii a ionteles ce a facut si si-a cerut scuze.
acum sunt f speriata sa vad pana dimineata daca se umfla mai tare la pleoapa care ar fi semn de ceva probleme.
andutzy spune:
Proba de semnatura
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
andutzy spune:
MOnu, mi-a stat inima citind de cazatura Antoniei. Va tin pumnii sa fiti ok.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
patriciaRO spune:
quote:
citat din mesajul lui monu
am vazut pozele. Bea arati tare bine. eu m-am lenevit saptamanile astea si cand ma uit la colaceii mei ma apuca plansul asa ca o sa bag in functiune dvd cu filmele de la tine sa mai bag ceva miscare.
Lasa ca se da totul jos. Niste abdomene, banda daca ai acasa, daca nu, exercitii din alea de pe CD... Dar sa le faci.
![](icon_smile_big.gif)
Beatrice, mamic de Alex pifos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Monu, sper din tot sufletul sa fie bine! Stau si eu cu emotii pina dimineata, si mie mi-e frica de mor de cazaturile astea.
Am primit ceva dragut, surprinzator dar si trist pina la coada, personajul principal fiind o prietena si o fosta colega:
http://www.catavencu.ro/la_zi/din_editia_print/in_haine_de_cersetor_cu_salariu_de_director.html
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
ChrisDun spune:
Am adus de pe internet vreo 20 de episoade cu Little Einsteins:
1. Whale Tale
2. Rocket safari
3. Pirate Treasure (incomplete start)
4. The Legend of the Golden Pyramid
5. Dragon Kite
6. Duck Duck June
7. How We Became the Little Einsteins
8. Farmer Annie
9. O Yes, O Yes, It’s Springtime (sound off)
10. Annie’s Solo Mission
11. The Mouse and the Moon
12. A Tall Totem Tale
13. The Birthday Machine
14. Knock on Wood (sound off)
15. A Brand New Outfit
16. The Missing Invitation
17. The Gass Slipper Ball
18. Brothers and Sisters to the Rescue
19. Annie’s Love Song
20. Quincy and the Magic Instruments
21. Other Shows
Inca nu le-am vizionat pe toate (l-am vazut doar pe nr. 5).
Daca e cineva interesat, vi le pot scrie pe DVD.