Rahova sau apropiere (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Andreea, hai sa o fac si eu pe lupul moralist Vladut al meu iar a inceput sa plinga cind il las la gradinita.

Oricum, scrie la carte ca trebuie sa ii spui clar cind mergi dupa el. Ai zis ca "in curind", nu e destul de concret. Spune-i ca vineri, sau altceva, dar sa fie sigur, sa nu il minti. Si spune-le bunicilor sa nu il minta ca veniti azi, sau sa va astepte sa veniti in fiecare zi. Si trebuie sa ii spui si ce frumos este acolo, care sint avantajele. Bafta! Nu e grav daca se intimpla asa, el trebuie sa se invete sa fie si fara parinti. Si Vladut plingea cind raminea la socri, dar in realitate ii place mult acolo.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Simona, oricum n-are notiunea timpului. Ce stie el ce e aia "vineri"?
Asta mi-aduce aminte de verisoara mea. A lasat-o ta-su cand era cam de 2 ani si ceva, la tara (ea n-a plans ca fi-miu). Si l-a intrebat cand vine, iar ta-su: "poimarti". Si ea mititica: "Sa vii poimarti, da? Sa vii poimarti." Ei, mititica face anul asta 20 de ani.

Si daca tot te-am prins: te-am mai intrebat o data, Vladut e la Alexandra Kids? Cea de pe Petre Ispirescu? Daca da, povesteste-mi si mie cat mai amanuntit cum e. Ma bate gandul sa il dau si eu pe Tudor acolo.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
andre-ea o sa va obisnuiti voi incet, incet unul fara altul si cand o sa va obisnuiti o sa va intalniti iar
lexi, ce mai face pitica?
restul fetelor pe unde sunteti/ la mare...la soare...dory la tara...ehe heee...se vede ca e vacantza
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andre_ea

Simona, oricum n-are notiunea timpului. Ce stie el ce e aia "vineri"?
Asta mi-aduce aminte de verisoara mea. A lasat-o ta-su cand era cam de 2 ani si ceva, la tara (ea n-a plans ca fi-miu). Si l-a intrebat cand vine, iar ta-su: "poimarti". Si ea mititica: "Sa vii poimarti, da? Sa vii poimarti." Ei, mititica face anul asta 20 de ani.

Da, ai dreptate. Trebuie sa fie ceva foarte concret. Dar ideea mea e ca e mai bine sa fie ceva decit nimic

quote:

Si daca tot te-am prins: te-am mai intrebat o data, Vladut e la Alexandra Kids? Cea de pe Petre Ispirescu? Daca da, povesteste-mi si mie cat mai amanuntit cum e. Ma bate gandul sa il dau si eu pe Tudor acolo.

Mai fix acuma am niste nemultumiri despre educatoare, sint cam indolente. Doar directoarea imi place de acolo, si ea e educatoare la grupa mica (acum e in vacanta). Au o gradina mare acolo, si stau mult afara in gradina, asta imi place mie mult.

Azi l-a muscat un copil pe Vladut, si eu nici nu stiu cum sa reactionez, ce sa ii spun lui Vladut sa faca? Tot timpul se plinge ca sint copii rai la gradinita Ce sa il invat, sa dea in ei??

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna fetelor,

Simona imi pare tare rau sa aud ca Vladut iarasi plange cand il lasi la gradi. Sper sa depasiti momentul cat mai repede.
Andreea offff, mititelul Delu' Prichindelul! Sper sa se obisnuiasca repede repede astfel incat sa se poata si el bucura de vacanta la bunici si sa iti tihneasca si tie perioada asta mai libera.
Monica aoleu, ai grija ca nu e de glumit. Eu stiu ce inseamna sa lesini cand ti-e lumea mai draga si pe bune ca nu e de glumit cu chestiile astea. Ai grija, nu mai pleca de acasa fara sa mananci ceva ca Doamne fereste, te apuca lesinul pe strada cazi, te lovesti si o dai in alte belele mai urate.
Vicky felicitari sotului si concediu placut!

Pup fetele si copilutii

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Simona, nu mint copilul. Ii spun ca vom veni, dar nu acum. Ieri imi zicea mama ca isi aduce aminte de noi doar seara, ca de obicei atunci veneam de la serviciu.
Ufff, ce vesti proaste despre gradi. Da' ce fac/nu fac mai exact educatoarele?

M-am albastrit. Hehe! De cand visam la culoarea asta!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Vicky, mii de scuze am uitat sa te felicit ieri pentru licenta sotului! Felicitari si concediu placut!
Monica, ce sa faca pitica, decat prostii? Seara cand ajung acasa gasesc haos, o gramada de lucruri pe jos, hartii, jucarii, hainute de-ale ei imprastiate prin toata casa, firimituri Sotul nu se mai chinuie sa le stranga pentru ca oricum nu are rost...Eu mai strang din ele dar nu pe toate, jucariile le las imprastiate ca nu mai am forta dupa 12 ore in care am fost plecata, sa ma apuc sa fac ordine si curatenie. Nici cu aspiratorul nu ma simt in stare sa dau zilnic.
Zilele trecute fii-mea a sterpelit cutia in care tinem zaharul. Eu am vazut-o dar am lasat-o pentru ca stiam ca n-o poate deschide. Ei, uite ca a putut s-o deschida si si-a turnat zahar pe gat. Evident ca s-a incecat, a vomitat...ce mai, o adevarata aventura. Asa ca dupa cum vezi, nu ne plictisim deloc.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
lexi, pare amuzant dar stiu ca nu este si la noi e cam la fel...dar eu inca mai sper sa creasca si sa se cuminteasca... lasa...bien ca sunt sanatosi mariutza nebunatica
andre-ea...felicitari pentru albastreala
restul fetelor pe unde sunteti?
noi suntem bine, putin ocupati cu musafiri si pregatiri, bucurosi ca am primit toti pachet de-acasa de la ai mei...mai ales astia mici...ruxi a primit niste sandalute si vroia sa doarma cu ele
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aoleu, Monica, si eu care speram ca de la anu' poate o sa fie mai cuminte... Da' eu tot sper, mai ales ca-mi pun sperante mari in gradinita...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andre_ea
Ufff, ce vesti proaste despre gradi. Da' ce fac/nu fac mai exact educatoarele?

Eu am impresia ca educatoarele ii lasa pe copii singuri prin gradina, ele stau la o masa si vorbesc. Ar trebui sa fie si ingrijitoare care sa stea cu copii, citeodata sint dar cred ca nu intotdeauna. Ieri am vorbit cu educatoarea lui Vladut mai mult de jumatate de ora, eu ii ziceam ce cred ca il ajuta pe Vladut, ea spunea ca nu poate si nu vrea pentru ca aia si aia. Eu sint putin debusolata si deziluzionata. Sigur nu exista gradinita in care sa fie toate nemaipomenite. Dar unde e linia intre ce e rau si ce se intimpla peste tot, si cum pot sa feresc/ajut copilul?

Despre Andrei

Mergi la inceput