***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Madi spune:
Mica cum a fost cu mancarea pentru Maya in Turcia?!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Vali5 spune:
Buna seara!
Nu am mai intrat de mult timp pe aici, sper ca ma mai tineti minte Am si avut multe evenimente (placute si neplacute) in familie, dar nici nu am mai avut chef sa ma mai apropii de calculator. Imi pare rau ca nu voi reusi sa citesc tot ce ati scris.
In primul rand vreau sa urez tuturor capsunicilor are au implinit 1 an un maaaare La multi ani! Imi pare rau ca urarile mele vin cu intarziere... Va pup pe toti!
Noi suntem bine, Andrei recupereaza cu dintii si de cand a implinit 1 an i-au iesit 5 dinti si in 2-3 zile apare si al 6-lea. E un copil tare cuminte si nu pot sa ma plang cu absolut nimic. Acum 2 saptamani a facut pojarel dar a trecut cu bine peste. Mai rau a fost ca 2-3 zile inainte de eruptia de pe corp a avut febra 38-39 si m-am speriat ca nu stiam de la ce face temperatura asta asa mare. Chiar nu stiu ce sa va mai spun, am lipsit asa mult ca nu stiu ce se mai vorbeste pe aici, sper ca nu pic ca musca-n lapte...
Liviana, imi pare rau ca nu ti-am multumit pentru efortul depus cu tricourile, dar o fac acum, sper ca nu e prea tarziu... De cate ori l-am imbracat pe Andrei cu tricoul ala m-am gandit la tine cu parere de rau ca nu ti-am multumit. Uite un pupic de la mine si Andrei
Va las acum si va pup pe toate!
Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
mica0307 spune:
kay nu am plecat cu patutul, ne-au dat de la hotel. Baby monitorul nostru nu a mers, adica nu "batea"decat pe etajul nostru (am stat la 9) unde nu aveam nevoie si la hotel nu aveau. O culcam seara in camera si aoi o scoteam cu carutul afara, asa mai stateam si eu la meciuri sau la terasa. Ma bucur ca nu e nimic grav.
ninutza, ralucami multumim . I-a placut tare mult, mai ales in apa, a fost tare fericita.
florentina recomand royal wings cu mana pe inima. Este super frumos, pentru copii e minunat, au tot felul de distractii pentru ei, joculete in piscina, seara discoteca pentru ei, concursuri, un mini club cu jucarii si loc de pictat/desenat etc. Singurul lucru care nu mi-a placut - ca era plin de romani. Si nu stiu cum dracu gasesc toti toparlanii bani sa mearga in concediu la UAI. Adica multi din aia de o anumita categorie pe care ii recunosti dupa fata, dupa faptul ca mananca numai cartofi prajiti desi mancare e destula si multe, multe feluri ar si dupa faptul ca vorbesc intre ei peste vreo 2-3 mese. Si mi s-a facut o scarba sa aud vorbindu-se romaneste afara....
madi multumim. Mancare e sa hranesti un oras intreg, chiar ne-am intrebat ce se intampla cu mancarea care ramane. Maya manca cam asa:
- dimineata: 1 bibe cu lapte
- pe la 9 coboram la masa si ii mai dadeam si ei: paine cu cascaval sau ou sau omleta sau clatite etc (cam ce mancam si noi)
- 10-11: fructe - mere, portocale, piersici, nectarine, banane, suc de portocale + pirsici, iaurt etc (existau si tot felul de briose, croasanturi etc)
- 12-13: pranz: supa crema (i-au placut foarte tare, in afara de cea de rosii), diverse piureuri, carne de pui/curcan, spaghete si fructe la sfarsit (in general pepene rosu si piersici)
- 18-19 era un child buffet unde ii dadeam fie mancare gatita (supa, cartofi, carne etc) fie iaurt.
- 20 mancam noi si ii mai dadeam fructe
- 22 bibe cu lapte si somnic.
Ideea este ca erau deschise tot felul de "chioscuri" pe langa piscina (12-14 pizza, kebab, fructe, 15-16 kumpir, tot timpul era placinte facute afara pe cuptor etc).
vali bine ai revenit.
ali24 spune:
mersi de raspunsuri.am incercat toate metodele posibile.i le am amestecat cu tot ce ii placea lui.rezultatul fiind ca nu imi mai accepta nimic.ii frica ,ca ii dau medicament nici macar tzitzi nu o mai vrea.acum e rupt de somn si nu vrea sa se culce deoarece adormea la san.cu tzitzi am facut prosia sa il pacalesc cand a vrut sa suga i am bagat direct siringa cu medicamentul si de atunci nu o mai vrea.
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
kay spune:
monica, iti multumim ca te interesezi de Soso. e bine, a fost operata a 2-a oara, si-a revenit repede si ne-am intors luna asta acasa. ea trebuie reoperata intr-un an, inca nu se stie ce tip de corectie or sa-i faca, depinde de evolutia ei de pana atunci (dezvoltare, crestere in greutate, functia cardiaca). mai multe scriu despre ea la subiectul de la umanitare, acolo poti sa mai citesti cand ai timp. te pupam si iti dorim sarcina usoara si o bebita sanatoasa !
Mica, mult !
Vali, iti multumim de urarea de la multi ani (am luat-o cat se poate de personal, sa stii) si va uram si noi un an foarte frumos si plin de bucurii! (anul 2 din viata lui Andrei !!!)
ali, pt medicamente exista la Chicco un bibe special, mic, de 30ml. dar daca zici ca refuza orice... nu stiu ce sa zic... la S e usor, ea cand vede seringa deschide gura si cand se termina med sta cu gurita deschisa si mai asteapta...
ali, stiu : ia glucoza de 5 de la farmacie si dizolva-i med in ea... sau amestec-o si devine mai dulce. sau, nu e prea bine, dar la nevoie, de... cu sab simplex ii pacaleste in Germania. tragi sab in seringa si amesteci cu med. incearca si asa. asta in cazul in care ma vrea sa accepte ceva in gurita. imi pare rau ca nu am idei mai stralucite...
Mary_lou, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva... bine ca ati gasit cauza... multa sanatate !
Raluca, sa stii ca m-am gandit la o contagioasa... dar tarziu mi-a venit ideea. multa sanatate si Mariei !
Magda, imi pare rau de buzita lui tudor...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia:www.onetruemedia.com/share_player_link_image/63e6ea475473c2ddd2fc4c/601" target="_blank"> intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
kid spune:
Am si eu o intrebare : e normal sa scada copii in greutate atunci cand sunt in greva si nu vor sa manance?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
doxinu spune:
kid io zic ca este perfect normal.Nu se intampal la fel si la noi?Cred ca nu ai de ce sa te speri atat timp cat nu scade bursc foarte mult.Si STEFAN ESTE IN GREVA FOAMEI.pAPA DOAR LAPTIC SI ATAT.io zic ca este de la caldura ,nu ai de ce sa te speri,
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Florentina Roman spune:
Mica, multumim de info despre hotel, cred ca la anul acolo mergem. Cu conationalii nostri...am avut si noi o experienta neplacuta culmea, tot in Antalya, tot UAI,acum 5 ani.
Noi am hotarat pe ultima suta de metri sa-l lasam acasa pe Ciprian, mergem doar cu Tudor.
Mi-am amintit cum a reactionat Tudor cand l-am lasat la un an singurel 10 zile la mamaie( Graviduta!). Ne-a recunoscut imediat, in prima faza ar fi sarit din carut spre noi, dar apoi parca si-ar fi amintit ca e suparat si nu ne-a mai bagat in seama vreo cateva minute.
Kid, e normal sa scada in greutate un pic, si noi, adultii, slabim daca nu mancam, nu?
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
Am revenit si noi din concediu :( ... n-am citit, dar sper ca saptamana viitoare sa recuperez.
De aveti chef si timp, aici poze din concediu!
Numai bine si sanatate plantatie!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
arcadia spune:
ioana13, calin a inceput sa mearga abia de vreo 2 sapt, dupa ce i-am luat ham. pana atunci nu avea curaj. cu hamul a vazut ca se poate (pana atunci il purtam numai de manute) si a inceput sa-si dea drumul si sa faca cativa pasi singurel. acum merge bine
doxinu, nici calin nu papa prea multe, dar eu sunt foarte fericita ca inceput sa accepte in sfarsit apa si ceai si compoturi...ca stii ca din cauza de titi nu voia nimic de baut
kay ce fain ca mai ajungi pe la teatru! ce ai vazut? am vazut pozele soniei, s-a facut tare frumoasa mai spune-ne de progresele ei.. si mie imi da calinut sa mananc
gravi, happy first year mara vrabioara, cu intarziere! cum fu petrecerea? si calin danseaza imi pare rau ca nu reusesc sa-l filmez, ca se opreste cand vede camera. si el are bubite in aceeasi zona (pe la umeri), de la caldura presupun. tu cu ce o dai pe mara?
chris la muulti multi ani , tot cu intarziere! sa fii mereu iubita si fericita si sa ti se implineasca toate dorintele
mary_lou cred ca a fost groaznic sa aiba paty febra 41,5 si sa nu stii ce are.. bine ca e ok acum.
tamaraspt si calin e mare fan de acrituri (caise crude, corcoduse), si coacaze, dar noi avem albe la tara. si compotul de corcoduse i-a placut tare mult (eu nici nu stiam ca se face asa ceva )
ralucami tare frumoasa s-a facut maria, ma bucur ca ai mai pus poze cu ea
andrada, elteka, la apel! unde sunteti? mai scrieti doua-trei cuvinte despre elias si antonio
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain