Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Aska, buna si aici. Si bine ai venit, ca de fapt si tu apartii tot de grupul asta. Stii, ca de cind am fost la apa, Tudora cere numai cu copiii la apa. Si stii ce greu am urnit-o... Am vazut ce ai intrebat si voiam sa-ti spun tot de Cismigiu, acolo am fost si noi in putinele zile cit am stat in Bucuresti. Dar mai e un parc frumos, se numeste Kisselef, dar intre metroul aviatorilor si Casa Presei Libere. Atit de mult ne placea, ca mergeam pina acolo numai de dragul lui. Cind e foarte cald si sint multi copii e cam praf in Cismigiu, dar dimineata e superb. Si Herastraul, cel mai mult mi-a placut Herastraul! E superb! Cu flori multe si ff curat, mai curat decit Cismigiul. Mie imi plac si sint legata de ambele parcuri, de Herastrau inainte de Octav si Agata si de Cismigiu, dupa.
Gusta, felicitari, cred ca ti-am mai spus, dar iti mai spun odata. Oricum a fost mai romantic viitorul tau sot decit actualul al meu: daca tot esti libera astazi, nu treci si tu pe la primarie sa vezi ce acte ne cer dobitocii aia. Ce acte? Pai, sa ne luam si noi, nu? Ca doar n-om sta toata viata asa... Au noroc ca sint baieti buni, caci altfel... Abia astept sa vad ce rochie iti faci! Si domnisoarei Mara!
OlgaM, Maya face asa numai cu tine sau si cind merge cu altcineva in parc? Face asa de mult sau acum, dupa ce a plecat Mircea? Te intreb pentru ca un comportament diferit l-a avut si inca il are Agata cind e cu mine. Nu inteleg de ce, ma iubeste, ne pupacim toata ziua, ne mai si suparam, dar nu tot timpul. Si cu toate acestea, de cind era micuta, de la 13-18 luni cu mine se purta altfel, in sensul rau, decit atunci cind era cu altcineva. Acum, ca e mare, o intreb de ce si imi spune ca nu stie, asa ii vine. A si recunoscut ca a fost bine cu persoana respectiva, iar ea a fost atit de cuminte, de zece ori mai cuminte decit atunci cind e cu mine. Stie ca ma supara, stie ca ca ma oboseste, stie ca va fi si ea certata si cu toate acestea, nu se poate opri, asa ii vine si asa face. Am primit acum din Romania numai felicitari pentru ce copil cuminte si binecrescut am si imi tot vine sa intreb: cine, Agataaa cuminte? Parca nu-mi vorbesc de acelasi copil, zau! Dar stii ce e curios? Ca desi face asa cind e cu mine, cind nu e cu mine, tot ce stie, tot ce e bun, tot ce frumos... daca e intrebata de unde stie, cine a invatat-o, pe cine a vazut facind asa, raspunde invariabil: mami! Si e convinsa de lucrul asta! Si chiar nu i-am aratat eu toate cele, dar tac si eu si ma dau mare! Sa o urmaresti pe Maya si sa vezi daca face si atunci cind iese cu alte persoane la fel.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
am gasit ceva despre tornada de azi, se vede din poze cum se formeaza pe mare, langa venezia...
http://www.thunderstorms.it/nuovosito/index.php
![](images/user_woman.png)
Mercedes spune:
tdi- am vazut poza cu tornada, oau.
Aseara si de fapt azi noapte a fost o vijelie, furtuna si la noi. Mi a scos plasa de tantari din geam din bucatarie...s-au rupt copaci, etc.Acum a rasarit soarele si temp. e optima nu foarte cald.
elisor- bafta la interviu , sa nu ne tii in suspans plizz.
elisor- da a venit cristi , i a placut foarte mult a avut diverse activitati pentru fieare zi. Mi a adus o bratara facuta de el la activitati din margele care mai de care mai colorate. Nu a uitato nici pe surioara lui si nici pe tati.A adus si un cd plin cu poze din tabara dar sincer nu stiu daca voi avea timp sa le descarc pana joi dimi cand vom pleca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Teddy, vazusem de ieri pozele pe care le-ai pus. Mai, dar ce sora frumoasa ai!
Imi pare rau pentru ziua urata de ieri. Si nici macar nu a fost marti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Elisor, sa iti traiasca nepotica! Succes la interviu!
Mercedes, am vazut pozele. Mie mi-ar fi fost frica sa ii trimit cu autocarul . Am si eu cateva fixuri. Nu pot lasa copiii cu oricine in masina si nu ma urc cu ei in avion
. Nu cred ca ma mai fac bine
.
Gusta, felicitari!
Tdi, daca stiam iti tineam companie azi noapte , ca la ora aia orbecaiam si eu prin casa.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Mercedes spune:
cornelia- pai nu au fost cu autocarul ci cu trenul IC .
editez
elisor -ti am trimis un pm cand ai vreme citeste-l.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Se vede ca nu mai stiu cum arata un tren. Degeaba am claatorit cu ternul zile intregi asta iarna
.
Ramasesem setata si pe faptul ca la gradi la Maria se pleaca in tabara cu autocarul.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
patriciaRO spune:
Saliu la fete
Noi zilele astea ne-am tot plimbat, ca a fost cald si duminica am fost la niste prieteni la gratar, am biciclit vreo 20 km apoi restul de km cu trenul. Asa de bine ne-am simtit de numa. Parca am mai fi vrut sa stam, dar na...
poze, cateva selectiuni: http://piticii2003.multiply.com/photos/album/45
Gusta, ma bucur tare mult ca vrei sa faci pasul asta. Te cred si eu ca vei fi emotionata. Si eu am fost.. dar trece repede. hihi.. Mistoaca cerere....
Gabitza, felicitari pentru 1 luna... Sa creasca mare si sa fie sanatos.
Elisor, felicitari pentru nepotica Sara. refacere mamei.
Monu, cum mai este Antonia? Nimic dupa cazatura, nu?
Beatrice, mamic de Alex pifos
monu spune:
Bea, saru mana de intrebare. Antonia pare ok. Am fost in dimineata urmatoare la dr cu ea a verificat-o si ne-a zis sa o tinem sub observatie daca e somnolenta sau vomita sau lesina. acum stau cu teama. somnolenta nu stiu daca e de la cazatura sau poate fi si de la caldura.
am vazut pozele. Bea arati tare bine. eu m-am lenevit saptamanile astea si cand ma uit la colaceii mei ma apuca plansul asa ca o sa bag in functiune dvd cu filmele de la tine sa mai bag ceva miscare.