***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
An@ spune:
quote:
Originally posted by doxinu
mica am vazut pozele o dulceta de domnisoara ce ai
Gtraviduta tare rau imi pare penru MARA
kid si pozele tale le-am vazut cred ca s-a distrat jr. pana la urma,nu?Mi s-a parut cam bosumflici
An@ nu te supara penrtu ce a scris "desteapata aia" tu sti ca faci totul pentru puiutul tau, nu pune la suflet!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Doxinu, am glumit cand am spus ca citesc carti in urma mesajului "tipei" (citesc/rasfoiesc intr-adevar dar nu despre copii, ci "desteptarea evei" si"femeile care iubesc prea mult" - au tot fost recomandate pe aici si eram curioasa...). Iti dai seama ca nu ma afecteaza ce spune ea, pt ca nu ma cunoaste, nu o cunosc, deci nu e o persoana de referinta pt mine.
Multumesc pt sustinere !
mami de Ana (22 mai 2007)
ralucami spune:
Salut pe fuga, caci acum cat doarme Maria am sansa sa termin bagajele.
Maine plecam in Helsinki (Elteka pe unde umbli caci tare tare m-a batut gandul sa tragem o fuga sa ne vedem ) si apoi ne intoarcem in Jp. Sotul meu saracul abia asteapta. De dimineata ma bombardeaza cu mailuri si a inceput sa calculeze in ore si minute zilele care mai sunt pana ne revedem.
Chiqui vazusem intrebarile tale cu rubeola (pojarelul) si am zis sa-ti raspund. In cazul nostru Maria a avut febra ( a luat-o treptat: intai vreo 38 cu 3 si seara am atins apogeul cu 39,2-3 de ma speriasem eu rau de tot si v-am scris). Ea a avut cam 24h febra. Apoi cu eruptia. Intai i s-au inflamat ganglionii occipitali. Si prima eruptie in zona cefei a avut-o. Eu in prostia mea, am dat vina pe caldura si pe "pletele" ei si mi-am zis ca s-a iritat din cauza transpiratiei. Apoi i-au aparut prin zona inghinala ( si iarasi am dat vina pe caldura ca ziceam ca e de la pampers) si apoi pe burtica, spate si ultima zona a fost gatul si barbia. Am inteles ca e cea mai usoara boala a copilariei (alaturi de roseola). Eu sper sa nu mai am totusi parte de "aventuri " de genul asta singura, macar sa fie si sotul meu prin preajma, sa am pe cine da vina in caz de ceva
Gravi imi pare tare rau pt ce a patit Mara. Niste cretini incompetenti. Si bine faci ca actionezi cumva. Mi-a sarit in ochi si faza cu tortul Marei. Noi am avut unul de 3 kg si abia ne-a ajuns la vreo 12 insi. Mi-era frica sa nu se mai trezeasca vrunul ca mai vrea, ca atunci nu stiu pe unde scoteam camasa. Si ghici cine s-a trezit ca "e bun tortul si mai vrea o bucata"?!?! TATA !!! El care nu manca dulciuri ani de zile, taman acum l-au gasit poftele!!
Nu mai stiu cine spunea ca merge in Helsinki acum vreo 2 luni. (poate Liviana?!) Vreau si eu niste review-uri. Asa, ca sa plec linistita la drum. La taxi se poate plati cu cardul?
Gata am plecat ca se scoala printesa si iarasi nu mai pot sa fac nik.
Pupici capsunicilor si sa ne reauzim cu bine!
lbelciug spune:
Buna fetele,
sunt 4 mamici care desi intiial au anuntat ca doresc tricouri cu capsunei, nu le-au ridicat de la posta si deci au ramas neachitate.
cristinamaria - 2 tricouri de baiat, mar 86 si 90
business - fata, mar 90
DeeaGl, baiat mar 86
moko - baiat, mar 86
As vrea sa va intreb daca sunt alte mamici interesate sa le cumpere si daca da, sa ma contacteze pe PM.
Ma aflu intr-o situatie neplacuta. Daca nu le vrea nimeni, va trebui sa le achit din buzunar propriu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
lbelciug spune:
Graviduta, regret si eu experienta cu Sanador. Pt analize rapide eu am fost multumita de Centreul de diagnostic V Babes - lucreaza si in w-e si in cateva ore iti dau rezultatele.
Vali, mi-ar face placere sa va intalnesc, dar ma indoiesc ca vom mai ajunge anul asta la mare iar. O sa incerc sa folosesc si eu apa+bicarbonat pt bubitele lui B. Chiar ca a crescut mult Andrei. Am observat la el si la Maya al Micai ca deja nu mai au cute la picioruse - se vede ca nu mai sunt bebei. Bogdanel vad ca inca mai are. Succes cu proiectul BB2!
An@, mie ciufolici nu mi se pare mai deosebit dpdv al personalului. Eu sunt mai multumita de frizerita din cartier decat cei de la ciufolici - p-ta Amzei unde l-am dus mai demult pe Matei.
Kid, da' ce tanara esti! ce varsta ai daca imi poti spune?
ralucami, drum bun maine! Nu, nu eram eu cu calatoria in Helsinki.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
kay spune:
acu am reusit, dupa lupte seculare care sa fac au urat cateva zile, sa fac sa mearga filmuletu !
deci, la asa creste Sonia : intr-un an , acolo am pus un filmulet... greu,dom`ne, greu !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ckristina spune:
oana, foarte frumos filmuletul;aceeasi melodie am dedicat o si eu si sotul meu biancai.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
kay spune:
mi s-a trezit grasa...
#
ckristina, e unul dintre cantecele mele de suflet...
of, ca vroiam sa scriu, da diseara. ca e cam suparata...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
IULIABRAILA spune:
Kay, intotdeauna ti-am admirat curajul, devotamentul si speranta mare pe care le-ai avut cu tine tot timpul. nu stiu cite dintre noi ar putea, macar in vis, sa poata trai ceea ce ai trait tu pina acum. si totul asa de tinara.
ce diferenta! ce devotament al mamei pt ca acest copil sa fie si sa se dezvolte asa!
iar minunea Soso, este cea mai luptatoare printesa razboinica de pe planeta! sa o pupe iulia si florin dulce de tot.
teodoral spune:
[quote]Originally posted by Irinusha
[blue]Salutare plantatie!
Teodoral, nu-i nici o problema, noi am facut ROR-ul la 10 luni si un pic ... ai grija doar urmatorul, Priorix-ul cred, sa-l faci la o luna dupa acesta, nu inainte. Multa sanatate! Cu streptococul cum mai e? I-ai dat antibiotic?
Da, i-am dat antibiotic, ospen, am refacut exudatul si e bine.
Multumesc tuturor care m-au linistit.Citisem pe aici atatea despre vaccin=autism ca ma ingrozisem.
Va multumesc din suflet.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi
mica0307 spune:
oana super filmuletul. Bravo.
Sa ii faci poze Soniutei in tricoul de capsunica si sa ne arati si noua.