*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ma bucur ca s-au gasit medicamentele pentru Cata si sper sa aud numai de bine...Doamne ajuta!
Elilov ingrijoratoare vesti, deci stai cuminte si odihna cit cuprinde ...lasa calculatorul si stai lungita in pat...sa te faci bine..
Eu plec in weekend si nu imi doresc decit cind deschid calculatorul luni sa fie toate necazurile depasite!

Bianca Andreea
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ma bucur ca ati gasit toate fiolele pt Catalina. Am incercat si eu sa ajut, ostand intrebari pe forum, dar nu am reusit, ma bucur ca ati reusit voi! . Tineti-ne la curent.
Eliov, multa sanatate, aveti grija de voi

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eli gandeste pozitiv si menajeaza-te cat poti de mult, bebe e cel mai important acum. Si tu si bebe sunteti niste luptatori si veti reusi! Ai incredere in D-zeu.

Va imbratisez si sunt cu sufletul alaturi de voi, fetele noastre dragi!

Olivia 20+ David
Cuculetul mameiwww.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Tot citesc de cateva ore ce se scrie la subiectul nostru si la gravidutze prin fiv si nu-mi gasesc cuvintele...

Cata,scumpa mea,m-au impresionat atat de mult randurile tale...Off,Doamne,se simte atat de tare suferinta ta,atat psihica,cat si fizica.Ma rog Bunului Dumnezeu si Maicutii Domnului sa va aiba in paza pe toti 3 si sa fiti sanatosi cu totii(apropo,mi-as dori sa stiu daca prenumele tau e cu adevarat Catalina,asta pentru rugaciunile mele).Si inca ceva,Cata:daca mai ai putere si resurse,poate poti sa citesti Acatistul Maicii Domnului.Il citesc de cand am ramas insarcinata si simt ca sunt ocrotita.
Te pup,Cata si te imbratisez cu mult drag!Fii optimista,ca totul o sa fie bine!

Elilov,ai grija de tine si de bb!Si multa sanatate si mamei tale(e cumplit sa stii ca e suferinda si in spital..).

Va pupic pe absolut toate.Si eu ma confrunt cu niste dureri de burta de vreo cateva ore.Am luat no-spa si stau in pat.Ma doare acum in zona buricului,ca niste intepaturi..ce-o mai fi si asta??

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Ma bucur din suflet ca a reusit sa faca rost de fiole.
Va felicit din suflet pe cele care i-ati oferit fiolele si ati ajutat-o !

21+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

catalina scumpa mea, bebeii tai sunt niste luptatori si vor ajunge cu mamica lor la termen!
Despre Ginofort nu stiu ce sa spun acum, dar am sa vorbesc cu o prietena care coordoneaza un depozit de medicamente. Iti dau de veste!
Fii tare, stiu ca este greu, dar iti doresti prea mult acesti copii si vei avea bucuria de a-i creste

21+

Mergi la inceput

mav bine ca despre tine...doar vesti bune, pt. ca sunt destule rele!
Utile informatiile despre programul de lucru redus si despre ligamentul rotund.
Spor la cumparaturi! Ai sa fii o nasica draguta cu burticuta!
Despre alinushca, sper ca sarcina ei este ok si nu asta este motivul pt. care a plecat!

21+

Mergi la inceput

Pt. ca eu citesc din urma, abia acum am vazut ca a reusit sa stranga Catalina toate fiolele si s-a descoperit si cauza hemoragiei! Sa dea DD ca medicii sa gaseasca cel mai bun tratament!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

anes esti o draguta!
din cate stiu eu, sarcina alinushcai este ok, stai linistita!

22+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna la toate mamicutzele!

Otilia, Mirtha, Elilov si Andy va multumesc ca v-ati gandit la mine. Am fost la dr miercuri seara dupa faza cu lesinul si mi-a mai dat sa iau niste calciu 10 zile pe luna si in rest in fiecare zi elevit si fier. Dupa care mi-a pus 3 perfuzii cu vitamine si glucoza, de ma plictisisem cat am stat asteptand sa se scurga. Acum sunt in concediu medical, stau acasica si ma relaxez...si e atat de bine...

Se pare ca sunt ceva pb si cu Elilov si Catalina ma duc sa citesc din urma si revin.

Azi am schimbat si semnatura!

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput