*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
gravibidon=gravibinon
,m-am iemotionat
Mamica stralucitoare
22+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
mav spune:
dandusa, tu mai vii sa nasti la Cta? acu' mi-au picat ochii pe semnatura ta... probabil o sa ne vedem la maternitate.......?
22+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ginye55 spune:
Ce veste buna de la Catalina! Sper sa fie bine pentru ea si bebei pana la capat!
ginye
22+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
maryb spune:
desi am zis ca nu voi mai scrie nici macar un mesaj aici, am vazut ca este plin forumul de subiecte legate de problema catalinei.
ma bucur sincer pentru ea ca s-au gasit cele 15 fiole de care avea atata nevoie, sper sa se rezolve si cu celalalt medicament. Ma rog si eu pentru ea si pentru puiutii ei sa treaca cu bine de aceasta grea incercare si sa se intoarca cu bine acasa. Doamne Ajuta 

am vrut doar sa ma rog si eu alaturi de voi pentru ea si bebelusii ei.
numai bine tuturor !!!
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
elilov3 spune:
cine doreste o veste rea se ofera cineva...???
numai ce am venit de la ginec...dureri crunte de burta si picioare, scurgere rozalie, burta tare....diagnostic amenintare de avort
vestea buna colul inchis , dar scurtat (cica ar fi normal din moment ce am o cezariana la activ), tratament utrogestant, magneB6, vitamine....si inca vreo 2 medicamente cu neste denumiri....
in continuare tot singura acasa..sotul cum a auzit cum sa suit in primul tren si vine la noi cred ca ajunge pe la 8 sunt trista si sper sa fie totul ok...la orizontal si fara stres
Se pare ca vestea ref la mama m-a afectat mai mult decat m-am asteptat. o sa fie bine am un bb luptator
Ma bucur pentru Catalina sa speram ca va gasi si cel de-al 2 medicament Doamne Ajuta! 
20+
Dimitrie
bebecris spune:
astea sunt vesti bune....o sa se obisnuiasca cu clexane....sper sa aiba aprte de un medic de familie ff bun care sa inteleaga si sa-i dea injectiile gratuit...eu fac clexane...mai am un pic si termin prima parte de 60 de injectii...saptamana viit ma duc sa iau reteta pentru urmatoarele 2 luni!!!!!!
19+
DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ramo2007 spune:
Ma bucur pentru Catalina, o s-o ajute Dumnezeu si in continuare pe ea si pe puiutii ei.
Elilov, stai linistita, in patut si urmeaza tratamentul!
Ramo
15+
Puiutul meu scump
Mirtha spune:
In sfirsit s-a aflat cauza hemoragiei Catalinei! A dat D-zeu si s-a aflat si a reusit sa stringa si cele 15 fiole. Acum poate sa inceapa tratament adecvat. Ce mai pot sa spun , ca si Mav mi-am dat lacrimile. Sunt atit de infricosata incit nu imi vine sa imi sun cunostintele sa le spun sa nu mai caute Gravibinom.Le cumpar eu sa le am pt. orice eventualitate. De la o nenorocita de trombofilie. Bine ca au aflat in timp util ssa poata interveni. Bine ca nu au renuntat sa caute cauza. Doamne ajuta.
Ii tinem pumnii in continuare si ne rugam pt. ea.
Edit : Diana multumim pentru oficii si te rog im=n limitele timpului tau disponibil sa ne mai aduci vesti de la Cata !
Elilov te adaug pe lista. Lista mea are deja 2 persoane asa ca de acum intra si a 3 - a desi nu era de dorit. Ai trecut de la soc la soc. Nu stiu cum sa iti spun mai delicat sau diplomat - nu e chiar genul meu - dar o sa iti spun : mama e om mare - adult , diagnosticul nu este unul dramatic si restul familiei sotul ei , fratii tai sau verisorii daca nu ai frati sau orice alte rude , pot sa aiba grija de ea.
Stiu ca suna barbar si egoist dar bebe micu nu are pe nimeni care-l apere si sa-l protejeze decit pe tine iar tu decit ce ai trecut printr-un mare stres legat de varicela.
Iar daca tu esti cu ciocanul deasupra capului ca sabien nu mai e demult si le iei inca una si inca una cum crezi ca mai ai grija de bebita Dimitrie ? Daca ai fost ok as fi spus sa mergi pina la capat , sa o insotesti la spital sa te preocupi de medici , proceduri si altele. Dar tu nu esti ok. Tocmai ce ajunsesei prin urgente cu un atac de panica sau stiu eu ce-o fi fost in realitate , apoi pac sotul cu uite debutul de varicela , uite nu e debutul de varicela ! Nu era cazul sa te agiti foarte tare pt. ca resursele tale nu erau chiar din cele mai bune. Acum trebuie sa faci tot posibilul sa te mai detaseszi . Cit poti , sa fii cit mai calma , cit mai linistitat e posibil. Pentru bebe care nu te are decit pe tine acum !
Maryb multumim pentru gestul tau ! 
Mav ma bucur sa aud ca MF ti-a dat adeverinta pt. reducere program pentru ca imi place sa aud cazuri in care omul nu cedeaza in fata formalitailor , a formalismelor pe vechiul dicton e greu , nu se poate , asa e de cind lumea , asa se face deci cine sunt eu sa ma pun contra vintului etc. E mai simplu decit la MMM - Medicul de medicina muncii si asa era si corect. Scrie ca el trebuie s-o emita - art.13 , atunci el sa o emita. Fata bataioasa sa o tii tot asa !
Mirtha
22+
diana21 spune:
Elilov, nu pot sa cred...si tu acum???
Stai in pat, nu te mai agita si nu te mai stresa cu nimic!!! Of...fir-ar sa fie! Ce se intampla la odiseea noastra??? Numai probleme!
Carmendu, tu de ce nu spui nimic? E totul in regula, daaaa????
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
19+
Andy08 spune:
Acum am ajuns acasa si m-am pus sa citesc ce ati scris. Of, bine ca s-au gasit medicamentele pt. Catalina! Fetelor, sunteti de milioane!
. Al doilea medicament se gaseste doar in Austria?
Catalina: Sa dea Domnul sa fiti bine toti 3 cat mai repede!
Eli: Acum tu ai probleme? Of! Stai cuminte si cat mai relaxata. Trebuie sa te protejezi pe tine si pe bebe mic. Cum zicea si Mirtha: bebe nu te are decat pe tine si tot ce simti tu ajunge la el. Stres, nervi, durere...totul. Ai grija de voi!
Andy
15+