Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)
Raspunsuri - Pagina 11
anca81 spune:
Buna dimineata tuturor! Am aparut si eu intr-un final
, stiti ce am facut ca sa pot dormi dimineata? Mi-am cumparat niste dopuletze pentru urechi si asa am dormit bustean pana la 8.30
. Am un vecin foarte "harnic" care in fiecare dimineata incepe sa bocane de pe la 6, a fost un chin pana acum si m-am tot trezit. Acum i-am gasit ac de cojoc, in plus nu mai aud nici masinile si cainii de pe-afara si pot dormi cu geamul deschis.
Moni,
scumpa, ieri am iesit in oras la cumparaturi. S-a deschis si la noi Carrefour Express, insa n-am fost tare incantata. Asa ca am ajuns la Real - noi stam inca prost la capitolul hipermarketuri.
Bitza, urocultura a iesit negativa
, am scapat de o grija. Urinarile frecvente le pun pe seama presiunii Carlei si a cantitatii mari de lichide pe care o beau.
Andy.p, pentru o recoltare buna trebuie sa treaca 3 ore intre urinari. Daca faci shushu noaptea, recolteaza urina de dimineata, dar sa fie 3 ore intre. Si trebuie neaparat recipient special pentru urocultura, steril, iti dau la laborator.
Nu stiu cum ati slabit voi ... eu m-am ingrasat 1 kg in 2 zile. Habar nu am de la ce. Am 7.5 luate in total si nu pot spune ca am mancat nu stiu ce, mancaruri gatite nu prea, mai multe fructe 
M-am uitat live la pompe pentru san, cele de la Primii Pasi sunt horror, mai ales cea manuala. Palnia e din plastic dur, fara nimic flexibil in ea. Cred ca-ti rupe sanul cu totul. Cea electrica are o chestie din silicon in mijlocul palniei, cred ca se muleaza mult mai bine pe sani. Avent si Chicco par mai flexibile si mult mai de calitate.
Edit: Moni, sa stii ca o sa urmez sfatul cu cumpararea pompei de san dupa nastere. Il instruiesc pe al meu cu toate modelele existente in farmacii si, daca am nevoie, il trimit sa cumpere. E mai eficient si sigur asa.
burticile!
Yupeeee, AMR 71 de zile 
O burtica mititica
29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
andy_galro spune:
Neata fetelor! Noi aseara am fost la concert de muzica simfonica
cu o orchestra superba care ne-a incantat cu Vivaldi si Mozart. Si ce sa va spun ca micutul meu a miscat tot timpul....inca imi venea sa rad ca mi se cutremura burta
.....cred ca dansa dragul de el
(are cu cine sa semene ca noi amandoi suntem mari dansatori
) ...asa ca...dansator il face mama!!!!

Va pup si va doresc o zi plina de vesti bune!!!!!

27+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
musettepink spune:
Neata!!!!!!!!!!!!1
am intrat un pic sa vad ce faceti,ma bucur ca suneteti bine!mi-e dor de voi!

Anca iti scriu repede ce stiu eu de pompite de san,am o prietene care a nacut si a tinut mortis sa alapteze asa ca s-a documentat.Deci cea mai buna pompita dupa ea e cea de la Medela(f scumpa de altfel) si neaparat electrica.a incercat si manuala dar a zis ca nu suporta comparatie.Ea de chicco nu e prea multumita si sta in Italia unde e mama lui Chicco deci nu mi-a recomandat chicco.mai sunt bune cele de la avent dar am inteles ca cea mai cea e medela.Acum nu stiu ce sa zic fiecare cu gustul ei,eu am zis sa-ti zic ce am auzit si eu.
Gata va pup ca mergem sa plimbam bebelul la era curat!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+
LUCA
anca81 spune:
Musette, am citit si eu de Medela, cea electrica e in jur de 350 ron (deci sub pretul celei electrice de la Avent) iar cea manuala in jur de 220 ron. Are review-uri foarte bune pe site-urile de afara.
Cum e in concediu?
M-am documentat, daca va intereseaza mai multe detalii despre Medela, gasiti info aici:
Site-ul romanesc sau cel www.medela.com/ISBD/index.php" target="_blank">american
On line se pot comanda de pe www . b e b e l u s u l t a u . ro
Review-uri www.breastpumpcomparisons.com/" target="_blank">aici
O burtica mititica
29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
musettepink spune:
Anca da am citit si eu de ele ca sunt tari,o sa o incerc pe a ei in prima faza si apoi ma hotarasc dar cand o fii vremea de muls nu acum
in concediu e bineeeee,mancare plimbare somn si de la capat!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!
29+
LUCA
alexa si mami spune:
Anca, bine ca ai scapat cu rezultatul la urocultura. Fetele care se pling de scaderea in greutate, nu inseamna ca ati slabit, totul se datoreaza pierderi lichidelor, cel putin asa mi-a explicat dr.
alexa si
mami
angelynna82 spune:
Neata si de la noi...suntem foarte somnoroase, azi noapte abia am reusit sa adorm.
Bun venit btalida, sa ai sarcina usoara, bebe sanatos si papacios 
CItesc din urma si revin 
25+ 
Bebe
Eco
monica_dicut spune:
Xor, nu mai sta cu piciorusele in lighean cu apa rece ca nu e bine pt burtica. AM facut si eu faza si... am fost certata.
Mami de Alexa, vreau de marti de pe 1 sa intru 

Anca, ma bucur ca esti bine si ca a iesit bine si urocultura.
Musette, odihna multa si distractie placuta
Mi-am aduc aminte, cele care nu aveti imunitate la toxo neaparat sa se repete analiza, la fel si cea de listeria. Cu toxo e nasol daca o facem si acum, are repercursiuni mai tarzii asupra lui bebe. Asa ca io sapt viitoare ma prezint la analize.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 78 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
alexa si mami spune:
bravo Moni pt contzed! Musette, esti acasa si treci asa rar pe la noi?!
alexa si
mami
maryb spune:
neata gagici !
vreau si eu o cafeluta cu laptic cine impartea cafelute ca nu mai stiu.....
maine e zi de schimbat semnatura pentru multe dintre noi 

anca81, tu maine nu numai ca schimbi semnatura, dar schimbi si prefixul 

moni, tu mai ai o saptamana si schimbi si tu prefixul 

hai ca va pup pe toate si va doresc o zi usoara. 

maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele