Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
buna fetelor
simona, eu cred ca o sa fie bine pana la urma, incearca sa te linistesti...eu nici in gradinitele particulare cu cate 7-10 copilashi in grupa nu am vazut sa stea chiar asa educatoarele dupa cei mici...ii feresc de pericole dar in rest le dau o anume independenta...pe care noi ca mamici nu cred ca le-o oferim ci dimpotriva incercam sa facem multe lucruri in locul lor desi ei poate reusesc sa le faca...
lexi si eu credeam la fel...
noi suntem bine, azi iesim putin in orash sa luam masa cu niste prieteni si cam atat...ne luptam cu frigul care tine de la 18 la 11 si intre 11-18 bate vantul chiar daca e soare iar la umbra tot frig este...
va pe toate saaveti o dupa amiaza placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
sirimie spune:
Ieri m-a anuntat bona ca pleaca. Si am doua posibilitati - ori angajez alta bona ori dau copilul program intreg la gradinita. Daca vreau sa schimb gradinita - cred ca ar fi gresit, sa scrimb dintr-o data si gradinita si programul
Stie cineva vreo bona?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Of Simona, imi pare tare rau...asta-i mai trebuia lui Vladutz sa schimbati si bona
din pacate eu nu stiu pe nimeni...poate te ajuta fetele...
bafta multa sa faceti cea mai buna alegere pentru puiul mic
noi suntem bine, musafirii au plecat si noi am reluat plimbarelele prin parc...
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Buna fetelor!
Am aparut si noi dupa o lipsa de 3 saptamani.
Am citit din urma pe sarite, asa ca sa nu va suparati dacanu sunt la curent chiar cu toate stirile.
Cristina si Andreea, am vazut pozele voastre din concediu, frumoase, frumosi puitutii.
Vicky, felicitari pt. obtinerea licentei sotului cu nota mare si concediu placut va doresc.
Monica, de ce au fost copii bolnaviori ca asta nu am apucat sa citesc, sper ca acum sunteti bine.
Noua ne-a prins foarte bine aceasta iesire din bucuresti, Alexa este bronzata, gata de mare , sotul mai are si saptamana viitoare de delegatie.Aseara ma anuntat ca a luat bilede la mare la Nisipurile de Aur incepand cu 1 august.
violeta69 spune:
Dory,la mare la nisipurile de aur...abia astept sa ne povestesti cum e acolo...poate la anu' mergem si noi
eu n-am mai scris ca nu prea mai am noutati...
lui Mihnea i-au trecut "uscaturile" de la genunchi si de la coate...au mai ramas doar cicatrice...
asta ma face sa cred ca nu e psoriazis pt ca nu a tinut regim si nici nu a luat medicamente pt asa ceva..doar 2 creme care nu au legatura si sirop contra alergiilor...
acum a o alta problema...pe sapte i-a aparut o umflatura cam cat un ou mai mic,moale la pipait si nedureroasa....
nu a trecut cu patlagina deci nu e o muscatura de insecte...
nu mai stiu ce o mai fi si asta....a zis ca-l duce la doctor....
oare de la ce o fi?
va pup pe toate si sa aveti un we frumos,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Dory bine ati revenit acasa
Vio, ma bucur ca i-au trecut "cojitele" lui mihnea...multa sanatate si sper sa nu fie nimik grav cu umflatura...nu stiu ce sa zic...de la ce sa fie...
noi suntem bine pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
aissa spune:
Salutare fetelor.
Noi venim dupa o saptamana de boala...ca deh, se apropiau 2 luni si Ale nu mai facuse febra de mult nu? Cert e ca vinerea trecuta, in prima zi de munca a lui Tony, am dus-o pe Ale la mama. Stefan, nepotul, fusese bolnav toata saptamana dar am sperat ca e ceva deja pe trecute plus ca dadusem vina pe sor-mea care i-a cam dat inghetata. Ei bine de luni noapte (spre marti) Ale a inceput sa faca febra. Foarte mare, cu momente in carei se inchideau ochii ca si cum ar adormi, frisoane, cedeaza fff greu, antitermic+supozitor (niciodata nu am patit sa nu cedeze ba parca se incingea dupa antitermic). De marti seara e pe antibiotic dar abia de ieri sa zic nu mai face febra. I-am dat in continuare antitermic la 4-5 ore si speram ca acum sa fi scapat. M-a disperat pur si simplu anul asta.
Dory ti-am scris referitor la traseu la Vacante. Daca vrei mai multe detalii iti zic, mai ales sa imi aduci aminte sa iti spun cum sa o luati spre Varna ca se lucreaza si eu nu am vazut indicatorul asa ca am mers 26 km spre Sofia. Sper si eu sa mai reusesc poate in ultima sapt din august o iesire la mare, tot la Nisipuri, e mai aproape si mi-a placut mai mult decat in Nessebar. O sa va distrati foarte bine, statiunea e super misto si ai multe distractii pt pitica.
Iar hotelul shipka e in apropiere de plaja, cred ca randul 3 de hoteluri, nu ai mult de coborat si o sa o faci pe drumul alee cu chioscuri, nu pe trepte pe unde e mai greu. O sa caut in poze ca am si poza cu shipka, din cate imi amintesc, am pozat intrarea. Dar nu stiu alte detalii.
Dory232002 spune:
Multumim fetelor pentru reprimire ,
Cristina, multa sanatate lui Ale si merci si de info de la Vacante.
Dory232002 spune:
Neata!
Am intrat sa va salut ca sunt cam , azi noapte Alexa a dormit tare prost, pe la 3 sa trezit si mi-a cerut lapte si mi-a spus ca vrea sa mearga cu mine la bucatarie ca-i e frica sa ramana singura in camera ca o musca gangacii si a adoprmit ft. greu, se baga in mine, sa pun mana pe ea, sa ma simta langa ea...., nu stiu ce naiba o avea ca si ziua vine peste tot dupa mine si nu sta singura intr-o camera cred ca-i e frica de ceva si nu stiu de la ce sa se fi speriat asa
VA PUP PE TOATE SI VA DORESC O DUMINICA FRUMOASA.
Dory232002 spune:
Cristina, ti-am mai adresat o intrebare la Vacante- subiectul Bulgaria..., merci de info,