Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova eu am ramas cu 1 mobil din 3 Cele doua nokia cu care se juca Angelo, au ramas fara puk...nu stiu pe unde am hartiile si nu le mai pot deschide....s-a smecherit fii-miu ca invatase sa le inchida, sa bage un cod si sa dea si ok...asa s.au blocat....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
si de la noi.
Am venit de la mare luni, am citit eu ce si cum, dar cu scrisul......SUnt rau de tot in urma. La pranz au plecat piticii cu ai mei la tara si eu nu reusesc sa-mi revin sa ma mobilizez sa fac ce mi-am propus. Mi se pare asa ciudat sa nu-l am pe Razvi in brate, sa nu fug peste tot cu el in brate dupa Ana cea fitzoasa (in parc mai ales), ca m-a lovit un soooomn. Si eu care voiam sa devastez Bricostore, Praktiker si ce-o mai fi, in cautare de diverse (parchet laminat si balustrade pentru scari, solutii/ lacuri pt vopsit lemnul, clante, de data asta). Uffffffff. Da, da. Cred ca imi fac bagajele si plec pe urmele lor la tzara si merg maine dimineata. Care maine dimineata, tb musai sa luam glafurile la ferestre si parchetul laminat. Si sambata dimineata in Bucuresti e un cosmar de circulat. Mai e putin si ne facem tzarani. Sper sa nu regret. Am eu niste idei fixe despre cum ar trebui sa-i feresc pe cei mici de tentatii si de probleme, sa vedem daca-mi iese ce-mi propun.
Despre copii, mare, etc? La mare a fost superb. Urla patriotismul in mine, dar dincolo la Bulgaroi, marea-i mai frumoasa, mai albastra, au atatea paduri pana pe malul marii, ca nu ti se mai prafuieste masina. De ce nu le-or taia frate sa le puna pe foc? Sa desertifice tot, sa nu lase nimic, cum fac ai nostri. Ufff. A fost fain si la anul tot pe-acolo mergem. Nu Turcia, nu alte destinatii mai exotice. La turci si la greci nu vrea barbatul, mai departe nu e posibil fara avion, asa ca ramanem tot in Sudul litoralului bulgar, pana unde fac tot 5 ore ca pana la noi, insa macar drumul e liber si mai pustiu. Cu preturile ce sa zic, mai mici decat la noi. La supermarket si restaurant, preturi ca la Bucuresti, adica normale (pt mine), ca pe litoralul nostru preturile sunt fff mari. Copiii mei sanatosi, Doamne Ajuta. N-au avut probleme. Inainte de mare a avut Razvi stomatita (am vazut ca si Dani al Mirelei a avut problema asta). Ana e acum suferinda post vaccin. Sper sa-i treaca. Face febra si o doare piciorusul.
Am vazut ca vorbeati de carucioare, mancare, alte alea. Eu ies cu Razvan in carucior cand merg in parc cu ei, timp in care Ana sta cumva in echilibru pe roata din fata (23 de kg pe caruciorul nevinovat) si ma intorc cu Ana in carucior si Razvi in brate. In Bulgaria unde am fost, am vazut nordicii si nemtii cu copii maricei in carucior. E logic oarecum, daca ai de mers pe distante lungi. Astia mici nu fac fata si nici in brate nu poti sa-i duci.Ana sta in carutz, ca un cozonac si asta dupa ce a implinit 1 an!
Ce mananca Ana? Nimic in afara de lapte si dulciuri. Are o faza tare proasta care tine deja de aproape 2 luni. Deja e la apogeu. Seara 500 lapte, dimineata 250, mai cere si la pranz.......si se face litrul de lapte pe zi. Gol. In rest o imbii cu sunca, cascaval, fructe, mancare, mamaliga, sucuri, orice. NIMIC! Nu-i dau lapte la pranz, doar doar o manca ceva. Da, inghetata (in niste doze minuscule) si poate bomboane (1, 2 pe zi)> Dar sunt convinsa ca daca i-ash da si "prostii" sa pape, tot ar refuza. Si pare grasuta, mai ales la picioruse. O sa treaca sper.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mai departe.
Ralu, felcitari pentru bebe Cezar! Sa fie sanatos si norocos!
Giova, sanatate lui Marco. Sper sa treaca repede problema. Ufff sucuri. Nu mai bine cu a mea ca le refuza? Si eu tot i-ah da.
Astery, saracutii de voi! Numai bubitele lipseau din peisaj! Mai poti? Slaba zici ca esti macar?
Bombonica, nastere usoara si fara probleme, ca intii rar si nu te mai prind ca nici io nu-s pe faza.
Irina, scapa Marian de bac, felicitari.
Fetele, care pleaca in concediu, vacante, distractie placuta si vreme buna.
Tuturor spiridusilor bolnaviori sanatate si mamicilor rabdare!
Si am uitat. Plizzz nu va suparati pe mine, da? O sa mai revin cand o sa mai pot. Parca vad ca ma mut (in august) si pana gasim o solutie de net..........o sa fiu disparuta (desi nu prea cred ca nu gaseste sotul vreun dispozitiv ceva, nu de alta dar tb musai sa caut si sa gasesc job ca are nevoie de mine productiva si banoasa).

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, la fel credeam si eu, dar intre timp am mai citit. Informatie este multa, prea multa inca... am ajuns sa stiu mai multe decat pediatrele lui Razvan... interesant, nu? Autismul este un spectru; imagineaza-ti un cerc, impartit in (sa spunem) 20 de bucati, mai mult sau mai putin egale. De la autism deriva o tona de alte diagnostice. Razvan are "doar" elemente de autism, deci nu tot spectrul. Si stii care este singurul element care lipseste din spectru, pentru a fi fost declarat autist? NU-I PLACE SA FIE SINGUR, NICI IZOLAT, deci nu prea este intr-o lume a lui, neaparat. Socializeaza la greu acum, desi mai demult nu se intampla asta, decat foarte putin.
E mult de vorbit.
Oricum, sfatul meu: fii cu ochii'n 16, fii foarte atenta, noteza-ti tot ce ti se pare in neregula (daca exista ceva, evident), intreaba medicii, nu te multumi cu raspunsuri in 2 peri, nu sta in ceata. E cel mai rau. Pentru ca, repet, instinctul unei mame (si, din punctul meu de vedere, tu esti o mama cu adevarat) este primul care trage un semnal de alarma. Indiferent ce constati, e bine sa fii informata, ca sa stii ce este de facut.
Vezi ca este un test Portage, care poate fi facut simplu, acasa, cu copilul, tu il faci. Cauta pe net, eu am pierdut toate datele, la cele 2 virusari.
Mai nou, Razvan se incadreaza la un copil de varsta lui, mai putin la partea de limbaj expresiv.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Va salut si eu din zbor si mai sunt si ametita rau( iar ma apucara insomniile), asa ca incep cu scuze ca o scriu alandala din bucati de amintiri.
Bee- se pare ca va distrarati bine, daca ati gasit locatia de potrivita voua acum, nu mai conteaza unde e. Vezi tu peste ceva timp, daca o fi buna sau rea calea aleasa. oricum, ati cladit ceva cu banii vostrii si oricand vei vrea sa revii in Buc vinzi acolo si gata- asta-i solutia aleasa de voi pt momentul asta, daca alta va fi mai buna peste zece ani o aplicati pe aia atunci...
Bombo- ce ma bucur ca aparusi. recunosc, si io m-am intrebat ce-oti mai face
Nici pe Ioana nu o mai citisem de ceva timp, mai ales m-a amuzat Razvan.
Maraki- io nu l-am intrebat niciodata, daca stie culorile...am mai zic, eventul, uitandu-ne pe o carte : masian galbena face nu's ce la masina rocie, da nu l-am intrebat nicodata care cum e....or sa faca sigur asta la gradi ....
noi sigur nu mergem al gradi toamna asta ca nu au locuri. lasa ca , dac-o fi geniu sare o clasa mai incolo ca la stia se poate
Giova- SIGUR DE LA SUCU ALA I SE TRAGE. Si Alex e haplea cateodata.
Cristina- spune linistita tot ce te doare. N-om fi noi mereu pe faza sau cu niste cuvinte potrivite la indemana, dar tie sigur iti prinde bine sa te mai racoresti la noi ....ca doar ne "cunostem" si te iubim....Hai sa-ti zic acum o chestie, dar e parerea mea strict personala. Eu evit nectarul si prefer sucul simplu care nu are nici zahar adugat, nici coloranti, nici sonservatori( la care scrie asta pe cutrie). Nectarul, indiferent de marca, cam are zahar in compozitie ( eventual aspartan , daca-i light) si, de obicei, e facut din "suc" si nu din fructul propriu-zis. Cum picilor nostrii nu prea le face bine zaharul si cand e vb de sucuri mai toti baga la greu, e mai bine sa alegeam varianta suc simplu. Repet, e doar parerea mea...Oricum, Razvan mi se pare ca continua cu o serie a progreselor ce creste exponential
Caruciorul- eu il folosesc cand iesim in oras si la cumparaturi pe motive de securitate. rESTUL MOTIVELOR: CA POATE DORMI ACOLO, ca se poate odihni, etc palesc in fata primului.La cresa sau prin jur mergem de mana, dar in rest o sa folosesc caruciorul pana cand dl sageata va putea pricepe ca nu tr sa fuga de langa mine ca nu vreau sa-mi sara inima din loc de cate ori trece cate o masian pe langa noi....,,
Mira - uitasem...cand am citit de Mainau si Meersburg mai avem putin si boceam-asa dor imi e de locurile alea!
rezumat cu ultimele aventuri: schiopateaza si ne spune ca are buba(bobo-ii zic astia aici) la calcaiul dr. am fost la dr si n-a gasit decat pulpa nitel umflata...i s-o trage de l;a niste urzici in care a intrat cand am fost al nunta-nu stiu! asteptam pana luni - marti si vedem ce mai facem. si parac a banuit ca-l duc la prietenul lui dr ca a tras si niste semne de gastro, asa ca acum avem tratam si pt asta..sa va zic faza se miorlaia la consultatie si se tot alinta ca sa-l ajut, asa ac dr mi-a zis as ma duc in partea cealata a cabinetului si a purtat conversatia numai cu el. a cooperat f bine si a spus unde-l doare si unde nu- sincer, m-am simtit cam inutila pe acolo....pe de o parte bucuroasa, dar parca faza cu inutilitatea era mai mare.
chiar astept sa vadf cum va fi in ro cand o sa-i propuna cineva bobo si el va incepe sa-si arate vanatile
ma opresc aici ca s-a rupt filmul. we insorit(asta-i pentru mine) si placut(si pentru mine si pt voi)

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Merci pt raspunsuri
Ma bucur ca fetita, Maria este bine
Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati cu ei!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

m-am uitat la un film si acum am vazut cat e ora.
macar am terminat curatenia, inainte sa-l iau pe marco de la gradi, praful mai am de sters in living si gata.
Copilul a fost ok la gradi, educatoarea mi-a zis ca i-a dat putin tort, a fost ziua unui copil din alta grupa si i-a fost mila de marco cum se uita la ceilalti copii. acum asteptam...sper sa nu fie nimic. Oricum, tot pe regim va fi si weekendul asta.
Bee. ma bucur ca a fost ok la mare, si ca sunt sanatosi copiii. spor la alergatura din weekend, sa cumparati tot ce aveti nevoie. din august va mutati???a trecut timpul....lasa ca va fi frumos la tzara, liniste, aer curat.
Astery exact asa e si copilul nasilor lui Marco. doar ca ei nu fac nimic ca sa-l ajute, daca copilul prefera sa fie izolat, il izoleaza, nu-l lasa sa socializeze cu altii. cand te apropii de el se apuca de plans, etc. Razvan e super ok din ce spui tu. ai stiut ca piticul tau are o problema si te-ai luptat, ai cautat solutii, si uite ca rezultatele se vad. Ei? nu accepta cred, se ascund de lume si uite....eu sper sa ma insel, dar piticul are nevoie de tratament.
Ana ai baiat mare, auzi la el sa se converseze cu dr. si sa-i zica unde-l doare. si marco a stat cuminte la dr. si a cooperat cu ea, doar cand l-a intrebat unde-l doare a aratat limba, saracul nu stia sa indice cu precizie locul (adica gatul).
Maraki tie it-a bulit Angelos telefoanele. Noua Marco...si e lista lunga: aparatul foto-digital, a spart carcasa la tel. lui Clau, mi-a nenorocit mie unul, laptopul si nu-mi mai amintesc acum...oricum astea sunt cele mai importante.

Il asteptam pe Clau sa ajunga acasa si iesim si noi in oras.
Marco ma omoara ca sa vina tati si sa plecam sa mancam in oras, deci Jasy nu e singura cu restaurantul.
asa m-as duce maine la strand...acum sa vedem... totul depinde de pitic.
o seara faina sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Buna dimineata, desteptarea, s'un rachiu sa taie greata!
Anasol, cum mai sunteti, ce mai faceti, ce fac puii?
Mai, dar chiar aveti baieti mari... sa spuna dr. ce-i doare, foarte frumos!
Ana de France, si eu carut tot din acelasi motiv (securitatea lui) + ca el este crizat, daca il dau jos din carut, aleluia, credeti-ma, o ia razna de tot. Asa ca... sa mai crestem, poate devine mai intelegator.
Pupam pe frumosul cel mic.

Eu am terminat cu pomana pt. soacra.
Acum ne jucam alergatea prin casa, si doamna ce mai radeeee!
Dupa masa fac un bors de miel, yammyyy.
Bubitele se usuca, astept sa scape mai repede de ele.
Cam atat, pupam toate lumile, revenim.

Aaaaa, Bee, "fuxurile" tale nu sunt deloc fixuri, si nici neintemeiate nu sunt. Pupam copiii si pe tine.

Mergi la inceput

Sa mai scriu si eu 2 vorbe, caci mai tarziu nu se stie ce-o mai fi...
Abia am reusit sa-l pacalesc pe Razvan sa manance ceva. I-am fiert un ochi romanesc+putina painica+branza topita+pateu de ficat. Marfa de combinatie, dar numai asa papa. Supe sau ciorbe? Doar la cresa, si zau ca nu stiu ce metode au acolo. In rest, Actimel si alte porcarioare. Maine incerc mamaliguta cu unt si branza, data trecuta l-am pacalit. Cu toate astea, este tot grasun.

Ce distractie o fi pe Bianca! Ce-i pasa ei?
Voi dormiti toate, sau aveti treburi pe-acasa?
Razvan a mai executat un pipi la olita, cam la cererea lui... adica se tot tragea de pantalonasii scurti, vazandu-l pe taica-su care presta aceeasi activitate (nu la oala, desigur). Asa ca... de data asta i-a iesit.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi pe-acasa. am venit din parc si acum vrem sa dormim.
ieri am iesit la o pensiune intr-un sat, dar nu a mancat marco, in schimb era tot calare pe leaganele din locul de joaca.
Pe urma la un suc pe terasa in centru si acasa cu noi.
Sa vedem dupa amiaza pe unde mai mergem, vine si tati d ela birou si vedem atunci.
Nu e foarte cald, asa ca pas strandului, eventual maine.

Bravo Razvan . Uite Cristina ca si tu ai baiat mare!!!!
Anasol, Aly, Bumbita, Florinini, canda, dana, pufu, Anymony, Irinatunza? pe unde sunteti fetelor? mai dati un semn de viata!!!

merg sa-mi culc copilul si sa mai fac cate ceva prin casa.
si weekend fain sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput