Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Giova, ca intrebai de noi...Parca nu mai am timp de nimic.

La mare a fost super-cred ca ati vazut din pozele Ioanei. Dupa mare Ioana a ramas la tzara -cu mine desigur, iar eu am mers la job ca fetele mele au fost in concediu. Acum sunt in Iasi pentru citeva zile, pina luni, cind ma retrag iar la tzara.

poate reusesc diseara sa pun ceva poze noi in drop.

Despre Ioana ce sa v aspun, ca lucram la segmentul"no pampers"si "no suzi", cu rezultate mai mult sau mai putin bune. prin curte la tzara numai desculta merge, "fapii"-adik shlapii ii foloseste prea putin.
e o maaaare nazdravana, chinuie cateii-ii da in leagan, le face mincare "borshuc"si ii hraneste...ce mai mare gospodina. am facut impreuna gogosi, ce mai sucitorul era amicul ei...
ca sa nu va spun ce facea acum 2 zile in gradina, pe u inflorescenta de marar...MINCARE...mesteca, zicea ca frige, si unde mai puneti ca tulpina aia era si cuptor...am ris cu ai mei de m-am prapadit.
am altoit-o la fund ieri si urla prin curte.."paica mea", adik "pasarica mea"
vrea sa conduca masina cind ajung la poarta-musai sa o iau sa tina volanul si sa puna avariile-asa ca o sa ia carnet inaintea lui tat-sau.

in rest suntem bine.
eu voi intra in reparatii cu unul din balcoanele de la apartament, l-am inchis cu termopan si trebuie sa ii fac izolatie-am facut lista , acum sa cumpar si sa ne apucam-spaer ca pina in august sa terminam. Si in paralel trebuie s fac si l afarmacie curat-varuit, vopsit, schimbat un linoleum, si alte alea.
asa ca activitate intensa.

va pupam si revin mai pe seara

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Salutari gagicoaselor!!!!!
Nu am mai intrat tare demult, nici poze nu am am mai pus, suntem bine...incepem cu stresul pregatirilor ptr. plecare, planuri de atac sa aiasa totul cat mai bine si sa nu ne inghesuim cu toate pe ultima suta de metri!!!
David e un scump, ce sa mai zic, in fiecare zi vine cu cate o chestie noua nici nu stiu de unde le scoate...mai nou trebuie musai sa mearga la baie cu "checheta" adica bicicleta sau motocicleta, si o "pateaza" adica parcheaza sa-l vada si ea (bicicleta0 ce baiat mare e! Cam de o luna nu mai avem diaper deloc, nici noaptea nici ziua nic cand iesim in parc sau in oras...ce mai el zice ca e bi bo adica big boy! e tare figura cand merge la baie, sa faca kk striga mama ma tat nu-l zice pe c
In rest e cumintel, e tot mai iubitor, imi zice ca ma iubeste (mami iubi) ma mangaie si ma pupa si zice ca "mami e moasa" si ma face sa ma simt foarte bine chiar daca eu vad ca tare mult am imbatranit!
E si smecherel cand vrea el ceva se liguseste de zici ca e actor in toata regula, isi face o voce mieroasa si se uita in ochii tai si zice "hi mami" si incepe sa spuna ce vrea. E mai greu sa-l intelegi ce zice, daca nu esti de-la casei...stalceste tare cuvintele, repeta tot dar nu se concentraza sa spuna corect, o spune el cand o sa fie nevoit!!!
Hai ca mai revin ca se trezeste!!!
Trebuie sa si citesc ca nu am mai citit demult!

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetelor!
LA MULTI ANI PT ANASEBE,cu mare intarziere dar stiu ca se accepta ...
ASTERY,vroiam sa-ti spun ca si la noi e faza cu "vaaai ce obosit sunt "cand vine iulian de la munca.si se pune sa doarma (nu mai lucreaza de noapte),ma apuca toate pandaliile.dar ii mai iert ca a inceput sa se ocupe mai mult de dani.pupici la razvanel si sper sa iesiti mai repede din casa
GIO,ai grija cu burtica lui marco si nu-l mai lasa sa pape toate prostioarele.vorbeam eu care nu rezist la dani cand cere bobo...a inceput sa manance dulciuri cam in disperare mai ales bombonele M&M..
BEE,ma bucur ca sunteti bine si ca o sa va mutati la noua casa.va invidiez,o sa fiti aproape de natura.
MARAKI,abea astept sa aud ce-ti va spune medicul de angelo.
ANDIARO,sper sa nu fie nimic serios cu piciorusul lui alex.si dani mai zice ca-l doare piciorul dar nu prea il bag in seama.
FLORININI,deci va intoarceti in canada?o luati de la 0 iar?de ce nu ramaneti in romanica?mama ma dispera sa ne intoarcem in romania...pupici la frumos
BOMBO,STII DEJA CE VA FI BEBICUL???????
IOANA,ANY,COSMI,BIANCA SI RESTUL PUPICEI.
despre noi:piticul meu a inceput de 2 zile sa faca pipi si kk la olita,copacel si ii pun pampers doar la somn(a avut azi o scapare pe scaunul din masina,dar "a gheshit").suzi nu mai avem deci suntem pe drumul cel bun.mai ramane sa lucram la papatul singurei si la fazele de rasfatz maxim cu tipete asurzitoare de am inceput sa-l cam bat la poponetz.in ultimul timp se cam vaita de burtica dar o pun pe seama constipatiei de care a dat dovada in ultimul timp.
andrei e colicos la greu,stau numai cu el in brate si dorm cu el pe mine.nu pot sa fac nik prin casa,iar afara macar de ar dormi si el,doarme iepureste si urla la greu.deja ma stie tot parcul.degeaba iau carucuiorul dupa mine ca tot in brate il tin.
eu am petrecut ziua azi pe la urgente din cauza de criza de ulcer ceva de m-am zvarcolit azi noapte de dureri.si am plecat dupa 6 ore de stat pe acolo ca tot nu ajungeam sa ma vada nici un medic.asa ca ne-am intors acasa cu mic si mare obositi si nervosi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare fetele

ieri ne am intors si noi mai vremmmm dar numai noi 2 fara copii si cred ca in august ne luam zborul

una peste alta a fost bine...stef n a intrat in apa decat putin in ultima zi,nici in piscinuta ....e un mironosit ,nu i placea nisipul si este bronzat cu model de sandale dar in schimb arunca cu nisip la greu de ma capiase,nici aqua magic nu l a dat pe spate

imi pare rau ca nu m am vazut cu bianca si ai ei am vb la telefon dar ne om vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aha...lume noua...musai sa fac apelul saptamanl, poate-poate mai apar fete.
asadar... si de la noi!!!
Ieri pe centru, doamne rau e marco...cuminte a fost cat a bolit, acum iar a revenit la vechile obiceiuri spre disperarea noastra.
Varicela nu a facut, oare mai face? nu stiu ce sa zic...oricum ma uit pe corpul lui de n ori/zi.
Azi am fost la strand...unul aproape de casa, dar cam naspa. Prima si ultima data. pe la ora 16 am plecat de acolo, marco a adormit pe masina, asa ca -sa trezit la ora 18. sa vedem cand se va culca diseara.
A inceput sa pape si sa ceara lapte, spre bucuria mea.
dupa amaiaza nu am mai avut chef de iesit, asa ca dospim pe langa casa.

Any, Florina ma bucur ca ati scris, sper sa o faceti mai des.
Any am vazut pozele de la mare. Ioana e o dulce si o frumoasa, creatulina.
Lasa ca scapati voi de papmpers si de suzi cand va fi timpul, toate la vremea lor.
cu pusul la volan si noi avem probleme. cum intram pe strada noastra neasfaltata, cum se cere in fata si el conduce. tare incantat mai e, dar asta se intampla doar cand e tat-su" la volan. eu nu l-am invatat cu naravul asta.Spor la renovat balconul,farmacia si frumoasei.
Florina tare m-am delectat cu pozele voastre. e un adevarat manechin david, iar sotul tau un adevarat talent ascuns pana acum. cand va intoarceti in state? mai vreti sa plecati? nu v-ati obisnuit in romanica noastra?
Mirela ce ma bucur ca ne mai zici si vesti bune. Bravo ca ati scapat de suzeta, de p[ampers va fi mult mai usor. oricum e un inceput.
Sper sa treaca si colicii lui Andrei, sa-ti fie si tie mai usor.
Ulcer???? pai dupa fiecare nastere te alegi cu cate ceva? 6 ore la spital si nu te-au consultat??? prost sistemul vostru medical, of...of. si sper sa revi cu vesti din ce in ce mai bune.
Cosmi bine ati revenit. asa deci...piticul e cu fitze...nasol. sper sa va fi distrat totusi. Unde mergeti doar voi 2? tot la marea noastra sau in strainatate?
asteptam poze.

gata...maine sper sa reusesc sa pun si eu niste poze, caci la cata treaba am....dar o scot eu la capat cumva, musai.
si o sapt. buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu cu piticii acasa ca de sunt in vacanta

GIOVA sper sa nu faca MARCO varicelaca tare e nasoala stiu de la bianca ca ce s a mai scarpinat
MIRELA bravo ca nu mai foloseste frumosul tau suzi si pampers....si noi punem numai cand facem nanii dar mai o comitem ca mai face si caca ....a facut la aqua magic pe marginea piscineivai de noi

ANYMONI cam scumpa la vedere ...frumoasa nora ammmmm

noi pe aici cu mancare si curatenie...gata vacanta reintru in drepturi...papan?asculta muzic, e un haios vorbeste de rupe si canta ,suntem la faza de scos pampersi si aproape am reusit
BIANCA?asteapta cu nerabdare sa plece in cantonament.....e o domnnisorica ,s a bronzat asa frumos (cioara) abia am convins o sa nu si puna sutien (n are inca nevoie)

eu???cea mai cioara dintre toti am un pigment....in 2 zile sunt mai neagra ca aia care stau 10 zile...

aaaaa am uitata aseara s a stricat bazinul de la baia mare....ce mi da prin cap azi dimineata ..refacem baia..i am zis lui gabi ,n a zis nu asa ca cred ca intram in renovareasa ca o sa am baia visata...rosiesi eu n as vrea as schimbam cada ca i super buna dar sotu a zis ac musai ca as putem pune si bideu...cand o auzii mama ca iar renovam ii vine rau

GIOVA nu stiu unde plec eu si sotul dar sigur vom pleca in august cateva zile..as vrea la munte ceva moeciu, oricum pe 1 august plec si cu ai mei la olanesti cateva zile si vine si gabi la sfarsit de saptamana sa ne ia

pup toate fetele si s pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna dimineata si de la mare unde e soare!
Noi am luat bacul cu mai mult decat brio! Acums untem la munca si am intrat sa ii spun Biancai ca am citit prea tarziu mesajul ei.Oricum nu as fi putut ajunge la aqua ca am stat dupa rezultatul la bac pana la 18 seara.Insa mai pe seara si ieri am stat.Soryy, cred ca ar fi fost mai mult decat interesant.
Ma pun la citit si revin.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

of doamne...acum am ajuns acasa si ar fi trebuit sa o tai iar din loc. dar am contramandat intalnirea pt. maine, caci e o zi lejera.
Marco de abia s-a trezit dimineata, adica la 9. a topit o sticla de lapte si la gradi cu el.
Ieri a mancat asa de mult, de mi-a venit mie rau. cred ca recupereaza puiul meu. Doamne ajuta!
Semne de varicela nu avem, au trecut deja cele 14 zile, dar mai asteptam.....
Vorba cumnat-mi, mai bine sa faca cand nu e asa cald, ca tare nasol e. dar am auzit la radio ca varicela se facea de obicei iarna/primavara. acum insa, a suferit ceva mutatii si se face vara. om vedea ce va fii.

Cosmi cand pui poze? hai sa te vedem ce neagra esti.si Stef e mai creolin...cred ca tare bronzat e si el.
Spor la renovari....eu nici nu ma gandesc sa fac nimic in ap.
Il tenta pe Clau sa puna usa la living, dar n-am chef nici de cel mai mic santier in casa.
Irina felicitari lui marian pt. rezultatele bune de la bac. acum ce urmeaza? faculta?
Mario ce mai face? cred ca toata ziua e la baie....

revin dupa ce incarc pozele din weekend.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

poze iulie

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si noi p'aci, asteptam plimbarica de seara.
Razvan e binisor, putin cam crizat, dar e de inteles. Nu se scarpina, pt. ca il fac cu mixtura mentolata, si tare bine ii merge.
Mai gangureste si el cate ceva, rade' alearga, se piteste in debara... de-astea. La olita n-am mai lucrat de vreo 2 zile. Eu in funduletul gol cred ca la vara viitoare il voi lasa. Daca nu poate spune, la ce bun sa-mi pise toata casa? Poate la vara viitoare vom avea ceva cuvinte in vocabular, sper din tot sufletul.
Restul fetelor, MARAKI, MIHA, IOANA si celelalte, ce mai ziceti?
Azi am facut tura 2 de gem de caise, cu nuca, lamaie si vanilie. Bun pt. clatite.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput