Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
monu spune:
Tdi, ma bucur ca ati ajuns ok cu una bucata bunic si o galeata de bunataturi.
Fetele sunt bine. incercam sa ne readaptam la viata de Bucuresti.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Elisor, ceva vesti?
Tdi, felicitari pt. condus!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Buna!
Am o nepotica de 3,300 kg nascuta ieri la 17.08 prin cezariana. O cheama Sara. Suntem fericiti si linistiti acum. Andreea se simte bine si Sara la fel, e totul ok cu ele.
Va multumesc pentru urarile voastre , dragute ca intotdeauna
!
Teddy vacanta placuta cu tatal tau, dar cum iti aduce leguminoasele astea, cu avionul? Sora-ta sta tot in italia? Ma bucur ca v-ati inzdravenit repede si Aly n-a luat nimic de data asta.
Mercedes eu iau Quarelin sau Ibalgin pentru migrena, inainte luam algocalmin dar se pare ca am reactie alergica la el, paracetamolul e prea slab, dar cel mai bine ia totusi la indicatia unui medic sau farmacist. Cu tensiunea cum stai? A, si cel mai important trebuie sa stii cauza migrenei (tensiunea mica, oboseala, stres, emotii, caldura, dulciuri, somn putin, etc. - cam astea sunt cauzele la mine).
N-am citit articolul dar cred ca de bine nu e, sunt stranduri obisnuite? La noi cele doua aqua parkuri sunt impecabile, curatenie, iti poate confirma si Anca din canada.
Marilena wau, chiar o faceti? Sa fie intr-un ceas bun si sa va fie si mai bine de cum v-a fost pana acum. Ma bucur mult pentru tine!
Am vrut sa mai intru ieri dupa ce am ramas singura la birou dar m-a apucat cheful de mutat sunt curioasa ce fata vor face luni.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onixone spune:
BUna dimineata fetelor.Am citit zilnic de cand a venit mama.
FETELE CU MIGRENA: IN ROMANIA EXISTA UN MEDICAMENT PT MIGRENA FARA DE CARE EU NU POT TRAI:VIDAN (MEFENAMIC ACID)
Noi suntem bine, mama si bunica sunt aici.Azi avem nunta verisorului meu.E bine cu mama acasa.Ne-a calcat toate rufele pt nunta in timp ce imi faceam manechiura si pedichiura.Suntem bine si Alex e un ragaiat de cand a venit maica-mea.PE 13 plecam in concediu cu ei inapoi pt 3 saptamani in romania.
Ne-am hotarat ca atunci cand aterizam eu plec in constanta cu ai mei si sotul cu copilul merg la socru pt o saptamana.Mi se rupe inima dar nu am ce face.Trebuie sa ma despart de copil...mi s-a spus ca e cazul sa il las si cu taica-su ca intre barbati...si eu ma duc acasa la mama ca o studenta, fara copil fara sot, dupa care ma duc sa ii ridic de acolo cand o sa se plictiseasca.In mod normal trebuie sa stea o saptamana acolo dar sunt sigura ca barbatul meu se va plictisii mai repede.Nu pot spune acelasi lucru despre copil unde va avea un cocos, un iepure, o gaina, pisica , catel.
elisor: felicitari pt bebe
gabitza: simpatic rau Andrei cum sta cu Raducu.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Oana englezoiaca citesti zilnic, dar de scris...?! Petrecere frumoasa la nunta si casa de piatra varului tau! O boieresti, ce-ti pasa! Foarte bine ca te poate ajuta chiar si cu cateva zile din 365. multumesc de felicitari!
andutzy spune:
Hello gagici!
Am promis ca scriu mai des si increc sa ma tin de promisiune. DRagos e la bunica-mea si sunt la mama doar cu Horia care momentan a atipit.
Felicitari ELi pt nepotica. Cat am fost la Busteni nu ne-am deplasat prea mult pt ca nu avem AC pe masina si e groaznic de cald, noi circulam cu ea numai cu noaptea in cap dimineata sau seara. Prin Brasov am trecut doar intr-o goana intr-o zi cand ne-au dus gazdele la niste sere de flori de dupa Brasov. Tot atunci am intrat putin si prin Real-ul vostru si sincer chiar eram atenta in speranta vreunei coincidente...
Gusta, felicitari pt psaul ce urmeaza sa il faci! Apropos, noi azi facem 5 ani de la cununia civila!
Gabitza, admirat baietii cum stau ei cumintei in patut! Si Dragos mai are momenten inc are il imita pe Horia, cel mai tare ne amuza cand ia olita motocicleta si o pune pe canapea, isi da chiloteii jos si sta pe ea cum il punem pe Horia
Drum bun fetelor care pleaca prin concedii si distractie placuta!
Tdi, ce bine ca a venit tatal tau. Stiu cum e sa stai departe si sa te bucuri cand vine cineva de acasa in vizita...
ce sa va mai zic? De noi? suntem bine, facem plaja si speram sa nu mai avem probleme de sanatate. Din pacate pe Dragos l-a ciupit un tantar de picior si a facut o galma care s-a extins pe toata gamba. Este alergic cum sunt si eu.
Marti abia mergem la pediatru si ORL cu Horia sa vedem daca s-a facut bine. Si poate imi va explica si de ce ne-a zis sa preferam piscinele decat plaja(lucru cu care eu nu sunt de acord), ca data trecuta mi-era rau si nu am mai stat de explicatii.
Va pup!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IUNIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
elisor spune:
Andra am vazut pozele de la Busteni, ce-au crescut amandoi de cand nu i-am mai vazut, tare faina poza cu tine si Horia, de tablou! Haioasa cea cu Horia proprietar de carucior , super!
Iar tu, esti foarte sexy, sper ca sotul tau sa realizeze ce are langa el!
Si eu sunt curioasa de piscina vs plaja.
Realul e in partea opusa zonei in care locuiesc (adica in partea dinspre Buc.), si ajung destul de rar prin Real.
Multumesc de felicitari !
Clara frumoase poze cu papusa ta!
Dan a scos matza la plimbare (asa mai apuc sa vad si eu o poza) si dupa aproape 3 ore a venit franta si cu picioarele murdare, ma pot apuca de calcat, pentru vreo 2 ore e liniste in casa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Multumesc de urari.
Gabitza nu facem nimic special.Situatia ne cere acest act pentru ca eu vreau cetatenie olandeza dar sa imi pastrez si pe a mea si atunci imi trebuie act de maritis.Cererea a fost prin telefon hai spune odata daca vrei sa te mariti sau nu cu mine.Raspunsul l-a primit in fata.Strangem acte acuma sa le depunem sa gasim o data libera dar intai vreau in vacanta in ro si dupa nunta.Vom merge la primarie ,voi avea o rochie simpla(de culoare nu stiu inca) si atata.Fara mare petrecere fara nimic dar totusi vreau sa fie o zi speciala ca sa am ce sa ii arata Marei mai tarziu.
Elisor felicitari de nepotica.
Cand stiu data va anunt asa ca va rog sa va ganditi la mine ca nu e usor si am niste emoti de nici nu stiu bine cum ma cheama.
Marilena si Mara Augusta
elisor spune:
Marilena de abia astept sa te vad in rochita ta simpla in ziua ta speciala. Mie imi place foarte mult cum sunt casatoriile in Olanda (cele de la primarie) asa ca sunt sigura ca va fi ceva cu totul special pentru tine. Imi pari schimbata in bine, parca te-ai mai linistit cu toate, lui Ruti ii merge bine la gradi si te-ai linistit ca nu vorbeste, si-a dat drumul, tu ai slabit si cred ca te simti bine cu tine asa cum esti acum (sexy ), te casatoresti (orisicat, vei avea alt statut)...cred ca zaresc niste raze de soare pe strada ta
.
Eu stiu ce am vazut: Bert al tau te iubeste si e foarte mandru de fetele lui!
Ce liniste a fost azi pe-aici...
Eu sunt consemnata sa astept sa se fiarba dulceata si-mi pica ochii de somn.
andutzy spune:
ELi, saru mana de comentariile dragutze la poze
Apropos, de poze, am pus si eu una cu baietii mei amandoi inghesuiti in patutul de bebe. o gasiti AICI.
Ma chinuie o durere de capatana ingrozitoare, cred ca voi cauta in paginile trecute sa vad ce scriati voi de migrene
Va pup, noapte buna!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IUNIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei