Rahova sau apropiere (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow cris...am vazut pozele, sunteti niste frumosi si locurile si mancaricile pe care ni le-ai aratat sunt minunate...ma bucur ca ati avut o vacanta reusita...chiar daca nu in locul propus...poate ca aici a fost de 100 de ori mai bine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am reusit sa pun ceva poze din concediu. Evident cele mai multe si cu siguranta cele mai reusite poze se afla inca la cumnatii mei cu care am fost in concediu, inca n-am intrat in posesia lor. Enjoy!

Cristina, vad ca aparusi. Tocmai ce vroiam sa te parasc ca ai pus poze la Adoptia... si la noi nu. Le-am vizionat deja si mi-e clar ca ati avut o vacanta superba. Pacat ca Ale nu intra in apa. Cred ca trebuie luata incet-incet, fara tobogane si alte alea sa sperie copilu'.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Andreea sa va fie de bine concediul. Ptiu ptiu ce frumusete de baiat ai!
Cris sa va fie de bine si voua! N-ati ajuns voi in Grecia, dar se pare ca ati avut un concediu foarte reusit ca numai veseli v-am vazut in poze. Sa va traiasca printesa frumoasa si dulce.
Monica ce bine ca ati scapat de tratamentul pentru astm. Doamne ajuta sa nu fie nevoie de el nici de acum incolo.

Eu am reusit si am facut dulceata/gemul de nectarine. Am combinat pana la urma nectarinele cu niste pepene galben. Am folosit niste Gelfix si am fiert la fructele aleaaaaaa...de mi s-a acrit. Nu se lega si pace si zeama aia in loc sa scada, parca mai multa se facea. Uffffff. Dar a iesit pana la urma. E ok, nu e nemaipomenita, dar tinand cont ca fac pentru prima data....eu zic ca merge.

Pup fetele si copilutii

Noapte buna tuturor

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

andre-ea, sa va fie de bine concediul si tu si tudorelul ochios sunteti niste frumushei...
si ce burtikutza dragutza ai
Alinutza, ma bucur ca ti-a iesit bine dulceata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

NEata,
da a fost tare frumos...imi pare rau ca s-a terminat deja...dar asta e. Ne-am distrat bine, Ale a fost superactiva, au alergat pe acolo de au capiat...macar atat ca pe aici nu stiu de ce nu vrea sa iasa afara, greu o scoatem din casa.
Ma uit acum si eu la pozele Andreei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
si ce burtikutza dragutza ai
monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Aia e de grasime. Cea de bb de-abia de acum incepe putin sa se vada. Inca nici n-am spus la serviciu.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

A, Cris, eu zic ca ati facut bine ca n-ati mers cu masina in Grecia.
Noua ne-a calculat masina la dus 12ore de mers in continuu, fara sa punem la socoteala opririle. La intors a fost si mai rau, ca am facut o oprire de vreo 3 ore in Carrefour in Salonic (obositor rau) si dupa aia hai la drum lung. Nici noi nu suntem normali.
Si mers atata fara aer conditionat e criminal.
Sotu' a mers cu aerul in fata tot drumul (sa n-adoarma) si la intoarcere s-a ales cu falca si gatul umflat.

La sf. de iulie ne duce firma un week-end in Bulgaria. Sper sa se convinga si sotul ca e mai bine acolo, ca pe mine ma omoara drumul ala lung. O sa te sun sa te intreb cate ceva.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Andreea, Cris, am vazut si eu poze. Ma bucur ca v-ati distrat

Monica, v-a trecut raceala? Insanatosire grabnica! Trebuie sa veniti cind e vara aici, nu iarna, sa aveti si voi vara "fierbinte"

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

buna fetelor,
din pacate nu a trecut raceala...desi ieri nu a prea tusit...acum ruxi behaie de mama focului nu stiu ce-o sa facem...
numai bine va doresc
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

ANdre_ea nu pot comenta pt ca nu pot compara cu Grecia. Daca aveam AC poate era mai usor...o idee, macar eliminam stresul caldurii care nu pt mine era o chestie dar pt Ale, ma temeam sa nu ii vina rau cand vedeam cum se blegeste. AM mers 400 km, 6 ore, spre Nessebar si ultima ora e destul de grea. La intoarcere am intrat in Metro si am facut vreo 7 ore... Ma tot felicitam in gand ca am renuntat la cele 12 ore cel putin de mers spre Gr. Nu pot si pace sa merg atat. Daca nu il conving pe Tony sa mergem cu avionul o sa ramanem la Bg pana se satura. Poate ne vedem diseara daca iesiti in parc...
Monica ce sa zic: sanatate! La noi e deja cronica tusea nu ma mai plang de ea....

Mergi la inceput