Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Neata! O sa intru imediat si acolo sa vad intrebarea ta.
Sa stii ca si Ale e foarte sperioasa de la o vreme, la cel mai mic zgomot se cuibareste, intr-o seara tuna si era disperata, se bagase in mine sa imi intre in carne parca. Si oricum toata noaptea ma cauta sa ma atinga, ma framanta cu degetele de la picioare si daca dispar vine dupa mine. Plus ca si Ale viseaza tot felul de chestii, vorbeste in somn. Are creierul activitate. Acum veo saptamana Ale s-a ridicat in fund la 6 dimineata, cica sa mergem in parc cu rolele (nu are, isi doreste fff mult) sa o ajut sa o tin de mana, si merge si Stefan cu noi ca are si el role, sutn sus acolo in debara ca le-a pus Foratiu. Ma uitam la ea nauca, nu intelegeam ce vrea de la mine. Apoi s-a intins si dormea dusa. Dupa 5 minute se intorce la mine razand cica "am visat". Apoi a dormit inca 3 ore nemiscata.
Aseara a scris andreap la subiectul cu redoute si am vazut ca a pus poze cu Sara. E o grasana frumoasa!
Dory232002 spune:
Cristina, eu nu imi explic de la ce sa fie la Alexa chiestia atsta cu sperietura....ce este curios la ea ca de la intoarcerea acasa de la tara se comporta asa, acolo nici pomeneala de asa ceva iar de la o zi la alta chiestia asta asa brusca .
Am sa intru si eu sa caut pozele Andreeip.
monica-elizabet spune:
multa sanatate lui ale
Dory, spor la pregatiri pentru co
noi suntem bine, ieri am fost la zoo si la un party de copilashi...super fain, acum insa nu stim incotro sa o apucam...suntem nehotarati
pe toate si va doresc o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Alinutzaa spune:
Salutare fetele,
Si noi pe aici prin zona, fara nici o noutate.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori si multi pupici celor speriosi
Eu sunt in pregatiri ca maine dimineata plecam la mare. Si sunt tare incantata pentru ca i-am luat piciului o piscinuta-ciuperca si un colac cu scaunel (super tare si super haios). Abia astept sa le folosim. Sper numai fie vremea buna, apa calda si lui sa nu ii fie frica de apa.
Mai fetelor, hai sa va intreb si pe voi ca pe mine m-au cam capiat. Piciul meu implineste 1 an pe 5 august si noi vrem sa facem petrecerea si luatul din mot pe 2 august. Are ceva? Ca din punctul meu de vedere nu a avut nimic pana acum dar atat m-au tot intrebat toti daca e bine asa, ca incep sa am indoieli. Nu stiu de ce ca eu nu prea tin cont ca traditia cere sa faci un lucru intr-un anumit fel si musai trebuie sa il faci asa si nu altfel.
Luatul din mot nu are nici o legatura cu religia este pur si simplu o traditie. Asa ca nu vad care e problema ca il iau cu 3 zile inainte ca piciul sa implineasca 1 an. Sunt zone din Romania in care nici macar nu exista traditia asta ca sa nu mai zic de miliardele de oameni din lumea intreaga carora nu li s-a mai taiat motul si slava domnului sunt bine mersi, sanatosi, voiosi, voinici.
Si cu sarbatorirea zilei la fel. Adica....care e problema? Doar ca de obicei cand ziua cade in timpul saptamanii, se serbeaza in weekendul urmator?
Sunt eu dusa cu capul si nu m-am prins inca? Cica "nu e bine". Da' de ce nu e bine si ce inseamna acest nu e bine...nu zice nimeni.
Daca nu mai reusesc sa intru in seara asta, va urez de pe acum o saptamana frumoasa si usoara. Ne auzim peste o saptamana.
Pup fetele si copilutii
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
aissa spune:
Alinutzaa, fa-i domne motzul copilului cand vrei. Eu nu mai stiu exact, dar din cate imi amintesc tot asa, am rupt turta inainte de a implini un an. Stiu ca si eu auzisem ca la baieti se taie motul intre 1 si 3 ani parca, dar cum stii si tu nu are legatura cu religia, nu in toate zonele tarii se practica (asa cum eu nu am facut chestia cu datul de grinda) asa ca sa fim noi si copiii sanatosi, ca astea sunt mai mult prilejuri de a sarbatori copilul si chemat familia la masa decat importante pt copil cu adevarat.
Vacanta placuta si vreme buna sa aveti! Si sper sa fiti mai curajosi in apa decat noi.
Ale ma zapaceste si acum ca cica sa o duc la mare sa o bag in apa si cand am fost urla de mama focului...
Dory232002 spune:
Alina, si eu zic ca poti sa-i iei motul copilului cand vrei tu, nu vad de ce nu ai putea inainte cu 3 zile de a implini 1 an...Poti sa deschizi un subiect pe tema asta la forumul cu botezuri, nunti etc.Si eu ia-m rupt turta Alexei tot inainte cu cateva zile de a implini 1 anam dat-o si de gringa in fiecare an, mai avem anul asta si scapam....Concediu placut si vreme frumoasa sa aveti.
Cristina, nu ia placut lui Ale in apa?
Alinutzaa spune:
Multam fetelor.
E clar! Nu sunt dusa cu capul!
Eu n-aveam nici o treaba cu faptul ca o sa iau motul si o sa sarbatoresc copilul cu 3 zile inainte ca el sa faca un 1 an. Dar atat m-au capiat altii....ca am zis sa va capiez si eu nitel pe voi
He he, iar o sa oripilez niste babe din familie si nu numai, ca io mai am antecedente de incalcat niste "reguli" impuse de "traditie" (am purtat perle la nunta, am cumparat tot ce aveam nevoie pentru copil inainte sa se nasca, etc)
Gata, ma duc la culcare ca dimineata...brrruuuuummmmm la mare!
Pup fetele si copilutii!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
andre_ea spune:
Mai ce antecedente... Ma faci sa rad.
Sanatate multa la pitici!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
sirimie spune:
Parca si eu i-am luat motul un pic mai devreme de 1 an. Nici nu mai tin minte
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Alinutza, noi i-am luat motul lui Alex la 11 luni, altfel nashul pleca din tara si pana la 3 ani nu i-l mai putea lua...si eu am intrebat la biserica si preotul mi-a spus distractie placuta puneti pe tava ce vreti si ce nu vrei...nu are legatura cu religia si gata...
Dory, cris...si ruxi mai are uneori treziri din astea mai ales cand este ff obosita si nu doarme la pranz este agitata noaptea... printesele
simona ce mai face vladutul? ati gasit bona?
va pe toate sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post