***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by An@
Graviduta[/b][/red], naspa experienta. pana si eu stiu, desi nu sunt dr, ca pt analize complexe si mai ales multe nu se ia sange din deget. sper sa ai succes in demersurile tale, pt ca daca am lua mai multi atitudine, poate nu ne-ar mai jegmani in halul asta.
Eu am insistat sa-i ia din vena, ca vorbisem despre treaba asta cu pediatra si inclusiv cu o asistenta de la ei, de la Sanador, cand avea Mara 6 luni si ne traznise noua prin cap sa-i facem analize. Dar nu i-am mai facut. Si-acum ma bucur de asta.
Dar asistenta de la recoltare a zis ca nu ii gaseste vena, ca nu se vede, Mara fiind mai pufosica la maini. Si am zis ca decat sa o chinuie pana ii gaseste vena, sa-i ia din deget. Am intrebat inainte de mai multe ori si pe asist, si pe dr pediatru care era acolo daca cele din deget sunt relevante si au confirmat. Naiba sa le ia.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by An@
Graviduta, io am vrut s-o tund la Ciufolici, dar a ajuns pana la urma la un coafor din cartier.
iote dovada: chelioja
mami de Ana (22 mai 2007)
Ce simpatica e! Ce nr are tunsoarea asta, 0/1? Noi am fost aseara la Ciufolici, dar era aglomerat, asa ca ne-am facut programare pt azi, la 19. Dar acum tre sa o mut, deoarece nu mi-am dat seama ca in seara asta tre sa vina pediatra sa-i faca vaccinul.
Later edit: Mama, ce m-am intins. Mica, iti trimit PM, poate ma sfatuiesti si pe mine.
An@ spune:
quote:
Originally posted by Gravidutaquote:
Originally posted by An@
Graviduta, io am vrut s-o tund la Ciufolici, dar a ajuns pana la urma la un coafor din cartier.
iote dovada: chelioja
Ce simpatica e! Ce nr are tunsoarea asta, 0/1? Noi am fost aseara la Ciufolici, dar era aglomerat, asa ca ne-am facut programare pt azi, la 19. Dar acum tre sa o mut, deoarece nu mi-am dat seama ca in seara asta tre sa vina pediatra sa-i faca vaccinul.
Later edit: Mama, ce m-am intins. Mica, iti trimit PM, poate ma sfatuiesti si pe mine.
nr 1 e tunsa. E asa haioasa cand o intreb:"unde e motu'?" si isi pune mainele in cap si e asa nedumerita ca nu mai gaseste de ce sa se traga .
am auzit, nu stiu daca e adevarat, ca daca faci programare la ciufolici pretul e dublu decat daca te duci fara programare. e adevarat?
Vali5 spune:
Am pus cateva poze noi aici Sper sa va placa
Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
An@ spune:
Cautand carti on-line, am gasit adresele astea unde sunt "stocate" carti din toate domeniile: pshiho, povesti, beletristica,...poate va intereseaza si pe voi (asta daca nu cumva ati descoperit deja adresele astea):
www. 4shared.com
logare cu: desprecarti@yahoo.com
parola: romania
sau
desprecarti@yahoo.com
parola: 000000
sau
desprecarti@gmail.com
parola: 000001
Io deja m-am apucat sa citesc niste carti de psihologia copilului, dupa ce una de la alt topic m-a facut mama denaturata pt ca copilul meu si-a supt degetul.
An@ spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Am pus cateva poze noi aici Sper sa va placa
Am luat motul
ce mare a crescut Andrei!
Vali, cum stai cu proiectul bebe2? ca parca te grabeai....
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by An@
am auzit, nu stiu daca e adevarat, ca daca faci programare la ciufolici pretul e dublu decat daca te duci fara programare. e adevarat?
Da, programarea costa 22 ron, iar tunsul 22 de ron.
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by An@
ce mare a crescut Andrei!
Vali, cum stai cu proiectul bebe2? ca parca te grabeai....
Ana, noi tot incercam dar pana acum nu am ramas insarcinata Sper sa apara cat mai curand
chiquitita spune:
Vali, ce baiat mare si frumos ai! Sper sa ramai cat mai repede gravi si sa ii faci tovaras de joaca lui Andrei.
An@ mie mi se pare ca seamana leit cu tine, o avea si de la tati ceva insa la prima privire e fata lu' mama! Cum a mea e fata lu' tata!
Arthurana, welcome back!
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
doxinu spune:
mica am vazut pozele o dulceta de domnisoara ce ai
Gtraviduta tare rau imi pare penru MARA
kid si pozele tale le-am vazut cred ca s-a distrat jr. pana la urma,nu?Mi s-a parut cam bosumflici
An@ nu te supara penrtu ce a scris "desteapata aia" tu sti ca faci totul pentru puiutul tau, nu pune la suflet!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan