Rahova sau apropiere (45)
Raspunsuri - Pagina 14
aissa spune:
Buna.
Dory, nu i-a placut frate in apa. Nu a mai fost la fel de speriata ca anul trecut dar nici nu a intrat de bunavoie, cel mai aproape a venit pe prima treapta la piscina, fundul afara, picioarele in apa. Desi am tapat la creierul ei 1 an de zile, desi inoata in cada, desi acum cica sa o duc la mare si sa o bag de tot in apa cand eram acolo tot cu forta am bagat-o in apa. Doar 3 secunde, cat am invartit-o foarte tare, a fost mai mare placerea decat frica. Altfel, desi e super tentata, e mult mai tare frica. Oricum, anul asta am si comis-o ca in prima zi am iesit la piscina, am luat-o in brate si ne-am dat pe tobogan, ne-am dezechilibrat si a cam luat apa la aterizare. S-a speriat atunci si mi-a zis ca nu mai intra. Am pus-o apoi intr-o piscina de 40 cm, mica sub genunchiul meu, eu si 3 bebelusi eram in ea. A dat sa fac aun pas singura, a alunecat si iar a luat apa. Si asta a fost, de acolo numai cu tipaturi am pus-o in apa. Poate la anul baga si fundul de buna voie si pana o marit o sa faca si pluta.
Monica pupam si noi!
monica-elizabet spune:
cris, nici ca ale dar nici ca ruxi...
ea innoata binishor cu colacul si uneori si cu aripioarele daca stau langa ea...nu-i e frica delok de apa, sare de pe margine in piscina(si la mal si la apa de 2 m) fara sa se gandeasca daca ajunge sau nu cu picioarele, daca eu sunt la mijlocul bazinului intra in apa vorbeste cu mine si vine spre mine mergand rapid pana cand intra cu capul sub apa...iar eu disprata dau din maini sa intru sa o iau de-acolo ca stiu ca nu se descurca daca n-are nimik pe ea...
asaca intr-un fel...eu as fi fericita daca ruxi ar avea macat 10% din frica lui ale
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Neatza!
Monica, curajoasa de Ruxi care nu se teme de apa, ce ati mai facut ieri?
Cris, si mie imi e teamade faptul ca o sa se sperie de apa multa..., in general aici daca as lasa-o numai in gada sau in piscina de la tara , numai acolo ar sta, noi nu am fost la mare cu ea niciodata . Tu ai avut slip pentru Ale?
Noi ne pregatim sa mergem pana la piata sa ne cumparam papuci si sa vad daca ii gasesc Alexei slip ca acum cateva zile nu ia-m gasit pe masura ei si am o presimtire ca astia nu mai aduc asa ceva de-acum incolo.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am trecut sa va salut, ca noutati nu avem. Aici e frig, azi m-am imbracat cu pulover.
Vad ca vorbiti de teama copiilor de apa. Noi am fost acum vreo 2 saptamani la strand cu Maria si n-o mai puteam scoate din apa. Daca era dupa ea, se baga de tot, dar n-am lasat-o noi, ne-a fost teama... Sunt curioasa cum va reactiona cand vom merge la mare.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
violeta69 spune:
ce m-am amuzat cu Al(criss sa nu ma injuri)...
imi amintesc cand era Mihnea mic cum o lua inainte spre strandul ala de 3 m...voia sa mearga pe apa ca pe uscat
la mare,nu-l mai scoateam din apa decat daca-i ziceam ca vine rechinul
uneori as fi vrut si eu un copil ca Ale sa stea langa mine pe prosop...da asta nu statea nici 2 secunde...era inapoi in apa
si acum e la fel
cred ca e in functie de cat e de "teribilist" sau nu copilu'
al meu e...ce sa-i fac?!
vad ca si Ruxi
ziceati ceva de mot?!
Alina,eu stiam ca se ia inainte sa se implineasca 1 un(noi asa l-am luat)...adica copilul sa implineasca un an...dar cica se poate si pana in 3 ani....
ce conteaza?
sunt doar superstitii...
Monica,mi-amamintit ce a luat Mihnea de pe tava...sticluta de suc,pixul si bomboana
dory,lexi,mire,andreea,viky
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Dory, spor la cumapraturi sper sa gasiti tot ce autati...daca nu la mare veti gasi cu siguranta
vio...da...exact...bine ai explicat...ruxi vrea sa mearga pe apa ca pe pamant
ce mai face mihnea? alex incepe scoala de maine...
lexi si la noi e frigulet
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Lexi, si pe curajoasa de Maria,
Vio, , ce mai face Mihnea?, nu ne mai spui nimic de el?
Monica, merci, ia-m luat Alexei costum de baie ca sa pot folosi slipul de la el , pentru ca nu am gasit separat, papuci insa nu ia-m luat pentru ca nu merge bine cu ei, ori ii ies din picioare ori calca stramb cu ei,asa co o sa o iau cu astia de plastic pe care ii iare si merge foarte bine cu ei si daca o sa-i gasesc altceva acolo o sa-i iau. Eu mi-am luat 2 perechide slapi, vedem ce mai targuim zilele viitoare ca mai e timp.
Va pup, sa aveti o seara frumoasa.
preda_vicky spune:
sa va zic ca am sosit si ca maine plecam iar!
Pe scurt, vacanta la mare a fost de kko, am ajuns marti, a plouat pana joi la pranz, joi dupa masa, vineri si sambata dimi am putut face plaja (baie mai putin ca era apa rece), sambata dupa masa a plouat, duminica a fost zi de plaja si de baie, iar luni am plecat. Mai condimentam cu un Dani bolnav (febra, dureri de ureche si totul de la un gat prea rosu) si va veti da seama cam ce concediu am avut.
Maine plecam cateva zile la Sibiu, sper ca macar de data asta sa ne simtim bine si sa ma odihnesc si eu.
Ieri l-am sarbatorit pe sot si azi sarbatorim si noi tot 2 ani de cand.
Nu am avut timp sa citesc din urma, sper ca sunteti bine toate si va si imbratisez cu drag!
http://community.webshots.com/user/viki39
Dory232002 spune:
Vicky, bine ai revenit.
Bine ca ati avut macar careva zile frumoase si ati putut sa faceti plaja, in ce statiune ati fost?Milta, multa sanatate lui Dani si concediu placut in continuare la Sibiu, acolo va duceti la cineva sau pe nont propriu?, pupici si numai bine
Restul fetelor, pe unde sunteti?
Mirela, tu nu mai intri sa ne mai spui nimic de voi?, sunt convinsa ca intrii sa ne citesti dar fa-ti timp sa ne scrii macar 2 randuri,
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vicky, imi pare rau ca ati fost bolnaviori la mare...sper ca aerul de munte sa va faca bine sa aveti co placut in continuare, sanatate multa lui Dani
..La multi ani! fericiti pentru aniversarea de azi si multa sanatate si numai bine sotului pentru ziua de nastere
Dory sa stapaniti sanatoase tot ce ati cumparat...sa sti ca si eu am ferit-o pe ruzi de papuci ea si asa mai cade dar cu papuci se cam impiedica
noi ieri am fost la parcul de distractii si la masa in orash seara...au fost cumintei astia mici asa ca repetem figura sambata fiindca si noi serbam atunci 11 ani de casnicie...
de azi alex a inceput scoala, era atat de frig azi dimineata ca i-am pus si gluam de la hanorac in cap pe ruxi nu stiu cand incepem sa o ducem din nou la gradi...daca continua frigul asta asa...
ziua se ajunge si la 27 de grade...insa am avut nopti si cu 3-4 gr///brrr...si cu greu reuseste sa ajunga la o temperatura umana abia in jurul pranzului se face caldut
azi noapte ruxi iar mi-a fornait in cap toata noaptea cu muci si u dormise nici la pranz...a fost super agitata...bine ca am apucat sa dormim azi dimineata dupa ce a plecat alex la scoala ne-am culcat amandoua pana la 10 ca niste puturoase si am recuperat nitel...
eu am adormit-o pe ruxi si il astept si pe alex sa vina de la semi si apoi mergem prin magazine sa ne luam ceva pijamale mai groase si mai lungi ca am crescut toti
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post