Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

si eu ma bucur nocom

21+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Cu subiectele propuse de Felicic:cadita eu am luat de la Ikea, are antialunecare si e micuta ca sper sa il invat curand in cada mare si dus.Cantar eu nu iau ca eu ma si vad cu toata paranoia de care pot da dovada ca l-as cantari toata ziua si..vai, nu ia in greutate, oare nu mananca...NU!Il voi cantari doar la dr...

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

nocom
vecinico si aci
moniq

Mi-au venit wrap-urile... sunt super mega incantata... de sapt viitoare cand intru in concediu ma apuc sa ma impachetez, sa fiu experta cand o fi bebelina acasa Oare sa-mi iau si o papusica, sa fie exercitiul mai aproape de real?

La curs... in afara de ceea ce a zis moniq, pot adauga ca a fost foarte cald... sala era la etajul 2 al unei case, cica prima proba pentru gravidele care vin la curs, ca miscarea e buna....

Revin.... azi nu-mi pot aduna neuronii la un loc.

_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

cadita: gasisem ceva care intrunea conditiile mele, dar avea capaciate 17 litri, mie mi se parea imens, am aflat cu stupoare ca nu, ca pe la 3-4 luni ar tb s-o schimb
cantar: gasisem ceva pana la 13 kg.inseamna ca dupa pot pune copilul pe cantarul meu, nu?

later edit: cantarul este imporatant ca sa vezi cat suge bebe cand alaptezi, nu?
Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

BAnu nu e dupa mine din pacate, sa-l sun mereu nu pot, las ca mai e putin si vine acasa

Cadita as vrea sa fie maricica dar oricum o cumpara nasica.
Cantar nu am sa iau.

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'mnaziua burtici
imi dau si eu cu parerea:
cantar - eu iau pt ca mi se pare important de urmarit daca ia in greutate bine, mai ales in primele luni
cadita - aici adunam: bebe (macar pana la 6 luni), maini mami, maini tati, ceva jucarele plutitoareeeee
dupa mine toate astea ar trebui sa incapa in cadita, asa ochiometric
si tot ochiometric gasca: mami tati plus cadita sa incapa in baie

25+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nocom, felicitari! Ai spus exact ce vroiam eu sa zic, de cadita si cintar. Noi am avut cadita simpla, destul de mare, pe care am folosit-o pina pe la 6-7 luni. Cintar am avut de imprumut si l-am tinut vreo 4 luni, cind luarea gramelor se simtea in bratele noastre

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

cantar: eu sunt de acord cu bitza.
si eu sunt o paranoica toate incep cu daca si eu cred ca la fel as face l-as cantari toata ziua.

angelynna ee atunci cauta-i poza si gata las ca vine el acasa.

21+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicic, bune subiecte

Cadita, eu cumpar din asta: www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2935" target="_blank">cadita ergonomica, mi se pare mai safe pentru bebe si nu trebuie sa-l sustii cu mana. Nu stiu pe ce site am mai citit ca modelul asta (OK Baby Onda) are si indicator pentru temperatura apei.

Cantar - nu iau de la inceput, oricum voi merge la medicul pediatru lunar iar daca Carla nu mananca cum trebuie, voi cumpara pe parcurs.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nocom, felicitari pentru noua semnatura

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput