Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna burtici!

sunt foarte trista din cauza plecarii Alinushcai, din pacate tb sa-i respect decizia fara sa protestez, nici nu ma gandeam ca nu ne vedem si la scutece.

nocom: aici sunt, suntem bine, am reusit doar sa citesc din urma. Am nishte prieteni din USA in vizita si ne plimbam, benchetuim etc. pana vor pleca,luni, nu voi fi activa, asta-i ora la care intram seara in casa. Oricum, lui bebe ii place prin localuri, nu zice nici pas
muuh; ai verificat mail-ul? am si o veste buna, am obtinut un "ma mai gandesc la numele Alexei"(i-a placut si lui)
boo: imi pare rau de drumul facut aiurea pe caldura! ufffff, neseriozitatea asta....

pompa de san electrica Avent(scumpa rau de tot), o sa incerc sa o vand dupa aia, sa-mi recuperez din bani, ptr saltea intreb medicul pediatru ce-mi recomanda(il am gata testat, stie ca va avea un nou mic pacient, o sa vb cu el undeva in august-septembrie, am deja o lista de intrebari, raspunsurile le voi afisa pe forum)

toate!

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

alinush, nu comentez deciazia ta. vroiam doar sa stii ca si mie imi pare rau ca parasesti DC-ul. Chiar daca eu una nu intru prea des cu scrisu', de citit va citesc mereu si imi sunt de mare folos discutiile voastre.
Te pup, iti doresc multa sanatate si un bebelush sanatos si mancacios.
Sper din tot sufletul ca una din fete sa ne spuna din cand in cand cum esti si ce faci.

Si poate te razgandesti.... si intri..... sub alt nik

Eu, iepurica 22+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
alinush, imi pare rau ca pleci, dar iti respect decizia...oricum, ne poti citi cand vrei, noi suntem aici! si daca ai nevoie de ceva, te asteptam cu drag!
am vazut mai sus ca avem o nou-venita, asha ca-i urez BINE AI VENIT LA ODISEEA NOROCOASA! si o asteptam cu detalii despre ea si despre sarcina pe care o poarta!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 68 ZILE!!
30+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! incepe weekendul! si mai am o sapt de scirbici si

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza fetele Cu ce va servesc in dimineata asta ca sa fiti mai active???

Xor si Cristineescu speciali pt voi, ma bucur ca ati mai dat un semn si ca sunteti bine.
Cristina, poate ne spui si ce ascunzi in burtica. Despre picioare si mie mi se umfla, mi-am pus o cutie de carton sub birou dar nu prea are efect. In schimb noaptea fac o pilota rulou si dorm cu picioarele pe ea si parca dimineata e ceva mai bine.

Xor, tie nu stiu ce sa-ti spun cu sanii, inca nu am patit dar am auzit. Au fost cateva fete care au avut ceva scurgeri. Parca andreea_and daca nu ma insel si felicic

felicic si mie mi-e dor de tine si de Eva si va dulce

ancutza, unde esti azi dimineata? Ieri ai disparut subit, sper ca esti ok.

Cuscra, nici tu nu prea ai mai intrat.

Azi o sa am iar "scrimbarita" ca n-am sef.

Muuh, cum e la mare?

Urez si eu bun venit fetei cele noi btalida si o asteptam sa scrie in timp real dupa cele 10-12 mesaje moderate.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 79 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna dimineata burticilor

Caldura asta m-a molesit di tot. Cred ca o sa merg la serviciu si sapt viitoare si gata. Stresul si oboseala au ajuns la cote maxime.
Chiar sunt curioasa cum se procedeaza cu CM de la spital, cate zile si cat la % se da? Doctorita mea zicea ceva de internare si dupa aia prelungire.

De pompa eu am probat Chicco ( tip seringa-naspa), Primi Pasi ( cea cu para, tot naspa), cea mai buna a fost Avent manuala, tragea laptele supeeeer.

Salteluta la Inisa am avut cu iarba de mare, bunicica dar cu timpul se deformeaza. Acum ma interesez si eu si trag spre salteluta cu cocos dar nici nu vreau sa fie prea tare.

Pina acuma am luat 11 kg, avem 65 kg la 170 . Am problema mare ca nu pot manca mancaruri gatite ( gen ciorbe, tocanite etc )
Bebelica suteaza dim, pranz si seara. Eu cred ca si a schimbat iarasi pozitita ca acum nu mai simt asa jos ci suuuus la stomac si coaste

Eu n am citit regulat si nu prea stiu ce s-a intamplat pe la noi. Da lasa ca intru eu in concediu si stau calare pe DC

Va pup

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata,

ce faceti,burticoase?
eu....ametita...dar sapt viit sunt in co.....
yupppiiiiiii!!!!!
am citit doar ultima pagina....si nu stiu ce e cu plecarea alinushei.....o sa acitesc din urma..
in rest,raportez 28 saptaamni si o zi.....si 9kg aproape.....vazute acum pe cantar

pup

carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mami de ALexa si Laureta

AM uitat sa va spun ca eu si July am fost aseara la curs la Firstbebe.A fost interesant si interactiv. Nu pot sa spun insa ca am aflat lucruri pe care nu le stiam deja.

Insa, legat de dormitul pe spate, nu se recomanda datorita unei vene pe care apasa uterul si nu il mai alimenteaza pe bebe asa cum trebuie. Legat de cremele gen Garmastan pentru sani, conform doctoritei sunt un mit. Pompa ne-a recomandat sa nu ne luam pana nu vedem la fata locului ce si cum, pt ca e pacat sa dam multi bani pe ea degeaba.
Mai imi aduc aminte si va mai povestesc sau daca aveti vreo intrebare poate va pot raspunde in conformitate cu cele povestite pe acolo.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 78 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Monica, eu vreau o inghetata pt inviorare cind intri in concediu? Lau ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine. Inisa cu ce-si umple vacanta? Ratonelu, cred ca esti nerabdatoare sa incepi co, asa-s si eu, numar zilele ramase.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Acum bebele meu are 31 sapt si marea mea problema sunt picioarele care se unfla ingrozitor de tare...ar tebui sa le tin numai in ligheanul cu apa rece...in rest, nu am cumparat nimic pentru bebe...din superstitie, dar am admirat camerele puiutilor vostri, sunt f frumoase si am luat notite cu pernele pentru alptat, pompite, etc ;)
pupici

Mergi la inceput