Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
stoisor spune:
cum intru cum mai citesc una....Roxana curaj mami pt puiu miculut ,tu esti cea care i inspiri incredere si fericire si liniste....de la ce pacatu a facut treaba asta ???Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AngeliquedeS spune:
Pupilicu' a facut 6 lunite!!!
Nu stiu cand a trecut jumatate de an. De 6 luni viata mea a fost data complet peste cap. e adevarat ca uneori imi vina sa fug in lume - aviz fetele care mai vor, pastrati-mi si mie un loc - dar sunt convinsa ca dupa 5 minute m-as intoarce inapoi la el alergand - ufff, uite acum a vomat pe mine de nu mai stiu nici de unde sa-l apuc.... ce-i pe mine nu mai zic...
Am revenit, am fost sa ne stergem... Azi nu a dormit pana acum decat o ora, in rest - socializare. Dar uit oboseala si dueri si tot cand imi rade cu gurita lui stirba. si am parte cred de cel mai vesel copil din lumea asta, rade intr-una cu gura pana la urechi si ma topeste toata!
LA MULTI ANI, IUBIREA LUI MAMI, SA STII CA MAMI VA FI MEREU AICI PENTRU TINE!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
stoisor spune:
hmmmm vad ca vb despre concedii .....eu una nu din egoism dar o sa mergem si noi in sept 7 zile la Gura Portitei,doar eu cu tati, pt ca avem multa nevoie de recuperare si regasire... eu nu mai stiu decat copil .... el alergat si simt ca suntem pe nicaieri in ultima vreme si decizia a luat-o el, cu mama mea,care va sta la mine cu Sara ,ea va avea catre 7 lunite deci va fi maricica ,acum ma dau viteaza dar voi vedea atunci cum va fi,oricum locatia e la noi in tara deci nu prea departe ...locul e de vis asa ca ....vom vedeaSara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
LaLa_20 spune:
Roxana imi pare rau pt puitza ta...da vei vedea ca luni e mai bine si poate scapa fara cateter(e al naibii de naspa,credema ca te inteleg exact prin ce treci,bubulinei mele ii schimbau bralula foarte des ca si-o scotea mereu si a avut si cateter,ea saracuta se obisnuise si nici ps nu mai zicea numai eu ma umflam de plans) cu gand bun la Dumnezeu sigur o sa fie bine.
Cu pozele sunt la zi...clopotei care mai de care mai frumosi si mai smecherasi
Concedii?!singure sau cu bebe ce va invidiez fetelor...vreau si eu
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Era imposibil sa nu uit ceva si chiar cel mai important lucru:
PUPI
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
gattasalvaje spune:
Salutare !
In primul rand...La multi ani ! lui Pupilici mic , sa cresti mare si sanatos si s-o bucuri pe mami in fiecare zi
Ginette , fii tare ! Si eu eram turbata cand auzeam cum urla Sara cate o jumate de ora cand trebuiau sa-i prinda alta vena sa-i puna branula , dar strangeam din dinti si imi ziceam ca este spre binele ei , ca e important sa faca tratamentul complet ca sa nu aibe cine stie ce urmari.
Nu stiu cum este la Grigore Alexandrescu , dar eu am fost foarte multumita de personalul de la Victor Gomoiu . Ti-o recomand din tot sufletul pe d-na prof. dr. Anca Plesca , sefa de la Sectia 4. Este o profesionista desavarsita si o mare iubitoare de copii. Sectia straluceste de curatenie iar asistentele o stiu de frica si-si fac f. bine treaba.Este o recomandare de care poti sa tii seama in cazul in care nu esti multumita de Grigore Alexandrescu.
Shose , Eliza , Ellenuta , Ceska , Ema multumim din suflet pentru aprecieri...deja am rosit pana in varful urechilor.
Shose , am vazut poze cu Pipe la botez ...este delicioasa , cu cutulitele alea ale ei , de-ti vine s-o ciupesti si s-o musti
Ellenuta si Ema , eu va recomand in Belek resortul Club Asteria Bellis.Hotelul este relativ nou , camerele mari si luxoase , serviciile ireprosabile. Dispun de suprafete imense de spatii verzi , gradinile sunt absolut uimitoare , au niste piscine uriase si un fel de aquapark. Mie mi-a placut f. mult acolo si cred ca voi merge cu Sara anul viitor . Uitati aici : http://www.asteriahotels.com/bellis/eng/index.htm
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Pupilicu' a facut 6 lunite!!!
Nu stiu cand a trecut jumatate de an. De 6 luni viata mea a fost data complet peste cap. e adevarat ca uneori imi vina sa fug in lume - aviz fetele care mai vor, pastrati-mi si mie un loc - dar sunt convinsa ca dupa 5 minute m-as intoarce inapoi la el alergand - ufff, uite acum a vomat pe mine de nu mai stiu nici de unde sa-l apuc.... ce-i pe mine nu mai zic...
Am revenit, am fost sa ne stergem... Azi nu a dormit pana acum decat o ora, in rest - socializare. Dar uit oboseala si dueri si tot cand imi rade cu gurita lui stirba. si am parte cred de cel mai vesel copil din lumea asta, rade intr-una cu gura pana la urechi si ma topeste toata!
LA MULTI ANI, IUBIREA LUI MAMI, SA STII CA MAMI VA FI MEREU AICI PENTRU TINE!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
honey79 spune:
Hey fetele.
Sunt pe fuga, caci ne pregatim pentru excursia catre bunica, tocmai in New Jersey...adica la 4.000 km departare.
Acum sunt cu spalat rufe, pus tot ce trebuie pentru bebe in masina : cadita, patut,ssterilizator,hainute,scutece,sticle,etc,etc.
Apoi sa trec la chestiile pentru noi.
So... am fost ieri la doctor.Am facut vaccinul. Bebe a plans...inainte cu 1 minut de vaccin...parca stia saracutul ca ceva are sa se intample si apoi in timpul vaccinului.Dupa, a fost ok.
Mi-a facut un pic de febra, dar i-am dat 0.4 ml paracetamol lichid si...am trecut noaptea ok.
Are 41,5 cm circumferinta capului, 60cm lungime si... 7.000 kg.
Edit ca sa spun ca:
Doctorul ne-a zis sa incepem cu papa solid.
Adica sa incepem cu cereale o data pe zi si ... cu piureuturi de legume(culorile galbene:morcovi,cartofi dulci,dovlecel)... fie ii gatesc eu in casa, fie cumpar borcanele Stage 1.
Nu stiu ce sa fac. Eu parca as mai astepta.Mai ales ca... s-a dezvoltat frumos doar cu papa de la san si cu formula.
Ce sa fac oare??
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Shose spune:
Fetelor un mare pt aprecieri.
LA MULTI ANI PUPI DRAG!!!la cat mai multe anaiversari si bucurii aduse parintzilor tai minunatzi.
Doamne abi astept si io sa am domnisoara de juma` de an.
Am facut joi vaccinul. Nu am facut febrica si nimik urat dupa...dar am pus preventiv supozitor.
Iar i`a facut vaccinul in mana. La voi?
Ne`a masurat 62cm si ne`a cantarit 7,5kg. A zis sa avem grija ca ar fi trebuit sa aiba 6,5kg... mi`a venit sa rad. Cum poate ea sa stie asa cu exactitate cate kg trebuia sa aiba Pipe...parca ar fi Mafalda.
Io stiu cum papa si cat papa si nu ma panichez.
Cretzule mik a zis nashu Valentin ca esti o fata tare misto citez, si evident ca si aminteste de fosta colega. Sa ti traiasca Mariuca iti transmite.
Am vazut poze cu delicioasa mika la Mamaia. Hehe... plimbareatza se face ca mami
Miricule tu te intreci cu acum ca ati ramas cat de cat home alone? Pup fata si minunatzii mici.
Ramo tortul a fost asa yammyyy de am papat 2 portzii si tot mai voiam. Am zis ca o sa mai comand unul dar mik... ca ma gandesc mereu la el.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Ginet fi tare. DoamneDoamne o sa va dea atatea imliniri incat o sa uitatzi episodul asta urat. Pup bb mik si pe mami tare care o ingrijeste.
Vazut poze e la intalniri si mor de necaz ca nu va pot intalnii si io minunatziile de clopotzi si pe voi frumusetze de mamici.
Mishu am aflat de idila lu bb C cu nordica Sara. Hehe... s au gasit doi pufosi frumosi.
Vazut poze de Milan ... cu mami frumoasa. Iti vine sa`l papi nu alta.Pupa Shose pe el de umflatzel vesel mereu.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii