*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*
Raspunsuri - Pagina 19
anes spune:
eliov
, eu zic ca Mirtha
are mare dreptate si da dovada de maturitate sfatuindu-te astfel! Ai mai multa grija de tine!
flori76 ia No-spa si stai linistita! Si pe mine m-a durut burta toata noaptea si era tare. Spre dimineata m-au lasat durerile.
Din pacate nu prea ne dam seama foarte clar care dureri sunt ingrijoratoare si care nu. Pe mine toate ma ingrijoreaza!
Catalina este numele gravidutei noastre cu probleme. Si eu ma rog pt. ea!
Carmendu, ce s-a intamplat cu tine? Te rog, da-ne vesti bune!
babyzapi bine ca esti ok pana la urma! Ma gandesc... nu este prea mult calciu 10 zile?
21+ 
criss703 spune:
Of inca nu am indemanare cu acest forum , spre exemplu ce trbuie sa fac ca sa imi apara si mie nr. de saptamani al sarcinii?
Astazi am citit despre tot felul de probleme care au aparut la alte mamici si m-am intristat cumplit ..cat despre Catalina sper din suflet sa treaca peste greutati si sa apara pe forum cu vesti bune si incurajatoare .
Multa sanatate tuturor !
Mirtha spune:
Babyzapi da-i inainte cu tratamentul ca o voi lua pe urma lui Mav - iau biciul - nu mai admit probleme la Odiseea noastra! Tine-te de el cu dintii pt. ca problemele generate de anemie sunt foarte grave .
Anes
!
Mirtha
22+
elilov3 spune:
buna fetele
multumesc de gandurle calde
nu sunt asa usor de invins problema este ca au venit toate asa una dupa alta eu numai am avut timp de respiro.
Sper ca totul va fi bine mai ales ca astept sotul sa soseasca din clipa in clima numai ma intereseaza de nimic decat de bb balacila il iubeste mama mult si as face orice pentru el.
va multumesc 
ma rog
pentru catalina, ginye, babizapy...crocodili mei si toate cele cu probleme.
eu cred ca si canicula este cea care a declansat toata nebunia asta..peste tot aud numai de probleme de acest gen..in sfarsit trecem noi si peste asta
20+[beietel]Dimitrie
bebecris spune:
fetelor...odiseea noastra se afla sub ocrotirea MAICII DOMNULUI...problemele apar ca o furtuna si se rezolva intr-un final...
catalina....ma bucur pentru tine.....sunt alaturi de tine..trombofilia nu este nimic grav...se trateaza....si eu am trombofilie...acum cand am vazut ce se poate intampla daca nu este descoperit...II multumesc lui D-zeu ca am ales sa faca tratamentul cu clexane.
eli...stai linistita in pat...odihneste-te si ai grija de bebe...
babyzapi...odihna...stai cuminte in pat...si mie mi se pare cam mult 10 zile calciu...dar probabil dr. stiu mai bine!!!!
si sa-i multumim maicii domnului...RECOMAND DIN SUFLET: ACATISTUL MAICII DOMNULUI
19+
DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Mirtha spune:
Sincer nici nu bagai de seama ca sunt 10 zile cu tratament Calciu dar daca docul zice asa probabil stie el ce stie. Ce fel de calciu ? E cumva efervescent cum ia Diana ?
Iar mi-au venit nebuniile cu calciu efervescent , cu vitamina C fructata asta dupa ce astazi ma simteam asa lesinata ca bagai rapid in mine trei pungi mici de croissante - cu ciocolata , cu sampanie si cu dulceata de capsuni plus biscuiti de la Ulker(frate mie nu imi placeau dulciurile).Trebuia sa ma racoresc cumva , sa imi dau un respiro intre atitea vesti incordate, asa ca nu ma certati. De maine iar intram pe supraveghere alimentatie.
Elilov s-ar putea sa ai pe undeva dreptate cu efectele caldurii. Nu e vinovata ea chiar de toate relele dar im pare parte sunt convinsa ca genereaza destule probleme care afeteaza intreg organismul.
Mirtha
22+
flori76 spune:
Anes
si multumesc.Faza-i ca am luat no-spa,dar vad ca nu cedeaza durerea :( M-am si balonat(cu toate ca am mancat fff putin azi din cauza greturilor) si ma doare destul de tare.
Flori
13+
Mirtha spune:
Bebecris bine ca ai descoperit afectiunea la timp. Cunosc persoane care dupa a 3 a pierdere de sarcina au descoperit afectiunea!
Banuiesc ca este foarte greu sa te intepi asa zi de zi dar faptul ca e singurul care ajuta la mentinerea sarcinii trebuie sa te stimuleze cumva , cit de cit ! 
Mirtha
22+
Mirtha spune:
Flori pt. balonari incearca Maalox. La mine a mers . Mai am ceva arsuri dar in nici un caz genul celor pe care le aveamm inainte. Balonari insa nici vorba.
Pe linga No-Spa ai incercat si MgB6 ?
Mirtha
22+
flori76 spune:
Merci,Mirtha
Nu am luat decat no-spa si gynipral,atat.Eu nu am luat nicio pastila fara recomandarea medicului.O sa-l intreb de MgB6 cand ajung la el,pentru ca vad ca multe dintre voi luati.
Flori
13+