Copiluti de mai-iunie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna dragelor. Sunt in urma cu cititul (vreo 3 pagini) pentru ca in ultima saptamana nu am mai apucat sa scriu. Mircea a fost la o conferinta de matematica aici la Bucuresti, de dimineata pana seara si ieri a plecat in State si am ramas singure. Noi mai stam aici vreo 3 saptamani. Sunt cam deprimata ca am ramas singure mai ales ca pe mine ma macina dorul si pentru 2 zile, nu mai vorbesc 3 saptamani. Si maine mai este si aniversarea casatoriei noastre.

Am vazut toate pozele puse pana pe 3 iulie, ca acolo m-am oprit cu cititul si mi-au placut toate, toate. Iar voi mamicilor aratati excelent! Felicitari!

Eli-ma bucur mult ca ai luat in sfarsit bilete de vacanta. Sper sa va simtiti excelent. Dar ce spui tu acolo, cu litere mici, de operatie la san? Si la mine sta scandura de calcat in sufragerie si calc cate 2-3 lucruri pe zi. Dar nu prea scade mormanul din pacate.

Olga-ma bucur mult ca ai mai dat un semn de viata. Destul de sumar, dar bine si asa. Sper sa intri si sa dai mai multe detalii despre voi. Poate ai si facut-o, dar repet, sunt in urma cu cititul.

Androix-felicitari pentru kg pierdute si pentru noul look! Merita banii!

Ioana-distractie placuta in vacanta!

Gabitza-felicitari pentru kg! Si eu tot 10 kg am luat in sarcina si le-am dat jos imediat. Se pare ca este greutatea ideala deluat in sarcina pentru ca garantat scapi de ea.

Tdi-sanatate multa sotului tau!

iuliana-spor la invatat! Si eu am inceput de vreo cateva luni sa am cicluri de 9-10 zile si mi-am facut tot felul de analize, inclusiv biopsie si nu mi-au gasit nimic. Acum am fost ieri si aici la doctor si mi-au zis ca as avea deficit de progesteron si mi-au facut niste analize. Sa nu fie si la tine ceva de genul asta.

monu-la Maya a durat doar o zi "raceala". Cred ca fost un virus pentru ca asa brusc cum a aparut, tot asa a si disparut. Noi diminetile iesim fie in parcul ala de la umbra aproape de Ambrozie (cum vii spre mine in dreptul unui H) sau mai este unul, tot la umbra si cu multe chestii de jucat in spatele blocului H 15. Si eu sper sa ne vedem.

onixone-eu nu cred ca se imbraca vreun copil singur cap-coada. maya stie sa-si puna chilotii si pantalonii. Dar bluzele nu poate sa si le puna decat eventual sa bage capul. De dezbracat se descurca. iar la incaltat se poate incalta numai cu incaltaminte nesofisticata.

Hai ca mi-e frica sa nu pierd mesajul asta ca scriu la el cu multe intreruperi. o duminica cat mai frumoasa!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi a implinit Raducu meu o luna
I-a luat taica-su tort, binenteles, si l-am sarbatorit. Si cu sora-mea, ca a fost pe la noi. Ea l-a botezat pe Andrei si o sa fie si nasa lui Radu deasemenea.
Iaca si poza de la eveniment www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-07-06/14:01:46" target="_blank">aici.

Dimineata am fost in parcul Bordei, acum l-am descoperit si imi place foarte mult. Locul de joaca pt. copii ii place lui Andrei cel mai mult din toate in care am fost. E si o insula pe care sunt pauni si niste lebede negre.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, la multi ani pt Raducu. sa creasca mare si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OlgutaM "Casa de piatra"! (pentru maine) Sa va continuati ani si ani povestea de iubire, sa fiti sanatosi si intelepti, sa adunati cat mai multe amintiri frumoase!
Cu op.la sani stai linistita, ma refeream strict la una de imagine, adica chirurgie estetica.
Legat de imbracat sa stii ca Bianca se imbraca singura cap coada, dar numai si numai daca are ea chef si depinde si de complexitatea hainelor, de exmplu cele cu capse nu stie sa le inchida.

Gabitza sa-ti traiasca puiul mic sa se faca mare, mare. Vazut pozele, Andrei parea foarte dornic sa pape tort, iar Raducu e asa scump intr-o poza cum se uita fix spre aparat, numa' ochisori, de voi ce sa mai spun?1 Plesniti de fericire si mandrie!

Andra vazut baietii in patut, foarte dragalasi, ce bine de ei ca sunt de varste apropiate si vor fi parteneri de joaca.
Te mai doare capul?

Mercedes a venit Cristi? Hai, impresii la cald, repede , sper ca ti-a trecut migrena.

Anca niciodata nu avem timp sa povestim pe cat am vrea, dar e bine si asa si asa si-ti multumesc pentru telefon !

Fetelor sunteti plecate? Nici un randulet de la Dana din Canada, Adina, Oana (v-ati intors din Turcia?), Lili (cum iti mai este?), Laura (???), Florentina (ati scapat de varicela, ce mai faceti???), Lucas, Simona Filipas, CrisDun, Daniela, OlgaT, etc. de multa vreme...

Azi am dormit cu Bianca la pranz!!! Oboseala si-un pui de durere de cap m-au trimis in pat si am zis de ce nu? Am bagat si-o tura de calcat, poate le termin pana plec in vacanta.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-cristi vine de abia la 23.45 deci mai am de asteptat sa l vad dupa o saptamana.
Va multumesc fetelor pentru idei de medicamente sper sa nu avem nevoie niciuna din noi dar e totusi ok sa stim pe ce sa punem mana.
Mi am revenit a doua zi dupa acea migrena, sincer nu stiu din ce cauza. M am simtit total aiurea. Si da am problme cu tensiunea adica este f mici(90/70) si ma gandesc ca si asta o fi fost problmea ca n am baut cafelele cand trebuia, nu stiu.

Acum doua ore am ajuns de la socrela acasa obositi ,,batuti,, de soare numa apti de munca maine. Haaa imi fac amr-ul mai am 3 zile de lucru pana la vacanta, abia astept.

gusta-felicitari si casa de piatra iti doresc!
gabitza-felicitari pentru implinirea primei luni ai lui raducu, sunteti mari deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-felicitari pentru sara, sa aiba o viata minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Eli-sa-ti traiasca nepotica! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc! Multumesc mult pentru urari.

gabitza-sa-ti traiasca Raducu si sa fie sanatos. Mie mi se pare ca seamana teribil de bine cu Andrei cand era de varsta lui.

gusta-felicitari! Imi pare tare bine pentru pasul facut. Originala si cererea in casatorie .

babygirl-pe unde mai esti? Mai vreau sa aud ce face Ema.

mercedes-cum a fost reintalnirea cu Cristi?

Nu stiu ce sa ma fac cu Maya. face numai rele si special cu zambetul pe buze. O pedepsesc si pe moment sufera, dar numai pe moment si apoi pare ca nici nu-i pasa. Se joaca efectiv cu nervii mei. In parc bate copiii, dar nu pentru ca o supara ci pentru ca o distreaza sportul asta. Omoara gandaceii cu o cruditate de ma sperie. Acum vrea sa-i cumpar pistol sa omoare pe toti oamenii care nu-i plac . Chiar nu stiu unde gresesc si de unde are apucaturile astea ca la tv aproape ca nici nu se uita si cand se uita vede numai desene ale lui disney, care nu sunt deloc violente. Nu mai stiu efectiv cum sa procedez cu ea pentru ca nimic nu o misca. aveti vreun sfat? O fi doar o perioada trecatoare?

Ma duc sa termin un ghiveci si sa ma culc. Nopate buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Seara buna!

Eli, merci ca te-ai gandit la noi .

N-am mai intrat de ceva vreme pe topicul nostru de copiluti (mea culpa), si azi chiar ma batea gandul sa intru sa va spun ca noi ne-am "indragostit" de Little Einsteins - mai precis filmuletul trimis de Fran pe e-mail, acum ceva vreme ...

Am chiar si o intrebare pentru voi, poate ma ajuta Nelia: stie cineva Torrente cu desene animate ? In principiu m-ar interesa Little Einsteins si Franklin (broscuta testoasa care aparea pe Minimax)... de-abia acum s-a prins sotzul cum cauta torrente cu torrent tracker, mai dureaza pana gasim ceva de downloadat.

Noi suntem in limite normale, ca de obicei, in unele zile mai cuminti, in altele cu nabadai.

Am citit printre randuri ca Gusta a primit cererea in casatorie prin telefon (FELICITARI !, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti o familie fericita), Eli, are o nepotica mica - sa va traiasca si sa va bucurati de ea ! - Raducul Gabitzei a facut o luna - wow, felicitari si viata lunga ! Ce repede trece timpul... inca n-am apucat sa va vad pozele; si am mai aflat si de Andutzy ca e la mare, dar bb Horia (e frumusel foc, m-am uitat la 2-3 poze de la Busteni) e bolnavior. Sanatate multa !

OlgaM, Carina se ducea la copiii mai mici si le facea un soi de "BAU" pe o voce groasa, ca sa ii sperie , sau se stramba la ei cum a vazut in Tom si Jerry... dar i-a trecut (sper !)..

Cam atata despre noi. Va doresc o saptamana usoara si racoroasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga si Alexia face prostii si daca o cert scoate limba. Foarte greu reactioneaza la pedepse sau realizeaza ce a facut. Aseara i-a facut vant la asta mica de pe canapea de a cazut pitica pe spate si a dat cu capul de parchet. Cred ca e o faza trecatoare.

Azi le-am masurat si cantarit. Alexia are 96 cm si 13.300 kg si pitik 85 cm si 11.800 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca mai are nitel Antonia si o ajunge pe Alexia Poti sa zici atunci ca ai gemene

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput