Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
ura, am aparut si eu in zona. De miercurea trecuta mi-a murit telefonul, deci si internetul si abia astazi i-au gasit buba. Am fost si eu pe jumatate moarta fara ele, dar am gasit de munca, curatenie generala la parter, acum ma ocup de etaj, deja un sfert l-am dat gata. N-am citit nimic, am ramas in urma cu vizionarea pozelor, am si o durere de dinti/ureche partea stinga de ma omoara si de patru zile iau antibiotic. Vineri seara imi vine fratiorul in vizita, asa ca voi putea respira, iar Isabella va avea companie de joaca.
Revin, sper, ca s-a trezit odrasla.
![](majoreta.gif)
aska spune:
Buna fetelor, dau si eu buzna peste voi.
Am doi copii, Alicia, de varsta Tudorei a Neliei - cu care ne si cunoastem, si Nicholas de 19 luni.
Va scriu ca sa va intreb, pe cele din Bucuresti, daca stiti unde as putea sa-i duc la joaca pe cei mici in zona centrala- Batistei.
Noi vom veni saptamana viitoare prima data dupa 5 ani de cand am plecat si cred ca s-a mai schimbat cate ceva in perioada asta.
Care sunt locurile de joaca preferate de voi?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Toate cele bune,
Tatiana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Buna!
Am un morcov (stiti voi unde ) pentru ca maine merg la un interviu, imi luasem gandul ca ma vor mai chema, asa ca surpriza a fost totala cand am primit telefonul, mai ales ca nr. imi era cunoscut si am luat-o cu "servus"
. Atata m-am fastacit sa-i spun sefei ca vreau sa-mi iau o juma de zi de concediu si mai ales sa nu-i spun pentru ce, adica limba ma manca dar am zis ca e mai prudent sa nu spun.
Sa-mi tineti pumnii, voi vedea maine daca ei ma plac, ce ofera sau daca ii plac eu. Take it or leave it!
Daniela chiar ma gandeam ce-i cu tine de nu mai scrii, am gandit ca poate te-ai suparat sau esti foarte ocupata. Fratele tau vine pentru prima data la voi? Sanatate multa si rapida, te-o fi tras curentul si te-ai pricopsit cu nevralgie.
CrisDun pai numa' daca te trag de maneca apari? Multumesc de felicitari! Din pacate nu te pot ajuta cu Torrente ca nu am auzit, singurul Torente pe care il stiu e romanul ala suedez, superb de altfel.
OlgutaM eu tind sa cred ca e ceva trecator cu Maya, nicidecum de speriat. Exact cum spunea si Crisdun asa e si Bianca cand e cuminte de ne intelegem foarte bine cand e o mica bestie. Acum suntem in perioada cu bestia . Tipa la noi, miorlaie, tot ce cere e doar prin strigare si alte scheme care ma obosesc enorm si atunci incep si eu sa tip la ea sau o pedepsesc, desi imi dau seama ca e cea mai proasta solutie. Concluzia mea e ca tot cu rabdarea (cu muntii de rabdare) se rezolva, dar cine s-o mai aiba dupa o zi de munca si oboseala. In weekend suntem mai relaxati si se observa diferenta. O sa treaca, Maya e un copil cuminte, probabil vrea sa-ti atraga atentia sau experimenteaza. Stiu ca vrei solutii nu baliverne dar daca le-as avea as fi o mamica relaxata, rabdatoare si mult mai toleranta si cu al meu copil.
Multumesc de felicitari!
Mercedes ei, cum fu vacanta? Multumit, exuberant, cum a revenit Cristi acasa? Ce fain ca mai peste 2 zile pleci in vacanta. Sa o ai la superlativ! Multumesc de felicitari!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Aska, nu prea stiu locuri de joaca in zona centrala. Poti incerca in parcul Icoanei sau in Ioanid.
Locul nostru de joaca preferat este in parcul Herastrau. De fapt sunt mai multe locuri de joaca in tot parcul. Mai nou am descoperit si locul e joaca din parcul Bordei, tot linga Herastrau.
Eli, bafta multa la interviu!
Mai, dar si Androix fusese la un interviu, nu i-au mai dat nici un semn?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Elisor bafta la interviu si felicitari pentru nepotica. E mai sanatos ca nu ai spus nimic, doar sa-i bagi sub nas cererea de transfer .
Uitam sa raspund, fratele vine pentru prima data la noi si e foarte emotionat.
Gusta felicitari pentru cererea in casatorie.
Nu mai stiu ce-am citit, deh, neuronul ca sa nu zic virsta
![](majoreta.gif)
omustata spune:
Eli-tinem pumnii la interviu.Succes!
Multumesc de incurajari, dar Maya imi testeaza limitele rau de tot si nu stiu cum sa mai procedez. Face special tot ce face, cu zambetul pe buze. Intr-o dimineata ne-am dus in parc si a inceput sa bata pe rand, cu zambetul pe buze si fara ca ei sa o deranjeze cu ceva pe toti copiii din parc. Imi era groaznic de rusine. am intrebat-o de ce face asta si mi-a raspuns ca pentru ca nu-i plac copiii respectivi. Cum vede un gandacel il storceste cu o cruditate incredibila si multe, multe altele.
Chris-ma bucur mult ca ai mai dat un semn de viata si multumesc de incurajari.
daniela-bine ai revenit si sper sa te simti cat mai bine cu fratele tau si el sa aiba o vacanta cat mai frumoasa la voi.
monu-cum a fost prima zi de cresa/gradinita? Nu spui nimic? sau nu am inteles eu bine?
aska-in zona Batistei este Cismigiul. Noi chiar am fost azi acolo si sunt o multime de lucruri de facut. Au un lo de joaca maricel, o saltea pe care copii pot sari in voie (contra cost, binenteles), masinute, porumbei, etc. Fetita mea se simte excelent acolo. Distractie placuta!
Olga si Maya (28.05.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Ciao fetele!
Vreau sa-i urez lui Elisor mult succes la interviu si bun venit nepoticii Sara!
Azi am avut o zi exagerat de aiurea, am gresit programarea la testul papanicolau (e maine, io m-am prezentat azi ca o floricica beata)...am gresit siropul de plante pentru Alyssa
(asta dupa ce am cautat cateva luni sa gasesc toate ingredientele), am bagat carnea in loc de congelator in frigider si am scos-o stricata, a trebuit sa arunc si shunca pe care a adus-o tata (nu va zic de ce, ca e scarbos rau de tot
)...ce mai, o zi in care mi-a iesit totul pe dos si n-am reusit sa realizez nimic...ah, dupa cum vedeti la ora asta suntem treji
, Alyssa a adormit pe la 18.00 si eu langa ea iar desteptul de sotz nu s-a gandit sa ne trezeasca asa ca am dormit pana la 22.00, acuma nici nu mai vrea sa auda atomica mea de culcare!
Azi a plouat tare de tot pe aici, a picat si grindina mare cat un ou dar n-a stricat prea mult c-a durat doar cateva secunde, in schimb in zona a fost tornada din aia adevarata, cum vezi in filmele americane, m-am socat cand am vazut imaginile la tv...multumesc lui D-zeu ca noi am scapat "nevizitati".
Bunicul atomicei a plecat ieri inapoi in RO...moama ce stres e, incep s-o inteleg pe maica-mea desi nici ea nu-i mai breaza...ma felicit inca odata si de mii de ori ca m-am maritat cu un om linistit si rabdator!