***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
chris27 spune:
Ioana,eu sper sa ii treaca repede...Daca face diaree ,nu mai au rost supozitoarele...Dar nu e cazul vostru,va fi bine...multa sanatate!...Mary....imi pare rau ca ati trecut prin toate astea...Si eu stau ca pe ghipi...Cred ca Daphne are pojarel...se umple de bubite de la o ora la alta...ieri erau intre gatut si barbie...azi are pe spate ,maini...burtica...Ma duc sa caut poze cu pojarel...sper sa gasesc...si sa nu fie!...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Graviduta spune:
Ziceti-mi si mie o reteta de tort de mere pt copii. De-ala cu frisca.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Ioana13 spune:
Chris nuu, era kk normal, nu diaree, adica i-a venit lui un chef... si eu il deranjasem cu paracetamolul. Pupici, La multi ani inca o data!!!!
Mica bine ati revenit.. ti-am raspuns cu intirziere, tu plecasesi deja.
Strada noastra a intrat in reparatii capitale... 2 picamere sint linga bloc... multi muncitori cu lopeti, caldura mare... deci ne retragem in munti, la bunici pt citeva zile buneeee, vreo 2 saptamini... va doresc numa bine!!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
tamaraspt spune:
am o mare intrebare, mai ales mamicile care sunt au 2 bb, cum i-ati invatat ca nu are voie sa faca/sa umble cu un anumit obiect?
am citit ca la aceasta varsta tonul vocii este important, eu ii spun si ii arat cu degetul ca nu e voie, el receptioneaza si intelege, dar cateota cu zambetul pe buze imi arata ca nu e voie si imediat face lucrul interzis.
De ex de soba nu s-a atins, i-am explicat ca e ufff si a inteles, dar acum am o mare problema: de vreo 3 zile a invatat sa se arunce din picioare pe spate. la inceput facea in pat si eram in preajma si l-am prins, apoi a inceput sa faca si cand este in brate si apoi pe afara. trebuie sa nu ma indepartez e el ca sa-l pot prinde. si evident ca invitabilul s-a produs, astazi in casa s-a lasat pe spate si s-a lovit la cap de usa, dar nu rau ca sa se sperie, mai rau m-am panicat eu.
Nu stiu cum sa-i mai explic ca este bine ce face, bataia este exclusa, niste prieteni isi ameninta pustiul ca-l inchid in baie cand face prostii, dar nici asa nu mi se pare corect.
Astept niste sfaturi, idei.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
doxinu spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Ziceti-mi si mie o reteta de tort de mere pt copii. De-ala cu frisca.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
DACA AI RABDARE ITI DAU IO PM CAND SE CULCA STEFAN
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Cris asa am inceput de azi sa-i dau de la noi da' tot nu merge.poate este din cazuza dintisorilor.offffffff am rabdare ce sa fac.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
Gravidutza, La multi ani vrabioarei !!! na ca nici nu mi-am dat seama...
apropos de temp...
vroiam sa va zic, la aceasta ora inaintata la care eu nu am somn... ca fi-mea a tras pe dreapta de pe la 7.. n-o are cu cluburile, cu iesitu noaptea... ca (apropos de temp) eu, foarte maniaca, asa cum sunt... am incercat toate tipurile de termometru... asta pt ca sunt extrem de neindemanatica si sparg cate unu de sticla cum il iau in mana... si am incercat toate tipurile si marcile si marimile si formele, de la sticla, electronic, de ureche, de frunte etc... si va zic ca cel mai bun tot ala de sticla e. acu tre sa stea si copil, ca altfel nu merge... da ala e cel mai bun.
tamara, eu cu "nu e voie" habar n-am cum o sa fac, ca din partea mea Sonia poate sa faca orice... si asta a zis si ta`su ca o sa am probleme ca prea o las sa faca orice. da atata timp cat nu face ceva rau... in concluzie : nu stiu ! si cu aruncatul pe spate, si S face asa... se arunca in fund. si din fund pe spate, indiferent unde se afla. si azi si-a trosnit caputul de covor, da nici ca a mai facut dupa... sa vedem maine. eu zic cand se arunca si il prinzi sa-l asezi in fund. ca sa-l redirectionezi spre o alta finalitate a miscarii... poate o merge asa.
MICAAAAA, hai cu pozele ca abia astept sa vad Maya la mareee !!! S-a rezolvat cu problema aia, stii tu care, nu e ce credeam noi ca e, e bine, e de la zburatoare codificat, nu? e vb de niste bubite de ziceam eu ca sunt contagioase (la S)
Ioana, "vacanta" placuta in munti ! si eu racoare de munti, vine din priza, si se seteaza la 25 gr !
Chris, sa stii ca eu inca astept tel tau !
Ioana, S nu mesteca, ii razuie cu dintii si pe urma se stramba de parca e nisip, nu biscuit !
se vede ca n-am somn, da?
UNDE SUNT :
ELTEKA???
ANDRADA???
LA MULTI ANI capsunelelor ce incheie intaiul an aniversar al capsuinicilor de mai iunie 2007:
Theodora Andreea de Mariac_75
Maria Cristiana de Raza de soare
Cristian de Lily_love
va puuuup
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com