*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Catalina,
,facem tot posibilul sa te ajutam
Mav,
sper din suflet ca nu te stresezi cu kg...,dr este chiar sub orice critica de dusa...cum spuneai si tu...copilul,placenta,lichidul...etc depasesc 6 kg...cum naiba sa ai doar atat toata sarcina?!
felicitari pentru bb in grafic,grasutul lu' mama,ma bucur ca totul merge bineam urmarit filmuletele de pe site impreuna cu Claudiu...a fost delir...a raspuns corect la aproape toate intrebarile...,era in culmea fericirii
Cherie,
sa-ti traiasca putoiulcred ca scot biciul...,pai mai fata...baiatul tau este baiatul tau...tu realizezi cu cine va semana aratos?cu masa'!de cine o sa se ataseze mai mult?de masa'!si masa' o sa fie in culmea fericirii si o sa regrete ce a simtit acum cand io vedea fatuca lui de bebelus dragalas...,puiutul lu' mama,multumeste-i lui d-zeu ca-i sanatos...
Babyzapi,
neaparat sa-ti faci analizele,ai grija de tine
Otilia,
eu ma declar o norocoasa...si-i multumesc lui d-zeu pentru asta ori de cate ori am ocazia...
la prima sarcina am vomitat o singura data...si m-au napadit arsurile din luna 6-a...atat!
la a doua sarcina am vomitat o singura data si atat!sper sa ma tina pana la sfarsit asa...si sa scap si de arsuri...de data asta...
micile dureri de ligamente,vagi urme de arsuri...sau mijloc sant perfect normale...si prezente...,dar nu pot sa-l manui pe d-zeu...,pana acum totul merge perfect!ceea ce va doresc din tot sufletul si voua..,tuturor gravidutelor...
Blue,
felicitari pentru fetita,sa creasca mare sanatoasa
Mariak,
imi pare atat de rau de nepotica ta...,nu stiu ce sa zic...nu am mai auzit pe nimeni sa faca astfel de reactii la vaccin...,sper din suflet sa-si revina repede si sa nu ramana cu urme...
Amalia,
pupici balosi de la Crinuta,iti impartasec opinia
Andy,
ai fost tare scumpa cu cronometratul consultului

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laureta,

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

m-a sunat prietea mea si din pacate nu a gasit niciunde. i s-a spus ca nu se mai fabrica la noi in tara de peste un an si era inlocuit de pregnil care din pacate nici acela nu se mai gaseste. singura sansa e sa gaseasca undea in strainatate dar si acolo se elibereaza numai cu reteta. imi pare tare rau!

Maria 4+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Laureta, foarte dragut din partea ta sa ii oferi cele doua fiole. sarcina usoara si multumim mult!
Blue78, ma bucur ca ai aparut, scrie te rog 10 mesaje ca sa scapi de moderare. Felicitari pentru fetita sanatoasa!
Cherie, hai nu fii suparici, pai dupa baiat faci o fetita si numai bine ca va avea un frate mai mare sa o apere. Cel mai important este sa fie bb sanatos si voi parintii la fel, sa-l cresteti mare.
Mav, ma bucur ca bb este bine si colul tau la fel, ca te vaitai de ceva dureri saptamana trecuta, inteleg ca ai scapat de ele.
Dandusa, bravo mami, ma bucur pentru tine, pai tot sa faci copii asa . Uite si pe mine m-a lasat putin piciorul de ieri si ma simt ca un fulg, burtica nu ma doare, ma doare insa sufletul ca atatea fete de la noi sunt/au fost in spital si cu probleme grave.
Carmendu, cum a fost la eco? Avem nevoie de vesti bune.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele!
pentru Catalina si bb-i ei Doamne ajuta sper sa se gaeasca fiolele in termen cat mai util
blue bine ai venit sa iti traiasca bb si sa fiti sanatosi si iubiti
cherie nu fi supi ca nu e fetita, e copilul tau indiferent de sex sange din sangele tau..nu il mania pe Dumnezeu
fetele nu am dormit toata noapte de grija cu mama off e la spital la buc luni o opereaza ...sotul e cu ea noi singuri
de mine ce sa va zic ma doare rau bazinul si picioarele si evident fiumiu fotbalist cum ma pun in pat cum incepe meciul numai pot imi e somn si nu pt dormi. am mai luat un kg deci 4 kg in total pana acuma
Sanatate fetele sa auzimnumai vesti bune
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Multumesc de urari.
Monicus- da s-a vazut foarte bine chiar ce este, am vazut si noi foarte bine desi nu suntem de specilitate, i-am numarat degetelele de la picioruse, e o scumpa, s-a intors pe toate partile sa o vedem bine.
Totusi am o intrebare pentru cine s-a mai intalnit cu problema asta - mi-a spus ca am un nodul de sarcina de 2 cm, care se resoarbe singur in trim III. A mai avut cineva asa cvea? Mentionez ca eu nu iau nici un fel de tratament, doar vitamine Elevit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

CATA.....sunt sigura ca o sa gasesti toate medicamentele si ca in curand floricele tale se vor intoarce acasa impreuna cu tine.... sunt alaturi de tine!!!!!
ANDY....eu sunt bine...ma simt bine...doar mici constipari si picioarele umflate...de care nu scap....asta este!!!!injectiile merg in continuare....deja am zile cand nu simt nimic atat de bine le face sotul meu!!!

19+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Catalina sunt alaturi de tine. Imi pare rau ca nu am cum sa te ajut, dar ma rog la Dumnezeu sa fiti bine toti trei. Doamne ajuta.
Elliov iti scriu asa de incurajare, stiu ca tu ai aceleasi emotii pt operatia mamei tale, dar poate te ajuta. Bunicul meu a fost operat, avea 9 pietre la vezica urinara. Si a fost totul bine. Mentionez ca la operatie avea 82 ani. Acum are 84 si ieri s-a urcat in copac sa culeaga visinele.Asa ca totul va fi bine.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Catalina, dea Domnul sa fiti bine toti!
Cu gravibinonul, eu persona nu am cum sa ajut, caci nu am avut nevoie de asa ceva, pot insa pune o intrebare la forumul de scutece la strumfi, unde mai scriu/citesc eu, sau pe la alte sectiuni. Daca apare un raspuns afirmativ, cu cine sa ia legatura persoana respectiva pe pm sa telefon? Ca sa stiu ce sa spun.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu m-am trezit l a11.30. Nu-mi venea sa cred ca atat e ceasul.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune.
Eu am stat pe telefoane sa vad daca gasesc medicamentele pt Catalina si nu am reusit ...

==========
Corina 17+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput