Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

AAA, mi-am mai adus aminte...ziceau zuzele de ian-feb2008 ca, cantarul este OBLIGATORIU la prematuri, pentru ceilalti bebei e ceva mai de fitza!Ziceau fetele ca dak bebe mananca normal nu ai motive sa-l cantaresti mai des.
La cadita eu vreau sa iau si suport ca sa nu-mi rup spatele in doua.

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Cu cantarul asa ma gandeam si eu, nu neaparat ca e fitza, dar daca copilasul mananca cum trebuie e in regula. Si oricum il duci periodic la medic unde il si cantareste.

Pentru cadita nu iau suport ca n-am unde sa-l mai pun si pe ala. Am sa folosesc suport masina de spalat, care e in baie. Pun cadita deasupra si gata

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

apropo de caditele cu forme inauntru, marea majoritate a celor ce au luat dintr-o bucata (adica nu cu forme detasabile) nu m-au sfatuit sa fac alegerea asta, pt ca oricum bebe va fi tinut in brate, ca-l speli si pe spate si garantat il vei tine mult mai mult in maini iar suportul mai mult va incomoda
iar pana ajunge el sa stea sa se joace in cadita ... deja nu mai e nevoie de forme pt ca poate sta singurel cu un pic de ajutor in fundulet

25+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

multumesc anca!

eu personal cred ca acele cadite ergonomice nu sunt bune. Cu cat mai simple cu atat mai bine... cand bebe creste un pic, pe la 3 luni, cand il intorci pe burtica sa-l speli nu se loveste cu genunchii de forma ai din-nauntru?!?!?! eu am avut simpla simpla si a fost foarte buna. mai asteptam si alte pareri ale celor ce au avut cu forma ergonomica, eventual....

eu una am folosit cantaru foarte mult, asa paranoic cum ziceto oi, dra foarte bine mi-a folosit. Stiam exact cat a asupt si daca dupa juma de ora plangea iar stiam ca e de la calitatea laptelui si nu de la cantitate...so... mie mi se pare fffff important. La fel asteptam parerilor mamicilor experimentate.......

sa ma pregatesc, ca poate incepeti sa dati cu rosii.......

27+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dragalor,

eu am in burtica un baietel pe care am vrea sa-l numim Sasa sau Hari - inca nu ne-am decis.

Cat despre cumparaturi inca nu am inceput pentru ca ne-am mutat de o saptamana si abia aranjam prin casa una-alta.

Mi-am programat un concediu cu o luna inainte de ziua Z si planuiesc sa fac o cura de shopping atunci.

Azi am intrat in 29 de sapt dar nu stiu cum faceti voi cu schimbarea semnaturii :)

DPN-ul este 12 septembrie si am 31 de ani (32 acus-acus pe 26 iulie).

Am gasit niste filmulte cum se infasa bebelusul, sa va uitati si voi.

http://au.youtube.com/watch?v=ohroLseTwVs
http://au.youtube.com/watch?v=kScr892y4I8&feature=related

La mine la job suntem 5 gravidute, una chiar cu gemeni si ne-am pozat - vedeti mai jos link-ul cu cea mai mare concentratie de gravidute pe mentru patrat de ...serviciu :)
http://community.webshots.com/album/563926321QtZvYn

Va pup.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hai ca io va tot citesc..dar nu scriu nimic.....ca sunt f agitata....
o prietena si colega naste acum la spital....sayu ,ma rog,se chinuie....si parca nasc io....asa nu-mi gasesc locul...
sunt la serv....si o stresam toate colegele cu mesj ..telef ..etc..vad ca nu mai raspunde...desi inc an-a nascut....ca am vorb cu soata ei acusi
off....si e la spital de la ora 7...si doftoru ei inc anu s-a deranjat sa apara...mamam lorrrrrrrrrrr
d-asta cred ca pana la urma...tot la medlife ma duc...chiar daca ma cost adublu..macar stiu ca mor cu ei de gat....de nu vine ...si pe bani mei.

carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

neuronul meu s-a repliat:
ne-a zis la curs, dupa aprox 28 de sapt ne-a zis ca trebuie intr-adevar sa urmarim miscarile fetale, ele trebuie sa existe, dar la modul: orice fel de miscare sa apara in interval de maxim 6-8 ore, sa nu treaca mai mult.

_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Cristineescu, ce frumoase burtici! Misto ca sunteti 5 colege gravidute

Nocom pe tine te incadram in categoria mamicilor experimentate, asa ca nu da nimeni cu rosii, dimpotriva, eu chiar sunt atenta la sfaturile tale.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom felicitari pentru schimbarea semnaturii, la cat mai multe sapt , sfaturile tale sunt pretioase.

Cristineescu felicitari si tie pentru baietel, sunteti tare frumoase

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Cristineescu, f frumoase sunteti!Super poze!Dar, care esti tu?
Nocom, cum sa dea careva cu rosii..hihi!Dimpotriva, tu ar trebui sa mai arunci cate o rosie in noi astea neexperimentate sa ne atentionezi cand o luam pe aratura
July, mersi de explicatii, ca eu m-am panicat de cateva ori...citisem aici ca bebe trebuie sa miste de 10 ori pe ora si cand nu misca imediat apasam incetucu pe burtica sa vad dak reactioneaza...na, paranoia e la ea acasa!

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput