Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
anca.b spune:
MATHIAS
RADU
STEFANIA
PAULA
MIHAI
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Irlandeza, ce ma bucur sa aud ca mai papa si alti bebei atit de mult ca al meu, ca ma speriasem: cite 240 ml la cele trei mese de lapte si cite 250gr de fructe si supica. ma gindesc totusi ca e normal...practic si-a inlocuit cantitatile de lapte cu cele de fructe si supica. cind nu mai vrea inchide gura si se fereste...atunci nu mai insist.
quote:
Originally posted by irlandeza
Gratiela concediu placut, ce va mai invidiez........aici ploua.
Miri, si Patti mananca cate 300 ml la o masa, sau 130 ml lapte i un borcanel cu 120 gr papa. Dar de o sapt. mananca f. rau, din cauza durerii de gingii, si a slabit saracuta.....nici nu am avut curajul ieri sa o duc la cantarit, casa nu fiu eu descurajata. Poate mai recuperam ceva pana miercurea viitoare, si poate ne ies si dintii pana atunci, doamne ajuta.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o lunaPATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ceska, hihihi, de cind ne-ai povestit tu de cintecelul cu elefantii, i-l cint si eu lui stefan cind se agita. efectul calmant e imediat. nu stiu care e fenomenul (eu nici nu am voce) dar tace instant si ma asculta cuminte, cu ochii mari...iar la sfirsitul cintecului e 80% adormnit.
quote:
Originally posted by ceska777
Ramonab,
esti o norocoasa: atat somn ! Visez, visez! Noi de 3-4 zile avem program nou cam atipic pt noi. Inainte de pranz un pui de somn (dar mic de 30 min) apoi dupa masa o tura de min 1 h max 2h ca si ieri si apoi la 20:00 somn de noapte... si incepe sa se löase adormit si in patut nu numai in brate cu alintat si cantat. Elefantii aia m-au innebunit! Dar il calmeaza instant si nu imi explic ce efect au chiar ma gandesc sa il inregistrez cantecelul sa il fac in loc de nani nani somn usor. Asa la noi vor tropai elefanti in dromitor dar poate scap de purtat si leganat. Desi banuiesc ca e vb de prezenta mea si aüpropiere o sa incerc sa vad ce hit scot!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
La Multi ani, Honey si Sweetgys
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Roxana, bine ca v-a lasat acasa!
Adelutza mica, sa se faca bine repede-repede!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
creata2008 spune:
Danybv, where are you??? :) Am vazut mesajul, dar eu nu ma loghez aici pe forum, asa ca daca am un mesaj, ma anunta pe e-mail. Si nu mi-am mai citit mail-ul de vreo cateva zile, ca am tot uitat. :) Promit ca ma uit la poze in cateva minute si revin cu impresii.
Ginette, bine ca s-a terminat totul si sunteti amandoua acasa. Ororile din sistemul nostru sanitar iti dau de gandit de fiecare data. Dar important este ca pitica este bine si ca ati avut noroc de un doctor bun.
Honey... HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
Jelimoni, am apucat sa vad cateva pozute de la iesirea voastra... mi-a placut puta care depunde juramant. :):):)
Cat despre poze... ma bucur ca l-ai contactat pe Dani. Dar 2 lucruri sa i le mentionezi, te rog. Ca stati in Sibiu si trebuie sa vina pana acolo (eventual poate vorbesti cu mai multe fete, dar sa fie photo shooting-uri separate, normal) si ca esti Jelimoni de pe forum. ![]()
![]()
Succese maxime la licenta, o sa vezi ce usor trece!
Cati, a propos de tetine, ai numai tetine de silicon sau ai incercat si cu cele de cauciuc? Sau acolo nu se mai fabrica de-astea? De ce te intreb... am inteles ca exista copii care refuza CATEGORIC siliconul, nu ma intreba de ce. E o alta varianta de lucru...
Roli, La Muuuulti Aaaaani!
Monica Mat, hrana solida se traduce in kaki solid. E logic.
Si tot logic e ca ai nostri bebelusi sa se chinuie la inceput pana li se obisnuieste stomacelul si intestinul. Si noi ne mai chinuim uneori, asa ca nu e nicio problema. Ia-o progresiv, in schimb, ca la orice lucru.
Theli, e cam naspa chestia. Dar gandeste pozitiv! Daca aveai niste vecini care ascultau muzica rock la 1 noaptea sau care luau lectii de dans pe tavanul tau sau copii care iti arunca cu pietre in geam?? Aaaaa, acum nu ti se pare ca un simplu caine e floare la ureche? Hai, nu mai fi suparata, capul sus!
Sweetgys, La Muuuulti Aaaaani!
Angi, ce face shopping-ul din tine!!!! 
Azi cred ca avem de scos un colt de dinte... ca e maraita si are dureri. Greu la deal, fetelor! Dar daca i-ar iesi la intervale de 1 luna si ceva, as tine-o tot asa. Din colici am dat in dinti, dar bine ca e campioana la numarul lor.
Revin cu impresii despre pozele cu Maria de Dany si sper sa reusesc sa pun si eu pozele de la intalnirea de ieri.
A, si azi am vorbit cu finuta mea, care deja a ajuns pe la saptamana 33. Ma intreba ce bagaj sa isi faca pentru spital. Ca are toate listele scoase de pe net, dar practica ne omoara si acum strange impresii de la mine si de la o colega de-a ei, care tocmai a nascut. I-am spus ca eu, de exemplu, am plecat cu casa dupa mine si nu am stat decat 2 zile. Evident ca nu am avut nevoie de 70 pampers sau de 3 prosoape. Daaaar... better be safe than sorry, nu?? Ca parca stateam la 1.000 km distanta si nu era niciun magazin/farmacie langa spital. Apoi, dupa ce am inchis telefonul, m-au napadit amintirile... Hehehehe... Si piticii au facut 4-5-6 luni deja!
Gata, a adormit Mariuca... asa ca ma pot ocupa de poze. Revin!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ramonab spune:
Salut!!!
HONEY SA FII IUBITA SI FERICITA TOATA VIATA TA!!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
ramonab spune:
SWEETGYS MULTA SANATATE SI BUCURIE 

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
monicaa spune:
Creata
ca spuneai de vreme..aseara am reusit sa iesim si noi la rochita si chiar imi facusem sperante ca poate poate. Dar mi-am facut degeaba: avem fix 16 grade afara si e intunecat. Probabil atingem un maxim de 22 si ne va ploua iar. Ufff
Roxana, bine ca ati ajuns acasa si ati scapat de boala. Numai bine si multa sanatate!
Cati si noi avem probleme cu mancatul. Daca e sa ma iau dupa cantitatiile medii pe care ar trebui sa le pape la varsta ei as innebuni. Dar nu am ce sa ii fac: e vesela, se joaca si daca nu mai vrea, nu papa si basta. Ia biberonul in gura si face clabuci cu laptele care ii curge in gura.
Acum trei saptamani a avut un episod ciudat cu urlete in fiecare zi si cu scaderea brusca la cantitatea mancata. Am rezistat 4 zile dar cand am vazut ca nu si nu, m-am dus cu ea la medic in speranta ca imi spune ca sunt dintii. N-au fost ci a avut o infectie virala (pe care a dus-o pe picioare fara febra) plus un pic de anemie asa ca de atunci luam in fiecare zi picaturi cu fier.
Si ca sa nu vorbesc numai aproximativ uite cifre: in zilele bune papa cam 960ml, in zilele mai putin bune abia atinge 800ml (ca ieri si alaltaieri cand a mancat numai 785ml). Pediatra a spus sa uit scheme si tabele si valori citite pe internet ci sa ma uit la copil ca e bine, e ok cu greutatea si inaltimea si ii merge bine.
Asa ca nu ma mai agit asa rau; dar recunosc ca ma simt mult mai linistita cand mananca mult.
La Multi ani clopoteilor sarbatoriti astazi! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Honey..La Multi Ani si spor la treaba sa termini cat de repede cu vopsitul!
Vad ca ati povestit de vaccin contra Rottarvirus. Aici se face in primele 6 saptamani de viata si de altfel nu se recomanda. Medicii spun ca ajuta prea putin si cum in fiecare an apar tot felul de alti virusi cu acelasi efect, e putin probabil ca bebele sa faca tocmai Rotarvirus. De ex aici a fost in iarna epidemie de Noro-Virus, pe care bineinteles ca l-am luat si eu in saptamana 36 si am aterizat in spital. In cazul asta vaccinul nu ar fi protejat.Plus ca are efecte secundare puternice (atunci cand le are).
Cat despre cercei…noi tocmai i-am scos de 3 zile. A copt una din urechiuse. Acum s-a vindecat dar mi-e frica sa ii pun iarasi. Plus ca plange mititica..o je…
Eu va las ca astazi am zi de curatenie. Vineri facem amandoua curat in casa, o iau cu mine in fiecare camera si e asa de fascinata..nu zice nici mac.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
creata2008 spune:
Danyyyy, ce pisoias frumos cu ochi mari si albastri aveti voi acolo! Iar pozele cu fratioru' Andrei sunt absolut delicioase!!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona