Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mr H e odiooooooooooooooos!!!

26+ AMR 92 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lau, avem ceva probleme cu micul dejun, dar recupereaza la restul meselor si gustarilor Musette iertare, am uitat ca esti la munte. esti motivata Andreea, felicitari pt schimbarea semnaturi!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

26+ AMR 92 zile!!

Haiduc iubit

ce ai patit?

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by andy_galro

Anca
laureta la tine cum s-a manifestat listeria la prima sarcina? si cum a descoperit-o? din analizele de sange?
mary multumesc si
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Andy n am avut absolut nici un simptom. Eu incercam sa fac un bb si am facut toate analizele de toxo, listeria, CMV etc etc, (tot tacamul). Si asa am aflat de listeria ca era pozitiv. Nasol a fost ca am aflat de listeria luni si marti aflam ca sunt insarcinata
Am fost la doctori foarte buni ( Albu, Niculescu) care nu se pronuntau 100% in favoarea lui bb.
Problema la listeria sunt este avortul sau nasterea prematura(ruperea mebranelor) si la bebel meningita.
Eu m am linistit am facut tratamentul si am adus pe lume o printesa super sanatoasa si frumoasa. Ei i au luat sange din prima secunda de viata si dus la Cantacuzino de urgenta pt analiza si era negativ.

Acum listeria mi a iesit negativ.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mai fetelor, eu ziceam ca bebe al meu e cam puturos in ultimele zile, dar sa vedeti noaptea trecuta ce voios era, eram treaza si nu mai puteam adormi....deci el noaptea se zbenguie si ziua doarme, si eu ziceam ca e puturos ....cateodata il mai simt asa dormind, dar de multe ori nu...

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

alina, angelyna multumesc si
nerantula, ce s-a intamplat????

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

"Neata fetelor!La noi a plouat ff tare de dimineata,dar acum apare iar soarele.Tot s-a mai racorit un pic ca noaptea trecuta am crezut ca ne sufocam.
Anca mi-am dus shushu la analiza,am facut seara si pana dimineata pe la 5 nu m-am mai dus,m-am mirat si io da m-am si bucurat.Asa ca am rezolvat,multumesc ptr.sfat.
Andy_galro felicitari ptr schimbarea semnaturii
Laureta ma bucur ca nu mai ai probleme la sarcina asta.Cu mancarea ne chinuim si noi ca nu prea am manca numa inghetata.
28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

26+ AMR 92 zile!!

Haiduc iubit

nu merge cu Hemosan? servetelele cara calmeaza pe moment

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

felicic, nu schimbi si tu semnatura ? hai ca eu am o problema cu semnaturile....

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula sorry,si eu m-am chinuit cateva zile cu unul ,dar a trecut de la sine.Sper sa nu mai apara.
Felicic .Ce mai faci??Ce face bb?

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput