Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pentru o zi de luni:
http://www.youtube.com/watch?v=GlNEydN-TA0
Auditie placuta!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ciao fetelor !
Eu sunt tare amarata din cauza Jasminei S-a ars la o manuta pe grill , de fapt a atins capacul incins si a ramas cu o arsura 5-6 cm de imi vine sa mor de ciuda
I-am pus imediat sprey cu aloe pt calmare dar problema e ca pielea afectata se invinetise/inegrise la culoare iar acum s-a jupit si a ramas carne vie care are si ceva semne de infectie cred eu ca se vad pete de culoare galbena ...imi vine sa mor cand ma uit la ea desi nu o mai doare , dar nu stiu ce sa-i mai pun acolo sa se vinece mai repede ...
Aseara i-am pus bandaj steril cu ceva crema sa nu se lipeasca si mai rau de rana dar cand l-am schimbat s-a mai luat un strat de piele, am sunat la pediatra sa merg sa o vada si eventual daca e nevoie sa curete acolo ca eu una nu indraznesc sa mai ating locul ...
Stie cineva dintre voi ce sa mai pun pe pansament ca acesta sa nu se mai ia cu piele cu tot in momentul in care e schimbat , macar pana ajung la dr dupa amiaza , trebuie schimbat iar bandajul ca e murdarel si nici nu as vrea sa las rana neacoperita ca Jasy pune degetele acoloci nu cred ca e bine

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am ajuns si eu acasa, o mini-vacanta super reusita, scurta dar frumoasa. Multumesc celor care m-au sfatuit sa merg cand eram in dubii.
Am vazut ca Astery intreba de Anasol...si eu m-am gandit la ea azi...la Ploiesti i-a dat Nelu prioritate la o tipa semana perfect cu ea..nu am vazut numarul masinii dar nu cred sa fie ea..
Maraki...i-am cumparat rochie de ziua ei pana la urma+ vreo 3 tricouri, geanta ...si alte minuni.
Giova, nasol cu sucul Tedi...Dani a baut si ii place. De pe Valea Prahovei am cumparat sirop de fragute si am sa il fac cu apa minerala. Sigur e mai sanatos ca altele. Saracul marco....numai ce si-a revenit cu si a dat in . Saracutul....dar vad ca incepe sa isi revina, ma bucur.
Bombo, saraca Jasmy ...of of frumusica ce a patit. Ca sa desfaci pansamentul pune ser fiziologic...sper ca se gaseste acolo. Tragi pansamentul incet ca serul desface. Sa tzii minte daca vreodata doamne fereste se mai arde sa ii pui albus de ou ca e foarte bun. la frumoasa sa ii treaca repede.
Irina asta e...felicitari lui Marian pt bac si tie pt copiutze. Eram in Aqua parc sambata cand am auzit o discutie intre doua tinere...una din ele luase 9.75 la bac si nu ii venea sa creada. Ea statea linistita pe colac si venise cealalta sa ii zica nota. M-am gandit instant la tine si la Maraki
Cosmi, imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem. A fost o zi super sambata...mai innorat de dimineata dar s-a facut frumos. Cred ca de abia asteapta Bianca sa plece in cantonament .
Mirela bravo pt Dani, cred ca esti tare bucuroasa pt realizarile lui.
Florina la frumusetea ta.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Sa va zic cum a fost la mare...
Ne-am cazat in Eforie Nord la o vila...mi-a placut, am avut conditii la un pret rezonabil. Vineri am ajuns pe la 10 in Constanta si ne-au trebuit vreo 40 minute sa o strabatem asa ca am trecut peste linii de tramvai, depasit tiruri pe contrasens dezastru ce circulatie e .
Am ajuns acolo. ne-am cazat si am plecat sa facem baie in mare. Am stat vreo 2 ore bune dupa care am venit in camera (nici mancare nu ne-a trebuit) si am dormit toti vreo 3 ore. pe la 17 ne-am trezit si ne-am dus iar la plaja. In seara aia am stat pe plaja pana pe la 20.30, apoi prin statiune la cunparaturi.
Sambata dimineata trezirea la 7.30 mancat rapid schimbat si am plceat catre Aqua parc. Super ...ne-a placut tuturor, Dani a dormit cam o ora pe sezlong la umbra. Am luat si caruciorul cu noi ca altfel nu ii vedeam bine spinarea lui Nelu....cand oboseste se cere "hopa-sa" (adica hopa sus ) Am stat acolo pana pe la 18 cand am plecat spre piata cu palmieri- spre vechiul Cazionou pe jos. Acolo surpriza ca nu mergeau fantanile arteziene, terasele nu erau luminate ca doar era ziua inca . Pacat, zona aia imi placea seara. Oricum s-au pus multe terase in plus fatza de acum 2 ani, am vazut 2 terase chiar langa plaja pt dinaia cu fitze. De acolo am luat telegondola si am mers in parcul de distractii. Acolo nebunie mare, noroc ca ne-am intalnit cu o familie din Bucuresti (un prieten cu Nelu) si a stat cu Dani pana ne-am facut noi de cap pe la hinti caci altfel nu puteamn merge impreuna doar pe rand. Sandra a fost cea mai fericita, s-a dat in 2 hinti in care nu m-as urca numai moarta, una e ciocanele, si alta...habar nu am cum ii spune, te invarte si te da peste cap de cobori de acolo .
Pe la 23 am plecat din satul de vacanta, am ajuns pe la 24 in Eforie, pe Dani l-am luat adormit din masina, l-am pus in pat si nu s-a trezit...a fost prima oara cand a dormit asa bustean fara sa se trezeasca cand il misti din masina.
Duminica, plaja de 2 ori, dimineata si dupa -masa, a venit familia asta la noi si am stat impreuna 9au un baiat de 12 ani ...care i-a marturisit Sandrei ca o place).
Luni dimineata la 9.30 la drum, la 20 eram acasa.
Pe masina Dani s-a comportat super bine, a dormit de 2 ori, o data o ora, iar spre seara a dormit doua ore.
I-a placut marea, i-a placut nisipul, i-a placut sa faca castel,sa aduca apa cu galetuta, sa sape groapa, sa sara in ea sa se murdareasca de nisip...i-a placut totul.
Cam astea a fost toata distractia, suntem obositi dar ne-am simtit super si ce mai conteaza ca nu mai avem bani(trebuie sa priemesc salarul) . Am adus la fiecare cate o mica atentie ca deh...asa ne-am obisnuit. Ca doar pe bani muncim nu pe nasturi...la batranete oi sta si oi tot aduna.
Copii sunt la socrii ca maine muncim...amandoi.
Scuzati eventualele gresli dar nu mai stau sa le corectez.
V-am , merg la nani ca sunt rupta.
Maine pun si niste poze.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Neata si o fierbinte sa va treziti ca mie imi pica ochii in gura de somn.
Ma gandeam la DanaEne ca e la mare acuma
Pe la mine pe la firma e liniste si pace, azi trebuia sa merg la ITM cu statele de plata ale firmelor. Dar cand am plecat a zis sefa mea ca va suna sa obtina o alta programare . Si eu am uitat. Poate ma lasa azi acasa daca o sunam aseara, dar mi-a fost lene sa o sun sa vad care e treaba, am zis ca vin si merg la ITM ca doar mi-a dat 2 zile libere...ce e prea mult e mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

LA MULTI ANI, SANDRA!
Bianca, sa-ti fie sanatoasa si fericita fetita, sa va aduca numai bucurii si sa va faca mereu surprize placute! Eu ii doresc sa nu se maturizeze prea repede, sa se bucure inca de copilarie si de clipele minunate langa mami si tati! O zi minunata!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bombo, saracuta Jasy, sa mor de mila ei! Eu stiu ca in cazuri de genul asta e foarte bun Bioxiteracor spray (nu stiu daca se gaseste acolo si care e substanta activa). Baietelul unei colege a cazut cand era mic cu manutele in dulceata claocotita si va imaginati ce avea pe maini pan al acot. Si doar cu asta le-a dat voie medicii sa-l trateze, a tot facut coaja si a cazut si tot asa dar nu au ramas cicatrici. Sprayul asta e un fff bun cicatrizant si ajuta tesutul sa se regenereze. Sa aveti grija ca unde se rupe coaj aneagra ramane cicatrice, trebuie sa o pazesti pe micuta sa nu isi rupa coaja sau sa-i plezneasca. Ideal ar fi sa o lasi nepansata dar vezi tu cum reusesti. Sa mergi musai si la dr sa va vada. Pupici si sanatate multa multa!

Fug si eu lasi.........revin!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele !

Noi suntem bine, numai ca eu foarte obosita. Colega de la secretariat a avut un accident si va lipsi citeva luni asa ca momentan a cazut magareatza pe mine sa fac si munca de secretariat. Cu greu mai reusesc sa intru pe net, cu greu mai reusesc sa maninc si eu ceva peste zi. Sunt varza de citeva zile de cind m-a pus aici. Nici nu vreau sa ma gindesc la urmatoarele luni.

Despre Sabi ce sa va zic. Nici nu stiu daca am mai intrat sa va zic rezultatele finale ale analizelor ei. Diagnostic: intoleranta secundara la lactoza (pe intelesul tututor colita de fermentatie) si sensibilitate digestiva. Momentan e pe regim de lapte fara lactoza , cereale fara gluten si fara dulciuri. Cam 6 luni si mai vedem dupa. Numai ca ea fiind asa micutza ,dr i-a permis sa bea lapte combinat (cu lactoza si fara lactoza) pt. ca laptele delactozat e cam slab caloric. Nu stiu daca e chiar bine, cert e ca nu se mai kkreste de 3-4 ori pe zi, nu se mai foieste toata noaptea cum facea inainte, nu mai vomita asa usor ca inainte si parca papa si mai binisor.
Ce-mi da de gindit e ca mi-a zis sa nu ma gindesc la cresa nici intr-un caz din cauza problemei sale digestive. Si ce s afac cu ea ? Ne-a zis sa ii fac Hyperix si Prevenar pt. ca siropuri pt imunitate n-are voie pt. ca astea contin mult zahar.
Stau in dubii pt. ca mi-e groaza de vaccinuri in general, dar ma gindesc ca intr-un fel tre sa-i ajut sistemul imunitar sa devina mai puternic.
In rest, am demarat si noi operatiunea fara pampers. Ii pun pampers doar la somnul de prinz si noaptea. Insa la prinz nu face pipi , are pampersul uscat si tot la oala face. Cere si pipi si kk si zic eu, suntem pe drumul cel bun. Afara la curte la buni face pipi in iarba. si e tare incintata.
Cu suzi.... cred ca mergem cu ea si la scoala, chit ca numai la somn.
Si-a dat drumul bine la vorbit, e vesela si fericita. Se bucura de traiul la tzara din plina, s-a bronzat.
va pupam pe toate si pe toti copilasii si promit sa mai revin.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi ploua-bang], tocmai azi cand a dus si Clau covorul din living la spalat. sper sa nu stau toata sapt. fara el.
Marco ok, mananca la greu, ieri a facut de 3 ori kk, dar normal, nu moale. In rest toate bune.
am uitat sa va zic cum le zice el la femei si barbati: doamnele si domnii.cei care muncesc pe santierele de langa noi sunt 'nenea". Mor de ras cand il aud: "ce face doamna aia?", "unde merge domnul ala?"

Bianca bine ati revenit!!! ma bucur ca a fost totul ok si ca v-ati distrat la mare.
Sandra!!! Bianca si nelu sa va traiasca printesa si numai bucuri sa va aduca.
Bombo imi pare tare rau de Jasy. sa ne ti la curent cu ce zice dr. Si marco cand s-a ars la lumanare de paste, tot asa i s-a dus pielea aia arsa, si acum i se mai vede semn, cred ca asa ii va ramane.
Irinatunza spor la munci. imi pare rau de diagnosticul sabinei, dar poate isi revine cu regim. Cred ca o poti duce la gradi privata care sa ii faca ei meniu special. la marco asa i-a facut cateva zile cat a fost cu enterocolita.
Ioana nu mai zici nimic? ce mai face Razvanel? ce mai vorbeste?

fug si eu la treaba, imediat iar plec de-acasa.
o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SANDRAAAAAAAAAAsanatate mult noroc si succes la scoala]

BIANCA ma bucur ca v ati distrat si a fost ok
BOMBOOOOOOO vai iubita ce a patit frumoasa ta...eu am patit o dar eram mai mare dar n am semn si toata mana dreapta ,palma mi a fost arsa
GIOVA sanatate puiuilui,si papanul meu la fel zice la toata lumea doamna domnu si la o tipa la magazin ii zice ,, ce paci ubita???,,sau ,,abedere ubita,, un scump
IRINATUNZA sanate sabinei...of cu pb de mica
TIOANA ce face frumosul??????

am scapat de pampersiiiiiiiimai punem la culcare
pup toate fetele si pui

Mergi la inceput