*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

criss703 ca sa iti apara semnatura te duci in Profil personal (stanga sus), iti scrii parola, apoi, la sectiunea Semnatura scrii in felul urmator: gravi intre paranteze patrate si nr. de saptamani al sarcinii. Succes! Si scrie repede 10 mesaje ca sa putem dialoga in timp real, pt. ca mesajele tale sunt moderate inca!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am revenit si eu.

Asteptam in continuare vesti bune de la Catalina.

Eli: Sper ca esti in pat, da?

Mirtha, Otilia, Bravegirl, Gynie, Dandusa (cred ca am mai uitat niste nume, dar mi-e un somn..): Multumesc pt. urari si ca v-ati gandit la mine.

Otilia: De mult timp vreau sa te intreb: unde e sotiorul tau? Ca n-am retinut. Cred ca ti-e greu cu sarcina, cu serviciul si cu piticutza ta. Te ajuta cineva?

Mirtha: Intr-adevar, sacaitoare problemutele noastre. Nu cred ca suparam pe nimeni ca le mentionam. V-ati gandit la nume pt. fetita voastra?

Mav: Felicitari pt. rezultatele bune de la eco. Sa fiti sanatosi in continuare!

Blue: Felicitari pt. fetita. Am vazut ca ai intrebat ceva la pag. 14, poate fetele te pot ajuta cu un raspuns. Tu esti moderata si mesajele tale apar tarziu, iar noi nu le vedem in timp real. Scrie repede 10 mesaje si scapi de moderare.

Mnarcisa: Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. N-ai mai scris de multa vreme....Trebuie sa-ti schimbi si semnatura, ca te-am depasit :)

Olivia: Sper ca ti-a trecut infectia urinara. Vacanta placuta! Unde mergeti?

Carmendu: Asteptam sa ne spui cum a fost la dr.

Babyzapi: Despre cat calciu iei nu stiu ce sa spun, ca nu ma pricep. Dar stiu sigur ca odihna si relaxarea iti vor face mult bine.

Bebecris: Ma bucur ca sunteti bine. Cu injectiile ... asta este. Orice ca sa-i fie bine lui bebe.

Criss: Si tu esti inca moderata. Mai scrie cateva mesaje. Ca sa-ti pui nr. de saptamani, te duci in stanga sus si cauti profil personal, apoi mergi la semnatura si pui nr. Trebuie sa-l schimbi in fiecare sapt.

Flori: Cu durerile de burtica nu te pot ajuta (eu nu am luat nimic, nimic, nici un no-spa pana acum), dar pot sa-ti spun ca zilele cu greturi se apropie de sfarsit. Eu am scapat de ele dupa 14 sapt. Cred ca e mai mult de o saptamana de cand nu-mi mai e greata deloc. In schimb au inceput arsurile. Nici nu mi-am dat seama daca sunt greturi sau arsuri la inceput. Dar am vazut ca ma lasa cu lapte rece.

toate fetele.

Andy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

In sfarsit am recuperat toate vestile de la voi...

Ramo, Dandusa, Anes, Diana, Elilov,Andreyuza, Mirtha, Bebecris va multumesc tuturor pt mesaje. E totul ok cu noi, bebita e un mare luptator la fel ca mami si ca tati si totul o sa fie bine. Iar sotul meu (nu suntem luati cu acte ink dar parca suna prea aiurea iubitul meu, nu? ) are MARE grija de mine deci sunt pe maini bune.

Maryk imi pare nespus de rau ca nepotica ta a trecut prin asa ceva si slava Domnului k acum este bine. Ma bucur mult ca ai deschis o noua odisee, dar sa nu ne parasesti nici pe noi, da?

Andy foarte scurt si la subiect dr, dar e bine k Bebe este sanatos.

Mirtha bine ca te-ai hotarat sa lucrezi mai putin, chiar nu are rost sa ne mai spetim muncind mai ales pe canicula asta. Incanu am apucat sa cumpar calciul pt ca am uitat reteta la clinica si astept sa mi-o recupereze o colega pt a-mi spune cum se numeste. Dar daca dr a zis calciu 10 zile am toata increderea in el. Mai ales ca simt pe pielea mea cat sunt de slabita.

Maryb ma bucur ca ai mai scris si la odiseea noastra.

Elilov foarte frumoase rugaciunile pe care le-ai postat. Imi pare nespus de rau pt toate problemele prin care treci si ma rog sa decurga bine operatia mamei tale. Fii tare si puternica pt Bebe care te are numai pe tine...si el ia parte la toate trairile tale. Sper sa te faci bine si tu cat mai repede.

Ginye ma bucur ca ai revenit printre noi. Slava Domnului ca ai trecut cu bine peste toate problemele.

Catalina ma bucur ca in sfarsit au descoperit medicii care era pb si sper sa fie totul bine.

Otilia si Mirtha imi sunteti foarte dragi

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ce bine ar fi,Andy!Ieri m-am simtit mult mai bine,insa azi a fost destul de nasol,incepand chiar de dimineata.Ma gandesc ca ar putea fi si de la gynipral,ca scrie pe prospect ca poate da stari de greata.Eee,nu ma vait,numai burta sa nu mai doara si bb sa fie bine.

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ma bucur mult ca fetele au reusit si au gasit gravibinonul. si tuturor persoanelor care au sarit in ajutor.
Eu m-am perpelit toata noaptea gandidu-ma cum as putea ajuta, iar mesajul Catalinei de dimineata mi s-a parut mai optimistplus ca m-am bucurat de primele fiole gasite. Nu am inteles cum va face cu al doilea medicament, cel din Austria/Ungaria. prsoana careia i-am scris eu nu mi-a raspuns, probabil este ocupata sau in vacanta, e normal fiecare are viata lui.
Brie, dar de tine nu mai spui ce faci?
Elilov, sper ca esti cuminte in pat, altfel nu ai nici o scuza. A, si sper ca iti dai seama ca nici curatenia din casa nu este asa importanta, nici cumparaturile ca mai pot astepta. Cand mai mergi la doctor?
Andy, mai are cateva examene pana va termina facultatea la Bucuresti. Nu ma ajuta nimeni, de aceea ma si bucuram cand venea prietena Anei o zi la noi si dupa o duceam pe Ana la prietena mea o zi, ca imi mai rezolvam si eu treburile prin casa. Peste o saptaman plecam la Bucuresti, vom avea 4 saptamani de vacanta si dupa aceea voi mai fi o perioada cu ea singura pana va veni sotul in toamna. Acum este mai maricica si destul de independenta, daca ar fi avut doi ani ar fi fost mult mai greu.
Anes, ce ma bucur cand te vad asa fara probleme ca fara sa vreau ma gandesc ce greu a fost inceputul la voi.
Babyzapi, pana cand ai concediu? Din pacate nu prea ma pricep, Ca nu am luat decat dupa luna a 7-a la prima sarcina.

Mai astept putin si fac un capitol nou, aniversar, cu numarul 50. La odiseea trecuta s-au scris fix 100 de capitole pana am trecut la scutece. Le-am salvat ca documente si le-am citit cu mare drag acum cand am ramas gravida.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Ups! Am comis-o! Imi cer scuze nu am vrut sa scriu cu rosu decat numele. Doamne ce suparator este pt ochi atata roseata!
Scuze.

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Otilia mi-am luat 14 zile de concediu medical, adica de pe 26 iun pana pe 9 iulie (se numara 14 zile calendaristice, nu se tine cont ca de weekend). Tu parca pe 3 iulie ai programare la dr? sau nu mai tin eu bine minte?

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

ElilovSuntem alaturi de tine

Babyzapi profita din plin de acest concediu medical ca sa te pui pe picioare. Multa sanatate!

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Andy cred ca numele ei va fi Eva. M-am emotionat toata cind ti-am vazut intrebrea. Uneori parca nici nu constientizez.Zilele trecute m-am surprins intrebindu-ma cam cu cine va semana , de la care dintre noi avea trasaturi si care vor fi acelea. Iar acum am un sentiment asa...de dor. Daca e posibil sa iti fie dor de copilul pe care inca lu l-ai nascut. Abia astept sa o tin brate , sa o pup pe toata fata si pe burtica si sa o ridic la cer.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Babyzapi, pe 9 iulie am programare . Cand esti logata si te uiti la mesajul tau vezi in bara de deasupra mesajului o iconita ca o coala de hartie cu un pix deasupra (este prima dupa ce scrie la ce data ai pus mesajul). Daca apesi pe ea, se numeste Editeaza raspuns, poti modifica mesajul.
Olivia, unde pleci, 2 saptamni de vacanta?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput