Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)
Raspunsuri - Pagina 19
Piersicutza spune:
Cristineescu foarte frumoase pozele si personajele din ele. Ce fericite trebuie sa fiti ca v-ati gasit toate 5 la servici. Mai putin seful vostru dar e treaba lui.
felicic parca mi-ai citit gandurile cu subiectele propuse
. Multumesc si cum nu ma pricep deloc sa-mi dau cu parerea, stau doar si va citesc cu interes.
24+ 
Piersicutza
monica_dicut spune:
July, mai vine Victor la curs???
ca IUli s-a nervozat rau aseara ca a tinut asa mult.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 78 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
angelynna82 spune:
he he he
uita--ti ce filmulet am gasit ![]()
http://au.youtube.com/watch?v=rG_cSPw4SXk&NR=1
25+ 
Bebe
Eco
ratonelu spune:
moama,.,,fetelor.....daca nu ati fi voi sa va inetersati de cadite....cantare si alte pompite....io habar n-aammmmm....
unele dintr voi ar trebui sa [perceapa o taxa....tolomacelor ca mine...pt trainingu asta intens![]()
![]()
pe cuv

cristinescu,felicitari p bebel.....dar am o mareeeeeee nedumerireeeeeee....ai 29sapt si ai DNP pe 12sept si io am 28sapt si 2zile si ,conform ultimei eco,DPN-ul meu e pe 1.oct!!!!!!!!!!
adika??? e bebele meu nedezvoltat?sau cum..ca nu inteleg.

aaa....si io ii pun sasha....tu ii pui fara h?
carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
JulyMorning spune:
bitzaa
a mai zis cineva aseara la curs exact chestia cu 10 miscari intr-o ora si s-a strambat doamna doctor ![]()
monic, si al meu s-a crizat, abia cand am ajuns s-a gandit sa intrebe cat dureaza si cand a auzit 3 ore mai sa se ridice si sa plece. Da' cica mai vine... cre'ca le-a placut la fumat, cand au chiulit juma de ora ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
freshanana spune:
buna ziua burticutze
am revenit si noi dupa un mini-periplu prin tara (bucuresti - dr, bran-luat copil din tabata,toplita - vizita la bunici lasat copilul acolo ca e mai bine)
nu am apucat sa citesc tot pana acum (sunt la cap. 81, acum vad ca terminati 84
bun venit mamicii noi si felicitari pt anculet . doamne ajuta de data asta sper sa fie cu noroc
me bucur pt toate mamicile care si-au vazut bbii la eco (nu nominalizez ca nu am cum :-)) si pt cele ce urmeaza sa ii vada tin pumnii
nici nu mai pot manca nimik de caldura. fructe si apa, dar nu e bn pt bebe. ma fortez sa bag si o carne sau o supa in mine
si pana termin de citit ...o zi buna
ps: sa nu uit. nuj cum o sa fie cd veniti la mare dar eu as fugi si azi de aici. in w/e se asteapta 40 grade. afara te sufoci. eu m-as muta la munte o perioada. dar nu se poate. sper sa aveti vreme omeneasca atunci cand ajungeti la mare( vb de fetele care se vor duce in conc zilele astea).
30+ 
AMR 69 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
monica_dicut spune:
July, si la al meu i-a placut cursul in sine dar l-a enervat ca a tinut mult, si el a zis ca mai vine da numa daca nu mai tine atat. Cred si io ca s-au imprietenit ei pe la tigara pe acolo ![]()
Freshanana, pe cuvant de onoare ca tocma vroiam sa postez sa intreb ce-i cu tine ![]()
Nocom,
mamica frumoasa. Nu dau cu rosii, evident ca sfaturile tale sunt de mare ajutor. Eu tot de aia am zis ca nu iau cantar si ca e doar parerea mea, pt ca stiu ca tind sa devin paranoia si nu vreau. Mai vad eu pana atunci. Probabil ca daca bebe nu o sa ia in greutate o sa ma panichez si o sa dau iama in magazin ![]()
ratonelu pai d'aia suntem aici sa ne sfatuim. Io sunt "nemtoaica" stresata cu liste si toate cele, vreau sa stiu ca e totul aranjat cand vine bebe ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
ratonelu spune:
fresh,io merg la mare...si poa sa fie si 50grade....e concediuuuu!!!!!!!!!! deci altceva.....nu mai conteazaaaa

zic io..
chiar .....mai merge cineva aucm la mare?
poate ne vedem p-acolo.
noi pllecam dum dim si stam pana joi in neptun....
era careva prin zona?
carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
monica_dicut spune:
Si io plec la mare azi da stau numa pana duminica. Stam in mamaia/navodari.
POZNICI CU NOI
28+ Cuculetz
Andrei
andreea_and spune:
burtici!
Ce subiecte interesante dezbateti voi aici, va citesc cu interes dar nu prea apuc sa scriu ca inca suntem cu santierul..
In primul rand bun venit fetelor noi btalida, banu! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Monica, July multumim de info de la curs. Voi merge si eu de pe 9 iulie si ma cam sperie ce ziceti voi de caldura ca eu nu o mai suport deloc si mi-e frica sa nu mi se faca rau pe-acolo.
Anca
ma bucur ca a iesit bine urocultura, bravo!
Musette distractie placuta si nu-ti mai neglija sotul
.
andy_galro, nocom felicitari pentru schimbarea semnaturii!
Cristineescu, multumim de listuta. Suntem nascute in aceeasi zi, ce dragut, iar dpn-ul meu e pe 13.09, o zi diferenta. Si ce de burtici dragute la tine la munca!
Bitza ma intrebai tu acum doua zile de vitamine legat de amortirea mainilor - eu iau elevit de la inceputul sarcinii.
Despre cadita - prietena mea care a nascut acum doua luni mi-a zis ca initial a avut simpla si nu era foarte multumita si a schimbat-o cu una ergonomica, ca cea pe care ne-a aratat-o Anca si era incantata. Acum fiecare cu experienta lui, eu deocamdata adun pareri si multumesc mult fetelor care ne impartasesc din experienta lor (Nocom, Alina
).
Cantar sunt si eu tentata sa iau, deh paranoia, dar sa vedem ce zice si tati, ca e destul de scump parca, oricum inca nu ne-am hotarat.
Ieri am dat si eu comanda pe Laredoute si am luat si niste body-uri pt bebe, asa ca ies din concursul de necumparat
. Bineinteles ca tati cel superstitios a aflat de-abia dupa ce am confirmat comanda, ca nu am mai facut greseala sa ii arat cosul inainte
.
28+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem