Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

SAlutare tuturor!
Ce se intampla aici? Prea e liniste, unde sunteti toate?
Alinush, imi pare rau ca pleci, imi vor lipsi postarile tale, dar decizia iti apartine. Poate informezi fetele cu care tii legatura sa stim si noi cum decurge sarcina ta pana la capat.Sanatate si numai bine!!
Banu, bun venit!
Anca,cum a iesit urocultura?Sper ca e bine.La ce concluzie ai ajuns cu pompa si salteaua?Eu pompa nu iau deocamdata, sper sa nu am nevoi.Ce scumpa e!!Saltea eu habar n-am de care voi lua, aici n-am auzit deloc de saltea de cocos..dar intreb eu la Prenatal ca merg sa iau gentuta pt scutece si un pled de gimnastica.
Piersicutza, eu aici am dus atentie unui dr din partea sefului o sticla de ceva fin si dr a fost asa de bucuros parca era un copil...arata tuturor si zicea ca asta e de la X.Mai poti duce atunci la nastere sampanie pt copii si prajituri pt toate asistentele; bomboane de ciocolata mi-a zis o prietena ca a dat.Aici se trimit si felicitarile alea cu nasterea copilului ziua, nume si poza si moasele le pastreaza ani de zile.

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey fetelor !Pe unde sunteti?
Nocom si eu cred ca am slabit ca nu prea am pofta de mancare.Ma intreb daca bb isi ia ce-i trebuie mai ales ca eu nu iau nici un fel de vitamine.
Alina distractie placuta.Te admir cat de activa esti.
Am si eu o intrebare ,vreau sa-mi fac urocultura,care shushu e bun tinand cont de faptul ca merg de mai multe ori la baie noaptea??

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Super conditii la tine Bitza, la noi tre sa duci incontinuu.

Mi-am facut plimbarea de seara dar nu am putut sta mult pentru ca este cald

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna seara, burtici!
Am vazut ca tot scrieti de personele din listuta care au cam uitat de forum si de voi....sa stiti ca eu nu am uitat chiar deloc, v-am urmarit zilnic dar nu am scris....mi s-a parut ca voi aveti mult mai multe de spus, ca am multe de invatat de la voi....
Eu am fost prima din listuta in dreptul careia a aparut carutul iar acum....e plina listuta....si pentru ca eu am inceput cu baietel, baietii vad ca sunt majoritari.
Despre mine pot sa va spun ca sunt bine, la fel si bebe, saptamana viitoare merg sa ma intalnesc din nou cu el (la 27 sapt era miscaret si avea 1252g)....merg in continuare la servici si nu ma grabesc sa intru inca in concediu...ma tem ca ma voi plictisi acasa...
In rest...sa stiti ca sunt aici....nu plec si nu scapati asa usor de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Buna fetelor,

tot de caldura ma plang si eu mai ales ca de 2 zile mi se umfla picioarele ingrozitor si am inceput sa le tin in sus pe sub birou. Nu stiu alta solutie ca sa nu se mai umfle. Voi nu aveti problema asta?

Si inca ceva. Citeam undeva ca incepand din saptamana 26 poti sa ai scurgeri din sani si eu curioasa am strans de sfarc si ... intr-adevar a iesit ceva galbui, f putin. Ce face curiozitatea astea!

Va pup.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

bravo XOR, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. Ce varsta are acum?? Nici u vroiam sa scapam de tine sau de altcineva, ne intrebam de voi doar pentru ca ne sunteti dragi si ne intereseaza ce mai faceti.... te pupacesc.

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

saltea am din burete foarte tare atat la mine cat si la Alexei. Suntem foarte multumiti, mie una mi se pare cea mai comoda.
pompa de san am avut manuala avent, o voi lua inapoi ca e imprumutata dar mi-am cumparat si una electrica Nuk (40 Euro cu doua biberoane mici).

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Acum m-am adunat de pe drumuri ai am reusit sa ma asez sa deschid calculatorul. Dupa cum stiti m-am dus la spital sa-mi fac externarea ... si externare m-am facut !! Dupa ce ieri si dr la care am fost trimisa si inca una de pe acolo mi-au zis sa vin azi, azi (dupa ce l-am asteptat vreo juma de ora in caldura aia sinistra din spital) apare ca o boare si imi arunca asa peste umar: " pai vino maine !" si eu: pai mi-ati zis sa vin azi .. el : da? imi pare rau. am gresit. vino maine
si cu asta la revedere !! asa ca am plecat si maine o iau de la capat

Si ca rasplata pentru mine, daca tot am iesit din casa am fost la mall-ul ala nou din Baneasa si am lalait-o pe acolo. Am intrat si in Feeria, sa vad si eu cum e la Prenatal. Si m-am speriat ... da' rau !! Ce preturi au aia acolo, mai ceva ca la Mothercare. Poate exagerez, dar zau ca mi s-au parut enorme.

Ramo si eu zic ca perna cu bile e mult mai buna, in primul rand e "mulabila" dupa cum vrei tu, se modeleaza perfect si ramane in pozitia in care o pui, spre deosebire de cealalta.
Piolica daca vrei iti trimit pe mail si lista de preturi pe care mi-a dat-o mie ca sa confrunti exact si sa stii ce sa vorbesti cu el.
Muuh ce saltea ai tu de burete ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Boo e no name, facuta pe comanda la o fabrica de mobila. Nu imi ramane decat sa ti-o arat pe viu, grosime exacta iti pot spune cand ma intorc acasa.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Initial creeata de btalida

salut la toata lumea!e prima data cand sunt pe acest forum si am nevoie de ajutor.ce trebuie sa fac ca sa ma pot inscrie in pagina de forum cu celalte burtici cu data aroximativa a nasterii octombrie 2008?

alina lantos

Mergi la inceput