Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ieri i-am dat piticului o sticla de teddy play, sa bea o guritza de suc. pana am venit de la baie a terminat sticla. sa va zic ce a urmat? dupa vreo 30 min.: "mami fac kk". fericita fug dupa olita, nu am ajuns la timp cu ea. iesim in parc, fuge pe tobogan si vine val vartej la mine: "mami fac kk".
cand ma uit era tot plin, i-a mers burta. sun pe tat-su sa ne duca acasa ca e jale la curul lui Marco. pana vine Clau mai face de 2 ori. Fuga sus cu el la birou, spala-l, clateste hainele si dus in fundul gol acasa. I-am pus iar pampers, a mai facut odata, dat Imodium, ceai de menta, apa. Mancare nu a vrut. acum iar e ok, dar nu mai vede el niciun suc, poate sa-mi planga cat vrea.

Ma pun sa fac , sa calc si sa .
o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Bianca cred ca esti pe sau in .
Cristina mai puteti tot in casa? nu iesiti afara? i-au mai iesit bubite?
La marco nu se vede inca nimic pe corp. azi ar fi 12 zile dupa weekendul petrecut cu vara-sa.
Ioana mersi de vesti. am corectat in lista din compu meu. sper sa-mi fac timp sa le sun si eu pe gagici, am tot zis, dar uit mai frate.
"Cocotzei" ce tare e razvan .

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
Sa va traiasca copilasii Ce mari sunt, 2 ani si jumatate!
Mai stiti de fetita andreeic? Am citit prin arhiva despre ea...si m-a impresionat profund... as vrea sa stiu ca fetita ei este bine...
De asta am intervenit aici...sper sa nu fi deranjat.

Numai bine

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Eeeeiii, ce huzureala pe voi cu cafelele astea...
Noi mai bine, adica relativ. Nu mananca si pace. O sa-i caut niste vitamine si minerale adecvate, e gras degeaba... poate dam in alte chestii...
Am tras o tura de icre de stiuca.
Razvan este amorezat de "Veronica", secventa de pe youtube. In urma cu 2 luni nu-l interesa, iar acum ii place mult.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Nici al meu nu mananca,sa imi zici ce vitamine cumperi in afara de Pikovit. O sa-i zic lu`mama sa imi trimita prin Roxana. M-ai pus pe ganduri rau cu chestia aia de mancat....eu am incercat sa-i dau mancare asemanatoare la culoare si consistenta ca supa crema de rosii dar sa stii ca se prinde inainte sa guste....nici o sansa.....s.-ar putea sa nu fie ce zici tu.....Doamne ajuta! La ortoped mergem ca asa au scris aia de la clinica in programare, poate vor sa.l vada cum se prezinta din cauza ca am scris ca nu mananca...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Hello,

Bombo sa stii ca ma gandeam ce faceti, mi se parea ciudat ca nu ai mai dat nici un semn nici pe mess...ma gandeam ca poate v.ati mutat din nou De mobil ultima generatie nu sant de acord sa aiba un copil de 10 ani, nici macar de 14-16 ani...cand vor munci, atunci sa isi cumpere singuri ce vor si cat isi permit. Fii-miu a schimbat mobilele ca pe ciorapi, acum are unul neperformant, fara video,poze.....a stiut sa cumpere o gramada si sa le dea la altii, acum sa stea cu ce are....La 10 ani nu zic sa cumperi papusi, sant alte optiuni: o rochita, pantofi,etc. Cand eram noi mici si nu erau mobile, Ipoduri, jocuri pe tv, crezi ca ramaneam fara cadouri?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello si de la noi.
Am facut curat, dar praful nu mai am putere sa-l sterg. deseara fac mancare, maine dimineata facem o pomenire pentru soacra mea, deci am treaba, nu gluma. La biserica nu pot merge, deci asta o scot de pe lista.
razvan e bine.
Gio, pai noi l-am scos in fiecare seara cate o ora cu masina, asa ne-am propus, altfel era de rau. Nu cred ca aveam suficienta putere sa-l vad cum rupe usa de la intrare. Asa ca stam bine la capitolul "iesit din casa". N-o fi bine ce-am facut noi, dar... altfel era nasol.

Maraki , sper ca nu ma injuri. Eu ti-am dat niste exemple, probabil si din tendinta mea aproape paranoica de a vedea semne si pe acolo pe unde nu sunt... sper sa fiu bine inteleasa, nu vreau sa supar pe nimeni cu nimic. Nici nu va imaginati prin ce iad trec, in fiecare zi... in fine, nu mai intru in detalii, nici nu ma mai lamentez, ca nu vreau sa cad in penibil, ma simt eu destul de rau, oricum.

Gio, pai suc ii trebuia lui Marco!
Ce sa spun, s-a invatat si Razvan sa ceara suc, vine cu canita, sau pahar de plastic luate de pe dulap, unde ajunge, sau vine cu o sticla goala de Teddy play si se face ca toarna in paharel, doar cat sa-mi dea de inteles ca ar vrea niste suc. Haha, pai nu-i smecher baiatul? Eu ii dau un suc de la Pfanner acum, nectar, dar fff putin, si il bea cu paiul sau direct din canita, depinde de ce moft are dumnealui.

Ioana, am ras cu perlele tizului, auzi, kokotzei! haha, le zice, nu gluma, si le si face, in kilotei .

La noi in casa e bine, afara este fff cald, zice sotul meu. Acum am dat si drumul la aer, sa fie putin mai racoare, sa nu transpire Razvan, si sa se usuce bubitele.
ce-am observat ca de 2 zile (sau 3, poate), n-a mai erupt nimic, cele erupte deja n-au "inflorit", poate din cauza ca am apucat sa le "ard" cu alcool mentolat, asadar sunt cateva (vreo 15, poate) care fac coaja. Sper sa treaca cat mai repede, sa scapam odata de ele. Plus ca nu-l las sa se scarpine deloc. Noaptea doarme bine, fara treziri, deloc.

Gata, am mancat, ma duc si eu in pat, langa flacaul meu.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Stai linistita Astery ca nu am de ce sa ma supar. Ai vazut ca de multe ori am spus ca nu mi se pare ceva ciudat la Razvan, ce face el face si al meu, nu vad de ce ar fi problema de sanatate....o sa ma lamuresc cand mergem la control....acum pe bune: autistii traiesc in lumea lor, sant absenti de ce se intampla in jur...Angelo nu este asa, el vine sa se joace cu noi, rade, ma pupa ( doar pe mine si cand are chef ) Totusi mi se pare ca nu este in pas cu alti copii de varsta lui, daca-i spun sa imi arate culori nu arata,asta e of-ul meu Oare intelege ce-i spun?
atat m.am cacait sa-i dau vitaminele aseara, nu am reusit...am lasat pe azi dimineata dar....nu am reusit decat 1 ml..... mai incerc dar este cam greu sa.l prind pe picior gresit.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monicabo

Sal,
Sa va traiasca copilasii Ce mari sunt, 2 ani si jumatate!
Mai stiti de fetita andreeic? Am citit prin arhiva despre ea...si m-a impresionat profund... as vrea sa stiu ca fetita ei este bine...
De asta am intervenit aici...sper sa nu fi deranjat.

Numai bine

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Chiar ca nu s.a mai postat de multa vreme despre Mariuca! De sarbatori se scrie mult....cred ca este bien fetita dar nu am noutati...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

O fi venit Paula din concediu?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Greu mai merge. am terminat de calcat si de aspirat, restul...nu stiu...nu mai am chef, mi-e cald, cu toate ca e racoare in apartament. afara vad ca nu mai e soare si sufla vantul. doar sa nu vina vreo furtuna, sa mai astepte pana-mi aduc copilul acasa.
Monicabo maria e bine, cel putin asa era acum cateva luni. e o frumoasa, si o isteata- din cele zise de Tudor. Erau si ceva poze cu ea, la subiectul aniversarilor, cand a implinit Maria 2 ani si pe la Discutii generale, cred.
Maraki nici eu nu sunt de acord cu mobilele si cu alte chestii de genul asta, dar a aevoluat lumea, copiii sunt tot mai emancipati si daca nu tin pasul cu cei care detin asemenea obiecte sunt marginalizati si dati la o parte( cazi concret Dani- fetita pe care o are mama in plasament).
Astery stiu ca am gresit cu sucul. nu trebuia sa-l las pe mana lui, nu trebuia sa-i dau deloc. El de obicei bea de la santal, Hohes C, Timback acum nu aveam asa ceva in casa. Sau facut de mine, dar ala mai greu, nu-i place domnisorului.
In curand scapati de bubite,bine ca iesiti cat de cat. e chin mare sa nu-i putem scoate afara, ei vor, nu inteleg ca nu au voie si uite asa.

_

Mergi la inceput