Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

roxana uff prin ce ati trecut, Doamne. bine ca ati scapat de spital si buburuza e mai bine.

creata ca v-ati gandit si la mine. bitzi a dormit pana la 7 .. ca niciodata .. oricum, n-au intrat zilele in sac. poate o mai punem de o intalneala .. numa' sa mai treaca caldura asta infernala.

moni vazut pozute. roberticul e un scump si un frumos grasunici.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

multumim elenuta!!acum ma gandeam la voi..cred ca e groaznic vara in bucuresti...eu vara asta sunt happy!!traiasca izolatia termica!!daca pana acum cloceam in casa cu peste 30 de grade mai ales ca stam la etaj iar podul se incinge ca in sauna..acum dupa ce am izolat avem 24-25 de grade...e lux!! :))

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

roxana uff prin ce ati trecut, Doamne. bine ca ati scapat de spital si buburuza e mai bine.

creata ca v-ati gandit si la mine. bitzi a dormit pana la 7 .. ca niciodata .. oricum, n-au intrat zilele in sac. poate o mai punem de o intalneala .. numa' sa mai treaca caldura asta infernala.

moni vazut pozute. roberticul e un scump si un frumos grasunici.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

ce frumos rade eva!!!te topeste!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile voastre! Hai sa mai inveselim paginile ca vad ca am abordat o nota trista...

Angi, esti o tipa super, te admir de mult timp (din umbra), imi place cum gandesti, esti o fata frumoasa si, mai important, inteleapta! Sincer imi pare tare rau ca un copil asa bun ca tine a avut experienta asta! Nebuna? Say it no more! Esti o mama care-si iubeste la nebunie copilul (spre deosebire de a ta mama..sorry)...Cred ca este tare greu sa iei decizia de a nu mai calca pragul casei mamei tale..dar din doua rele o alegi si tu pe cea mai putin rea...Cateodata unii oameni nu stiu sa fie parinti nici in ceasul al 13-lea!

Miri, iti multumesc pentru ca ai impartasit din cumplita ta experienta! Asta ma face sa te admir si mai mult (sa-ti admir forta si intelepciunea) si (inca o data) sa spun ca noi am fost norocosi si ca trebuie sa vedem partea buna a situatiei (eu o vad deja) (o sa-i trimit parte din mesajul tau, daca nu te superi, si mamei, poate asa nu o sa mai dispere...caci degeaba incerc sa-i explic ca se situaeza printre norocosi, of course, din segmentul din care face parte, ca sunt cazuri de zece mii de ori mai grave, mai urate, mai nenorocite...ce ar fi facut, atunci, daca tata ramanea paralizat? daca acum plange non-stop ...(bine, a fost si mama ei la un pas de moarte si acum a adus-o si pe ea acasa la ea si uite asa are in grija doi bolnavi varza amandoi, sora mea are probleme in casnicie si din cauza asta este depresiva)...
Eu sincer spun ca-i multumesc lui Dumnezeu pt. ca chiar este o situatie cat de cat stabila acum (comparativ cu grozavia prin care au trecut luni de zile)..ce-o fi mai incolo..nu stim...Stim ca inca pericolul n-a trecut..

Ginette, sa stii ca am citit de micuta Adela si mi-a parut tare rau sa aud ca sunteti in spital..Ma bucur ca a trecut si imi pare rau prin ce-ai trecut...

Honey, cu placere..sper ca ai gasit raspunsuri..ce face AJ?

Eu tocmai ce-am tras o portie de plans..de frustrare si nervi, ca nu mai puteam! De o luna si jumatate ne chinuim cu mancatul asta...aiurea...Stiu, sunt o idioata nevrotica dar nu mai puteam! Daca nu insist eu sa manance mai ca lumea el ar manca putin (cred ca putin mai mult de jumatate din cantitatea care ar trebui sa o manance la varsta lui, pe zi)..M-am enervat si pe tetinele astea si le-am injurat de le-am trecut ... lacul Michigan! Am casa plina de tetine care mai de care...nu se impaca domn'e cu niciuna..imi vine sa le calc in picioare!
Na..ca m-am racorit un pic!..uite asa!

FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

La Multi Ani, Roli, cu intarziere si Sweetgys (la voi este deja 27!). Sa fiti sanataoase, iubite si sa aveti parte numai de impliniri si bucurii din partea celor dragi!

Honey, tie iti urez maine.. :-) ..ca la noi inca nu este maine...hi, hi..

La Multi ani si clopoteilor sarbatoriti ieri, azi si maine! Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi sa fiti si pe parinti sa-i iubiti!

FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Dragele mele, am citit pe nerasuflate jumate din capitolul trecut si capitolul asta. Doamne ce aventuri triste fetelor. Eu una nu pot decat sa spun ca sunteti minunate cand dupa atata suferinta, va puteti deschide sufletul si sa povestiti prin ce ati trecut.

Cati, experienta ta, o stiam. Sper din tot sufletul ca durerea ca iti treaca incet incet si sa iti fie bine, iar tatalui tau ii doresc sanatate multa.

Monicaa, undeva povestea ta mi-a atins un punct sensibil. Una dintre certurile pe care le-am avut recent cu sotul a fost pe tema chematului rudelor noastre in Canada. Mama lui a fost de vreo 4 ori aici, mama mea si tata au venit anul trecut amandoi, apoi a venit mama cand am nascut ca sa ma ajute. Acum sotul a vrut neaparat sa-si cheme un unchi si pe sotia lui. Anul viitor vrea sa-i cheme pe ceilalti unchi iar tatal meu inca nu si-a vazut nepoata. Cand l-am intrebat cum putem face sa-l chemam si pe tata... mi-a zis ca nu se poate decat in 2010. Atunci am intrebat cand mergem in Romania. Raspunsul a fost "Tu mai vrei sa platim casa asta?". Tata a avut niste probleme de sanatate si sincera sa fiu sper din tot sufletul sa reziste pana in 2010. Oricum reprosurile ce mi le voi auzi din partea alor mei nu mai conteaza.
In rest tot ce povestesti tu despre minunea ta mica... traiesc si eu.

Lala20... Bianca ta a crescut frumos... si ce ochi frumosi are ...si ce gene.

Angi, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca sa iti poti iubi copilul asa cum mama ta nu a facut-o cu tine. Si ... Doamne, ce frumos suna "iubitul meu" dupa 11 ani. Cand te aud, ma apuca dorul sa-mi recuceresc barbatul... ca am impresia ca noi ne-am pierdut in nimicuri pe undeva si ne invartim intr-un cerc vicios de "HATE YOU, LOVE YOU"

Din tentativa mea de diversificare s-a ales praful... pentru inca 2 saptamani.
Mi-a spus pediatrul ca daca vreau sa incep sa-i dau si altceva, sa incep cu cereale. Prima data le-am adaugat in lapte. Nu a simtit diferenta. Apoi am cumparat lingurite speciale pentru 4 luni, ca alea normale, erau prea mari si nu manca din ele. I-am facut cereale din 50ml apa fiarta si 4 lingurite de cereale.
A mancat fata mea tot si a mai bagat inca 60 ml de lapte dupa. Eram tare fericita.
A doua zi de dimineata nu stiam de ce Bia se inroseste, plange ca din gura de sarpe si tremura toata. Prima data am zis ca o fi un nou fel de a ma face sa o tin in brate. Dar a mai facut inca o data. De data asta am pus-o pe pat am desfacut pampersul si surpriza... fata mea avea un caca tare si mare pe jumatate iesit din fundulet, pe care se scremea sa-l scoata afara si pentru ca nu stia cum, isi intindea si incorda picioarele. Saracuta de ea... mi-era o mila de nu mai puteam. Am plans langa ea... si o rugam sa impinga tare... de parca nastea biata fata. Tas-o era disperat... "Uite ce i-ai facut, nu stii sa-i dai sa manance... " . Pana la urma l-a scos cumva.

In rest e bine, e vioaie, isi suge degetele de la maini, isi suge paturica, bluzitele, jucariile si mai ales degetele de la picioare. Le spala de nu ai idee. Acum de 2 ori pe zi spalam manute, piciorute si schimbam bluzitele. Ea a dormit numai pe spate de cand s-a nasut acum doarme pe burtica. Sta sprijinita in fundulet de pe la vreo 3 luni si ieri a reusit sa stea in fundulet singura 5 secunde dupa care a picat in nas.

E un copil bun.

I-am pus cercei la 4 luni.

Noi am facut vaccin rotavirus pentru ceea ce aici numesc astia "stomach flu" ne costa 80$ o doza si am facut-o la 2 luni, la 4 luni si vom face si la 6 luni. Se da oral...

GRATIELA... sa-ti cada bine tratamentele si sa te simti ca o regina... Te invidiez si sper sa apuc si eu sa merg la un masaj macar.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

`Neatza fetelor!!!

Vai, Ginette prin ce-ati trecut!!!Bine ca este bine pitika!!!Sanatate multa si pupici!
Si noi am facut vaccinul pt. rottavirus (la 2 si la 4 luni) si vrem sa facem si Prevenarul intre 9 si 11 luni (asta e pt.pneumonie si meningita-abia a intrat si la noi)...
Noi suntem ok, mai are un pic de mucisori (traiasca batista bebelusului ca nu stiu ce ne faceam fara ea...).Cu diversificarea merge ok: acu 2 zile 10ml de suc de morcovi,ieri 20 si azi urmeaza sa-i dau 30ml.Ii place tare mult...atat de mult sa stramba din nas la lapte dup-aia.Io i-l dau cu lungurita ca e deja obisnuita cu ea si-i place (de la 2 luni i-a sanasol si fier cu ligurita).A inceput sa se trezesca mai devreme (in loc de 8.30-9, la 7.30-8).
In rest...am tras o maaaaareeee portie de plans aseara (de nervi si ooboseala)...Acu 2 saptamani am rugat-o pe soacra-mea sa nu mai lase cainele afara intre 21 si 22 seara cat adorm copilul...lucru pe care l-a respectat fix 1 zi...si e un caine isteric care alearga ca dementu prin toata curtea si latra...aseara dupa baie, la ora 21 i-am zis (am rugat-o) sa-si bage cainele in casa...eeee...si ce sa vezi, dupa 30 min cainele latra de mama focului prin toata curtea.Mi-a trezit copilu de 3 ori M-am infuriat si am sunat-o si i-am zis vre-o 2...si?credeti ca s-a simtit...a zis ca ea cand si-a crescut copilul n-a deranjat pe nimeni...ca daca era galagie afara inchidea geamurile si le deschidea cand era liniste...imi venea sa-i dau cu ceva-n cap!!!sa nu mai zic ca acu 2 zile a zis ca..ce fac io toata ziua...stau degeaba...iar io ma chinui singura cu pitika,cu casa,cu tot (ca sotul meu trece printr-o perioada depresiva si doarme tot timpul...)...Ea habar n-are ce-nseamna sa cresti un copil (ea a avut si mama si bunica care-au ajutat-o...
Ma scuzati ca v-am impuiat capul...dar m-am mai racorit si io...

aaa...sa nu uit sarbatoritilor de azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI FRUMOSI, SANATOSI SI PLINI DE BUCURII PENTRU HONEY SI SWEETGYS
La multi ani papaciosi si cuminti pentru sarbatoritii de azi:
Andrei (Lala D)
Radu (Ralluca)
Alma (cornilia)
Rares (lumsta)
Anna (anca74)
Sara-Denisa (adab)

Va multumim pentru urarile de ieri cu pentru mamici si pentru clopotei!

Ginette ma bucur ca buburuza ta este bine, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva si va doresc multa sanatate!

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata!

Honey si Sweetgya Sanatate, fericire, puiuti sanatosi si norocosi!

Eu ma simt mult mai bine, am avut ieri o intalnire cu Monica Doc si taaare bine mi-a facut... am si shoppinguit, ne-am luat hainutele cu 50% reducere de la Z si niste sandale absolut mortale pt Pupi, sunt innebunita dupa ele... si of course o pereche de pantaloni si un maieu de la Kenvelo pt moi de care sunt ff incantata

Va multumesc pt toate gandurile bune si ma bucur ca va am. ce mult conteaza sa stii ca ai pe cineva care te asculta la orice ora din zi sau din noapte

Ginette, am citit cutremurata aventurile voastre - bine ca s-a terminat cu bine! Insa am o intrebare - de la ce s-a declansat nebunia asta? Ce a determinat-o?

Matgravidut, si noi am patit asa la o saptamana dupa inceperea diversificarii, dar e normal, este felul in care se obisnuieste sistemul lor digestiv cu hrana solida. Singura solutie e sa ii facem si cerealele si pireurile ceva mai moi urmand ca in timp sa le dam consistenta obisnuita

Cati, eu zic sa nu te mai superi, poate bb are alt ritm de papa si poate chiar ii ajunge cat mananca. fiecare bb cu ritmul lui. Nu de alta dar dc il fortezi o sa prinda ciuda pe papa si nu o sa mai vrea nici atat. Poate nu-i plac tetinele, al meu nu pune gura pe niciuna neam! noi numai cu lingurita, pana si apa! Iti multumesc pt cuvintele frumoase!

Noi luni facem vaccinul de 6 luni.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, si Stefan doarme mult...de obicei dupa ce maninca doarme o ora, iar la prinz o ora jumate-doua.
apoi se trezeste, ne jucam, mincam si iar la somn. si-a scos doar somnul de seara, cel de dupa masa de la ora 18.
cred ca si caldura e de vina, insa si diversificarea...pt organismul lor e un efort destul de mare sa proceseze mincarica noua.

quote:
Originally posted by ramonab

Mai fetelor pe mine ma sperie copilul asta al meu cat poate dormi intr-o zi, deja intru la idei.Nu il pot tine treaz mai mult de o ora dupa ce a mancat.Neaparat trebuie sa il pun la somn ca face urat si se freaca la ochi.Oare sa fie de la caldura asta?Acumulat doarme cam 5-6 ore ziua si vreo 10 noaptea, ca un bebelus nou nascut.Ieri am incercat sa nu il mai pun la somn dupa masa de la ora 3, m-am jucat cu el vreo 2 ore, da mai mult nu am mai putut ca se cerea parca singur la somn.
Ziceti-mi ce pareri aveti!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'morning!

La Multi ani, Honey si Sweetgys! Sa cresteti mari, sanatoase si norocoase!

Fetelor, piticotul meu (vorba vine, piticot), n-o creste el in greutate extraordinar de mult, dar l-am masurat aseara (foarte corect, cross my heart!) si are 72 cm!! Asa cevaaaaaa

Mergi la inceput