Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
andutzy spune:
Fran, despre Disney, unde merge Dragos acum, ai cautat informatii? NOua ne place tare mult, e adevarat ca dormitoarele sunt la demisol, deci tot scari, dar au portita sa nu mearga pe ele nesupravegheati. Daca vrei amanunte, detalii, putem vb si pe PM sau YM(andra_teodoru). Succes in continuare!
ELi, ai grija, eu sunt de acord cu sotul tau, atunci cand schimbi institutiile statului cred ca trebuie sa analizezi si mai mult, in sistemul privat gasesti usor sa-ti schimbi jobul, la stat insa nu cred ca e chiar la fel(ma bag si eu ca musca in lapte, ca nu am lucrat niciodata la stat).
Monu, ce misto, ambele fete la aceeasi gradi, la ce fel de program merg? Sunt in grupe diferite, nu? SI cu cei asa mici ce activitati pot face? Sunt tare curioasa...
Bea, ma inscriu si eu pe lista admiratoarelor siluetei tale si pe lista "puturoaselor" care nu fac miscare(cel putin in ultima vreme in afara caratul carutului cu Horia in el pe scari si nu numai nu am mai facut)
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IUNIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
omustata spune:
Am vazut toate pozele postate in ultima vreme, dar pe ale Clarei nu. Vreau si eu sa le vad.
Anca-imi poti rimite si mie site-urile de pe care i-ai luat mobila pentru camera lui Patrick?
Imi puteti recomanda si mie un homeopat bun in Bucuresti? Am mare nevoie de unul pana plec.
Noapte buna!
Olga si Maya (28.05.2005)
gabitzam spune:
Olga, daca o prinzi pe Laura pe messenger, ea parca stia un homeopat, oricum ea foloseste sistemul asta homeopat mai mult decat cel alopat. Sau poate a mai dat ea telefonul sau adresa cuiva din grup.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
omustata spune:
Multumesc mult, Gabitza! Dar ma gandesc ca ea stie probabil unul in Constanta, nu? In orice caz am sa incerc sa o prind.
gabitzam spune:
Nu, de Bucuresti era voba, ca imi oferise mie odata dar nu mai stiu de ce nu mi-a trebuit atunci.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
olga, noi am mers la un medic homeopat cu fetele si ne-a dat un tratament pentru imunitate si raceli. da o cautare pe net la "naturalia" si acolo ii gasesti adresa. e in stefanesti in afara bucurestiului, iesirea de la fundeni.
andra, sunt la aceeasi gradi care are grupa de cresa si grupe de gradi. peste vara nu fac decat joaca. atucni cand e cald ii scot afara dimineata la topogane, nisip leagane. pe toti. pentru ale mele e mai usora cum ca sunt impreuna si la masa si la joaca. doar la nani au dormitoare separate.
gusta spune:
Elisor pe Mara au masurat-o da asta era acum 3 ani ,si aici se schimba de la luna la luna,asa ca nu iti va griji.Multi pupici lui Sara mancacioasa.
De data nu stiu nimic,inca strangem acte si asteptam.Sistemul e un pic mai dificil si atunci e si nebuneala asta plus ca trebuie sa gasim loc in functie de ce au ei ,ca sunt aglomerati ca isi programeaza nuntile cu 1 an inainte.STresul si situatia in care sunt isi spune cuvantul,sunt super agitata,nu dorm noaptea si tot asa,visez numai hartii acte ,sper sa se termine odata si sa ma pot gandi la plecatul in romania si dupa sa vin cu forte proaspete sa zic da
.
Pup toate fetele,concediu placut la cine are si multa sanatate la copii.
Marilena si Mara Augusta
Cloreta spune:
OlgaM, am fost vineri doar ca Teodora era bolnavioara, tusea si cand am plecat de acolo avea febra, era ca o carpa. In noaptea aia nu am dormit deloc niciuna dintre noi, tare rau i-a fost. Spectacolul a fost fainut si daca ar fi fost ea bine ar fi topait, doar sunt personajele ei preferate. Ce m-a frapat acoo a fost organizarea si toata "mica industrie" americana, vindeau toata traznaile. I-am luat si eu gargaritei cani cu paie ca nu scapam de ea si iepurasul din gasca pentru ca la noi nu se gaseste. Din pacate nu am mai luat si pe Kanga(cu Roo in marsupiu) ca deja depasisem bugetul
Elisor, Chrisdun are einsteins. Succes sa iei decizia inteleapta cu slujba.
Andra, stai toata vara la mare? Poate reusim sa ne vedem si acolo.
Monu, au dormit fetele acolo? papa cum e?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
monu spune:
Clara fetele dorm acolo. mancarea e buna. au 2 bucatarese care le fac mancarea acolo. e buna ca papa ale mele.
omustata spune:
Clara-asta m-a socat si pe mine acolo. I-am luat mayei un Winnie in jurul caruia se invart niste albinute si am dat vreo 500 de mii. In State cred ca nu ar fi fost mai mult de 10-15$.