Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)
Raspunsuri - Pagina 16
Banu2268 spune:
angelynna da stii ce?
parca-i contagioasa treaba asta
parca si mie mi-e dor
eu il sun acum
21+
Salih
monica_dicut spune:
Cristineeeeeee, spune-ne ce ascunzi in burtica !!!!!!
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 78 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
monica_dicut spune:
feli, eu i-am luat cadita de la cami sau camis si sunt teribil de incantata, are tot felul de chestii antiderapante, pozitie buna pt bebe, am dat 96 de ron pe net si mi-a venit a doua zi. Am sa caut link-ul daca vrei.
De cantar nu stiu ce sa zic daca sa-mi iau sau nu. MIe sincer (dar e numai parerea mea) nu mi se pare atat de util.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 78 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
Banu2268 spune:
oare toata lumea s-a apucat de cumparaturi?
maie cineva care n-a cumparat nimic? ( in afara de mine?)
cadita asta buna se poate gasi numai comandad pe net?
21+
Salih
maryb spune:
banu, si eu sunt ca si tine, nu am cumparat absolut nimic pentru bebe inca si nici nu stiu ce trebuie sa cumpar in afara de carut, patut, biberoane, cadita si hainute....deci ne luam de manuta....
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Banu2268 spune:
yuhuuuuu maryb ne luam da mana atunci
eu ma gandeam ca daca e prea devreme?
eu peste maxim 1 luna ma apuc de cumparaturi. da nici nu stiu cate hainute sa iau? habar n-am ce ne facem>
si eu la fel carut hainute biberoane si ....?
da cate hainute de care biberoane? uffff
eu am invitat pe toata lumea dni familie dupa ce nasc.
am zis veniti cu totii!!!!!!!! sa ma ajutati
cate unul pe zi va astept cu drag
21+
Salih
Nocom spune:
neata fetelor,
de doua saptamani de cand stau acasa parca mai greu si mai putin stau cu voi...la servici altceva nu prea faceam, decat sa va urmaresc, acasa un TV, un pui de somn, un Matei.... nu prea imi iese sa stau cu voi.
felicic pup!!!!
cantarul este foarte important mai ales cand bebe e nou nascut pt ca e foarte important sa vedeti in ce ritm ia in greutate si daca ia in fiecare saptamana..... nu stiu cum intreaba Feli pana la cate kg sa tina, eu am din acela manual ca sa zic asa, nu digital, dar nu mai stiu pana la cate kg merge caci nu il am acum in casa.... teoretic tre sa poti cantarii copilul pana pe la 6 luni, so, vezi ce greutate au in medie copii la 6 luni, si aia e...
dupa sase luni incepe s manance si alceva, iti dai seama daca crste, mai mergi la dr si il cantareste....
cat despre cadita, cu cat e mai mare cu atat mai bine, caci incape mai mult timp in ea. De fapt daca stau bine sa ma gandesc, eu desi am avut cadita mare, de la 4 luni Matei a facut baie in cada mare impreuna cu tati al lui...deci, nu prea mi-a folosit ca a fost mare....hmmm.... ma cam contrazic...
mai bine ma las ade sfaturi ca nu prea imi reusesc....
astazi am schimbat semnatura!!!!Cine se face mare?!?!?!?!?! bebelina mea!!!!!
27+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
Banu2268 spune:
nocom neata
da ce dreptate ai cu cadita.....
eu am si uitat ca bebe o sa mai creasca si mai incolo n-o sa mai incapa ![]()
![]()
![]()
![]()
21+
Salih
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Xor,te asteptam mai des la noi, sunt sigura ca ne putem sfatui si ajuta reciproc.Pt picioare umflate gasesti in farmacie "CEai depurativ pt gravide".
Btalida, bine ai venit!!Scrie mesajele sa putem vb live.
Cristineescu, multumim de listuta!Mi-a placut tare incheierea NU TE PUNE PE LOCUL 2.E bine de tinut minte!!!
Andy galro, felicitari pt noua semnatura si mai ales pt viitorul dansator!!
Anca, bine ca e ok urocultura!!Eu inainte de infectie beam 1,5l apa pe zi, de aia cred ca am si facut infectia.Si eu merg des la toilet,dar \la mine faptul ca simteam burtica tare a fost semnalul de alarma...ca si Lucas al meu joaca tontoroiul pe vezica.Piersicutza, Glad I could help.
30+
LUCAS
AMR 10 saptamani!!!
Nocom spune:
neata Banu
ma bucur sa te cunosc!!!!
27+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi