***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multumim, mica !

le-am vazuuut

bravooo MAYAAAA !!!

tu ai plecat cu patul tau? si cu baby-phone cum ai re? aveau ei?

foarte frumos, cred ca a fost tare bine si e tare dureros sa te intorci in canicula asta si in orasul asta urat...

ma duc sa ma culc cu marea pe retina, poate visez si eu ca sunt la mare... asta pana plecam si noi in august... ehehe, cale lunga...

buna dumineata, PEPSI, ca si tu lipsesti la apel !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

MICA, ce poze frumoaseeee...si MAYA e numai un zambet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mica ce superb!!! Si Maya e atat de dulce!!! Sunteti o familie tare frumoasa!

Eu astazi am timp de scris pt ca sta mama cu Maria si eu chipurile fac bagajele! Noi plecam marti in Helsinki si de acolo in Jp. Abia astept sa ma vad ajunsa la destinatie caci sunt franta de oboseala. A fost un an tare tare greu pt mine.
V-am mai scris zilele trecute spunandu-va ca Maria are febra si va intrebam cum sa procedez. Dupa ce ii pusesem un supozitor cu paracetamol am reusit sa reducem febra si a doua zi, pe seara eram chiar multumita de starea printesei. DAR ( caci urmeaza un mare "dar" ) am vazut ca are o iritatie urata la ceafa si initial am pus-o pe seama caldurii, a transpiratiei si a faptului ca ii ajungeau cateva suvite de par prin zona. Asa ca i-am mai scurtat parul , am tinut-o la umbra si am incercat sa o feresc de caldura. Blestemata de iritatie nu trecea!! Ziua urmatoare, am vrut sa o schimb da haine si vad ca are o eruptie pe piele, de mai mare frumusetea. Nu va spun ce panica m-a apucat. Am incercat sa ajung la o pediatra recunoscuta din Iasi( care culmea mai e si o cunostinta de-a maica-mii) dar ne-a cam expediat la telefon spunandu-ne ca ea nu vine acasa decat in cazuri exceptionale, ca nu ne poate programa decat ziua urmatoare bla bla bla. Asa ca am mers pe mana mea si am ajuns la o doctorita super ( e extraordinar de blajina si are un lipici extraordinar la copii). Dupa consultatie ne-a pus si diagnosticul : rubeola!! M-am consultat cu dr. si in privinta plecarii si a zis ca luni sa ii mai dam un telefon si o sa vina sa o consulte pe Maria si asa o sa ne dea un "verdict" exact, dar daca totul merge cum trebuie, nu ar fi nici o problema .
Din cauza stresului si a oboselii am niste eruptii pe piele de mai mare frumusetea. Ma speriasem ingrozitor caci am zis ca gata, am pus-o si eu de-o rubeola ( maica-mea zici ca e de pe alta planeta, nu stie daca am facut rubeola, rujeola, roseola. Le confunda pe toate , nu am nici un raspuns clar de la ea, chestie care a reusit sa ma enerveze si mai rau!). Apoi vb cu prietena mea si ma " incurajeaza" spunandu-mi ca " da, cam asa a patit si ea si a fost diagnosticata acum vreo 2-3 luni cu psoriazis!"!!!!! Nu va spun ce super morcov am avut pana am aflat ca nu am asa ceva.

Acum imi savurez si eu cafeaua si mai citesc pe la subiectul nostru caci sunt in urma rau de tot cu stirile. Mai intram din cand in cand si citeam dar totul in fuga si cam pe sarite.

Nu am mai vazut-o pe Elteka si pe Cristinamaria! Unde sunteti fetelor? Mi-e dor de postarile voastre!!

In rest, pana la urmatorul mesaj : sanatate multa tuturor si concedii cat mai relaxante. O sa pun acum si cateva pozici mai noi cu Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am adaugat ceva <div><embed www.onetruemedia.com/share_player_link_image/63e6ea475473c2ddd2fc4c/601.gif" target="_blank">sonia style="border:0px;" width="600" /></a><br/><a href="http://www.onetruemedia.com/landing?&utm_source=emplay&utm_medium=txt2" target="_blank" style="text-decoration:none;">Photo and video editing at <span style="text-decoration:underline;">www.OneTrueMedia.com</span></a></div></div>

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia:www.onetruemedia.com/share_player_link_image/63e6ea475473c2ddd2fc4c/601" target="_blank"> intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Mariac_75 pentru Theodora Andreea

Raza de soare pentru Maria Cristiana

Lilly_love pentru Cristian

La Multi Ani,sa cresteti mari si sanatosi!

Si aici se incheie lista cu ultimii capsunei care au implinit un anisor.....

Astazi ni s-a intamplat si noua sa ne lovim, l-am vazut pe Tudor cu gura plina de sange.El tot timpul are in manute ceva, merge, vrea sa sa apuce sau sa se sprijine de ceva, se dezechilibreaza, ca nu nimereste sa se apuce bine, avand mana ocupata si cade si se loveste.

si azi nu a nimeirt masa, a cazut cu capul intr-o parte si si-a spart buza de sus.E pe interior, inca nu s-a umflat sau invinetit, dar ne-am speriat si tatal lui si eu, mai ales ca eu nu suport sa vad sange, mult sange, mi s-au inmuiat picioarele,dar l-am sters repede cu apa rece, am pus comprese si a trecut.

Si cred ca asta e doar inceputul...:)))

O zi cat mai racoroasa

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna ziua.nu stiu ce sa mai fac .... am un copil de 1 an si 1 luna si are puroi in gat si inceput de otita.am fost cu el la hemeopat ptr ca stiam ca nu prea vrea sa ia medicamente si ma gandeam ca ''bombonelele'' le va lua mai usor.dar medicul a zis ca e nevoit sa imi dea si antibiotic ptr ca are puroi in gat si sa nu ne riscam sa ajungem la injectii ptr ca numai ce am luat vaccinul si o luna ne voie.am incercat toate modalitatile posibile si nu reusesc sa i le dau.bombonelele le a acceptat de cateva ori dar s a saturat si de alea nu le mai vrea dar am reusit sa le mai bag prin pufuleti si le a mancat.iar ptr antibiotic am sunat medicul si i am zis sa imi dea ceva pastile ptr ca ma gandeam ca o sa pot sa il bag si pe ala mai usor prin pufuleti sau ceva mancare dar nu am avut nici asa succes.si mi e tare frica sa nu se agraveze situatia(din cauza vaccinului)nu stiu ce sa mai fac sunt disperata!!!ieri noapte si ieri pe zi aproape tot timpul mi a facut febra.si i am scuzut o cu nurofen,supozitoare cu paracetamol si novocalmin...pe rand bineinteles date f fffffff greu cu plans si dat din picioare.aseara nu a mai facut febra si azi pana acum...sa fim oare pe drumul cel bun?????sa fi ajutat numai bobitele hemeoppate si sa nu ma mai chinui cu antibiotiCUL?

IMI PARE RAU CA NU AM MAI APUCAT SA VA CITESC DE MULT SII NU STIU CE MAI FAC CAPSUNELELE DAR SPER CA SUNT TOATE BINE>VA PUP

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ali24 Din cate stiu eu, daca ai inceput sa-i dai antibiotic, trebuie sa termini tratamentul, altfel nu are nici un efect. Si daca are puroi si ti-a recomandat medicul antibiotic, eu zic sa il dai. Parerea mea.
Multa sanatate, sa se faca repede bine!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Ali, eu stiu ca puroiul nu se trateaza cu pastile homeopate, iar daca ai inceput antibioticul, trebuie sa-l dai cel putin 5 zile, altfel nu are nici un efect. Eu sunt patita cu baiatul cel mare care a facut vara trecuta puroi in gat, s-a extins la ochi si a facut si otita...i-a trecut abia dupa ce i-au administrat antibioticul prin branula, iar cu otita am tras pana asta primavara. Pune-i siropelul in biberon cu apa sau ceai, daca nu vrea biberon, incerca cu lingurita sau cu seringa.
Mica, foarte frumoase pozele, si Maya. Mai, si are costum de baie cu sutien!
Am vrut si noi sa rezervam la Royal Wings, dar n-am gasit locuri ptr toata gasca, asa ca ne-am reorientat spre un hotel din Kusadasi care are un super aqua park.
Tamara, asa cum zicea si Kay, si eu l-am cam lasat sa faca ce vrea, atata timp cat nu-si face rau. De ex, lui Cip ii placea sa se ridice in picioare in pat si apoi sa se arunce pe burta, dar intr-o zi a nimerit rama patului si n-a mai incercat. Dar in general, am cam inlaturat din calea lui cam toate obiectele care l-ar tenta si i-ar face rau. La faza cu "nu e voie", si al meu face la fel.
Raluca, am vazut pozele cu mica japonica, e o scumpa. Ce zice mama ta acum, cand trebuie sa se desparta de ea?
Tudorcatalin, asa e acum, la varsta asta, cad, se lovesc, al meu da cu capul in toate mesele din casa ca prinde viteza si n-are timp si loc sa franeze. Intr0o saptamana si-a muscat limba si si-a spart si buza de sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Kay, cum mai este Sonia, cum se mai simte, ce ati mai facut?
Nu am prea citit pe aici, ca sigur ai mai povestit, dar chiar ma rog pt voi si va transmit toate gandurile bune! Am plans anul trecut cand am citit povestea.

Scuze ca am intrvenit la acest subiect, dar chiar vroiam sa fiu la curent cu ce mai face Soso.

Numai bine, si La multi ani bebeilor vostri, caci sunteti la aniversarea de 1 an!!!!!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna mamici,

Ne-am intors si noi azi de la munte, de la Sinaia, unde Ana s-a simtit tare bine. Ne programasem initial sa ne intoarcem ieri, dar am mai prelungit cu o noapte, pentru ca ii pria tare bine Anei. Luni plecam in Grecia, dar doar noi doi, fara Ana, si am tare mari emotii pentru ca e pentru prima oara cand o las pe Ana fara mine. Cred ca o sa ma topesc de dorul ei..si, in plus, sunt stresata ca nu ma va mai recunoaste la venire

Am citit ce ati scris pana acum si am vazut si poze cu capsunele frumoase (Sonia, Maya, Maria-Bucuria.

Vreau sa urez tuturor capsunicilor care au facut un an! Sa fie sanatoase si norocoase!

Sanatate multa tuturor celor care sunt bolnaviori. Mi s-a zbarlit parul pe mine cand am citit prin ce a trecut Mary Lou.

Am vazut ca vorbeati de progresele puiutilor vostri. Ana inca nu merge singura, ii e frica, merge doar de mana. Bine, daca are vreun interes, merge si singura cativa pasi Si avem doar 6 dinti! In schimb stie sa spuna cum o cheama, e toata numai zambet si prietenoasa si sociabila, spune "apa, tata, papa, bebe, baba (in loc de mama ) am-am (ham, ham) mia (miau), si multe alte sunete in limba ei si ma topeste cand, in bratele mele fiind, ma strange de gat si ma mangaie.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput