Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)
Raspunsuri - Pagina 14
Nerantula spune:
Ma chinuie de multe zile, dar de ieri e aproape insuportabil
.. am incercat cu Ultraproct, spalaturi cu ceai de galbenele, unguent cu galbenele .. nici o schimbare in bine, doar parca e din ce in ce mai mare 
Uooooooof 
Maine voiam sa mergem la Sarata Monteoru, oare o fi rau daca il tratez cu bai sarate? 
26+
AMR 92 zile!! 
Haiduc iubit
felicic76 spune:
andy.p: bine, suntem ok! 
maryb: eu schimbam cu alinushca..........si azi nu am chef sa schimb ........
alexa si mami:
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
anca81 spune:
Nerantula
imi pare sincer rau ca ai probleme cu Mr. H. Sper sa treaca sau sa se amelioreze de la baile sarate. Edit: am gasit un produs de la Frezyderm www.frezyderm.ro/products/feminineProduct05.htm" target="_blank">aici, poate te ajuta.
N-am chef de nik azi ... imi pare asa de rau ca a plecat Alinushca ...
O burtica mititica
29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Banu2268 spune:
e dl hemor....?
cine are probleme acum ca sa le evite pe viitor,
daca are posibilitatea sa se spele de fiecare data dupa ce merge la toaleta. pur si simplu iti iei o cana o sticla ... si dupa te speli decat cu apa sau si sapun, beti cat mai multe lichide, si mancati caise care sunt bunde impotriva constipatiei sau va faceti suc din caise.... fara grasimi mancati mai multe legume si fructe
apoi crema de galbenele....
si succes
21+ 
felicic76 spune:
banu: multumim de sfaturi! majoritatea celor spuse de tine se aplica preventiv, din momemtul in care Dl H s-a instalat cam cad toate...... medicul ginecolog recomanda doar produse naturiste, hemorzomul ce contine cortizon nu are ce cauta la gravide.aria se restrange si crede-ma ca nu-i placut deloc sa-ti bagi
in apa rece, de obicei noaptea
, doar sa poti dormi inca cateva ore... apropo, eu una nu am deloc pb cu
, este doar efect de sarcina![]()
monica:
mama si pe andreiash!
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
Banu2268 spune:
ideea nu era cu apa rece nici lighean
ci cu apa calduta in timp ce tot stai la toaleta.
adica e mai usor decat sa pui apa in lighean la 3 noaptea
iti umpli cu apa calduta de la robinet sticluta si te speli.
Eu n-am probleme doar ceva ceva cu constipatia dar mananc multe caise si salate si gata. Pana pe la 3 luni a fost asa.
Multa sanatate tuturor
21+
Salih
alexa si mami spune:
Nerantula
imi pare rau pt probleme. Laura, am si eu un exemplar acasa care maninca inghetata in fiecare zi
Feli
sunt la scirbici de pe tel 
alexa si
mami
angelynna82 spune:
Auch, mama are probleme cu Mr. H de cand m-am nascut eu 
Banu ce faci, esti ok?
25+ 
Bebe
Eco
Piersicutza spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Piersicutza, eu aici am dus atentie unui dr din partea sefului o sticla de ceva fin si dr a fost asa de bucuros parca era un copil...arata tuturor si zicea ca asta e de la X.Mai poti duce atunci la nastere sampanie pt copii si prajituri pt toate asistentele; bomboane de ciocolata mi-a zis o prietena ca a dat.Aici se trimit si felicitarile alea cu nasterea copilului ziua, nume si poza si moasele le pastreaza ani de zile.30+
LUCAS
AMR 10 saptamani!!!
bitza sa stii ca mi-ai dat o idee foarte buna
, sunt convinsa ca de bomboane sau praline se bucura toate asistentele, iar medicul de o sticla de ceva. Multumesc mult de sfat.
24+ 
Piersicutza