Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
multumim cris
mai stie cineva ceva de andreap si fetite? daca le vedeti
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
aissa spune:
Azi m-a sunat Andreap, dar n-am vorbit prea mult, era ingrijorata ca nu o sunasem si nu stia de noi. A ramas sa ne vedem diseara. Cred ca cu Andre_ea sa intalnit...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am vazut pozele aissei si pe cele ale Andre_ei din concediu. Ffff frumoase, mi-au placut mult! uff, abia astept sa plecam si noi dar mai avem de asteptat cam 1 luna... Anul asta am facut deja rezervare la Eforie Nord, dar poate la anu' mergem si noi in Bulgaria ca prea arata bine in poze
Pana atunci eu am enorm de mult de lucru la servici si sper sa depasesc cu bine perioada asta.
Va pe toate!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by aissa
Poate ne vedem diseara daca iesiti in parc...
Cris
Cu Tudor ai sanse sa te vezi. Cu mine nu.
E greu drumul 12 ore. Barbata-miu e de cursa lunga, dar pentru cineva neobisnuit recomand avion.
Monica, sanatate multa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
quote:
Azi m-a sunat Andreap, dar n-am vorbit prea mult, era ingrijorata ca nu o sunasem si nu stia de noi. A ramas sa ne vedem diseara. Cred ca cu Andre_ea sa intalnit...
Cris
S-a intalnit cu mama si cu Tudor.
Eu inca n-am vazut printesa.
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
monica-elizabet spune:
sa faceti poze sa vedem si noi printesa mica...pliz
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
aissa spune:
Neata!
Noi n-am iesit deloc aseara ca ne-a apucat vrednicia si am smotruit in bucatarie, am scos mocheta din sufragerie, am mai strans una-alta, Ale vroia sa ii montam casuta asa ca a curatat Tony si balconul ca sa ii facem loc, am muncit pana pe la 9 aseara. Am vorbit cu Oana la tel si a zis ca dimineata merge in Carol, insa nu stiu daca ma duc nici acolo azi ca astept sa se trezeasca T sa ii propun o Ikea....
andre_ea spune:
quote:
Neata!
Noi n-am iesit deloc aseara ca ne-a apucat vrednicia si am smotruit in bucatarie, am scos mocheta din sufragerie, am mai strans una-alta, Ale vroia sa ii montam casuta asa ca a curatat Tony si balconul ca sa ii facem loc, am muncit pana pe la 9 aseara. Am vorbit cu Oana la tel si a zis ca dimineata merge in Carol, insa nu stiu daca ma duc nici acolo azi ca astept sa se trezeasca T sa ii propun o Ikea....
Cris
Mey sunteti in bani? Dupa concediu?
Io asa leftera ca anul asta n-am fost niciodata. Tot concediul l-am facut din bani imprumutati.
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
cris...deci ai un final de co pe baricade...spor la trebushca
andre-ea...lasa bine ca v-ati distrat...ca strangeti voi banutii sa-i dati inapoi
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
aissa spune:
Ha ce gluma, eu si banii. Stai calma, inainte de a pleca mi-am facut un card de credit si cu banii aia am plecat. IAr la Ikea vroiam sa ma uit dupa prostii, suport de prosoape de hartie si polonice, pt bucatarie, galeata, perie wc din astea, prostii...vreau sa le schimb pe cele pe care le am. Si ma gandeam sa vad daca nu gasesc ceva pt sufragerie mai ieftin decat turcismele din piata. Nu a vrut insa Tony sa mearga asa ca m-am dus cu Ale prin piata sa iau ceva pt Sara ca daca tot nu am vazut-o pana acum macar sa ma duc cu ceva la ea. AM luat un sarafan dragut dar pt 6 luni, mai mici nu erau. Cred ca ii e imens...dar mi se pare asa mic... Ca sa nu mai zic ca Ale ma zapaceste ca sa il probeze si ea macar un pic.