Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca ma bucur ca ti-a iesit bine urocultura...ai scapat de un gand ...si eu trebuie sa ma duc peste doua saptamani sa o fac.
musetteconcediu placut si odihneste-te mult
xor apa rece nu face bine...mai bine alterneaza la dus pe picioare apa calda-apa rece dar sa nu fie nici prea rece , nici prea calda...din pacate asta e...acum trebuie sa avem mai multa grija de noi
alina, moni, angelynna

27+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Alina, Inisa inca mai merge la cresa si in iulie. De abia in august incep vacanta. Pitica ta cum este? Papa acum pe caldurile astea ca noi avem maaaaari probleme.

Anca ce bine ca ai urocultura negativa. Si pe mine m-a trimis sa fac urocultura, sapt viitoare cred ca ajung si eu. La Inisa am facut in ultimul trimestru infectie cu E-Coli. Am facut un tratament cu Augmentin si dupa nastere era sterila.

Moni nici eu n am imunitate la toxo. Listeria o faci de mai multe ori nu ai imunitate. Ma apuca damblalele cand ma gandesc cat am tras cu listeria la prima nastere
Tu in ce concediu intri acum?

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mami de Alexa nu sunt acasa,sunt la munte si intru mai rar ca se simte sotul neglijat apoi daca stau prea mult pe net.dar recuperez cand ma intorc!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!

29+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy_galro, Laureta, Mami de Alexa

Maryb, ce atenta esti tu cu semnaturile noastre , intr-adever maine schimbam prefixul si ne mai raman 10 saptamani pana la marele eveniment Iti fac eu o cafeluta rapid, cu lapte e OK?

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

wow fetelooorrrr!!! neuronul meu gravid tocmai si-a amintit ca azi intram in saptamana 28!!!!!! Nu-mi vine sa cred!!!!Pentru mine foarte repede a trecut timpul!!! Mult a trecut, putin a mai ramas!!!Yupeeee!!!!!

28+Andrei
BEBE al nostru

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicitari Andy_galro, sa-ti traiasca bebe Andrei si sa creasca mare si sanatos.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

anca, am retinut fetele care schimba semnatura in aceeasi zi cu mine, de aia stiu care cum cate saptamani face ....aaa si da, cafeluta sa fie cu lapte

andy_galro, ce ma bucur ca ai schimbat din nou semnatura la mai mare

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Anca
laureta la tine cum s-a manifestat listeria la prima sarcina? si cum a descoperit-o? din analizele de sange?
mary multumesc si
28+Andrei
BEBE al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy_galro si felicitari pentru schimbarea semnaturii.

Noi avem imunitate la toxo, din pacate nu avem cum sa tinem in casa o pisica sau alt animalut pt ca socrul meu are astm...asa ca...

Anca ma bucur ca au iesit analizele ok.

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput