*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Elilov fruntea sus! Totul o sa fie bine cu mama ta. Multa snatate si ai grija de tine si de micul tau fotbalist!

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele acum am vorbit cu Catalina. A reusit sa faca rost de cateva fiole. Situatia ei e cea pe care o stiti. Va multumeste ca va ganditi la ea. Conteaza f mult.
A mai spus pt toate mamicile care simt ca ceva nu e in regula sa nu mai stea pe ganduri si sa mearga la dr. Orice minut, ora, conteaza.
Sa ne rugam pt ea si puiutii ei.

==========
Corina 17+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Monicabo,
daca apare vreun raspun afirmativ roaga persoana in cauza sa-ti lase nr de tel si mi-l dai mie,multumesc
Elilov,
multa sanatate mamei tale
Monicus,
tu ce mai zici?santeti bine?

Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Gravibinonul se poate inlocui cu Pregnyl?! Eu mai am cateva fiole de Pregnyl de 5000 unitati. Numai ca se pastreaza la rece, il am la frigider si nu vad cum ar putea fi transportat de la Cta la Buc?
Oricum, in caz de nevoie, sa ma anuntati daca pot face ceva pt Catalina!
Eu am si o prietena farmacista -la Bucuresti- numai ca inca nu mi-a raspuns la telefon... o sa mai insist.... poate...

Otilia, nu, nu am scapat de dureri.... Doar am aflat ca-s de la "ligamentul rotund" si ca nu prea am ce face....
Cherie, sa-ti traiasca putzosul!!! Las', ca e frumos sa fii mama de baiat, iti zic eu!
Dandusa, al meu inca nu a vizionat filmuletele.... cica daca mai vine tot un baiat, el stie tot ce trebuie: sa-si pastreze calmul, sa nu intre in panica!
Mirtha, mie mi-a dat medicul de familie adeverinta pt reducerea programului, pt ca aveam si criza de hemoroizi si aveam si uterul super-contractat cand am fost la ea. Initial, cand am deschis subiectul, s-a facut ca nu stie despre ce vorbesc, apoi.... a scos OUG (o avea n-a fost nevoie sa i-o bag eu sub nas) si mi-a scris adeverinta cu recomandarea de reducerea prog. de munca la 6 ore/zi, conform legii/art. Asta a fost o chestie simplu de obtinut.
Acu.... au trecut doua sapt. pana am avut eu curaj sa depun cererea la munca... si ptractic... la birou stau tot cat stateam si inainte.... Numai ca daca intr-o zi nu ma simt ok si vreau sa plec, voi pleca fara discutii, doar am program mai scurt, nu?!

22+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Va salut dragele mele.

Noi suntem bine, dar nu am mai avut timp sa intru deloc pe forum.
Astazi am cititt despre Catalina.
Am o prietena care lucreaza in sensilu si amluat legatura cu ea si am aflat ca Gravibinonul nu se gaseste in reteaua lor. Este posibil sa se mai gaseasca in farmaciile mici care sa fi rams cu el pe stoc.

Am sa mai iau legatura cu a alta cunostinta care lucreaza la un distribuitor de medicamente savedem daca are cum sa ne ajute. De cate fiole ar mai fi nevoie?
Va rog sa imi dati pe PM nr Catalineio in cazul in care reusesc sa rezolv ceva sa vorbesc direct cu ea.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 13+

http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele !
Nu stiam eu de ce nu apare mesajul meu dupa ce l-am postat (credeam ca am incurcat iar ceva )multumesc ca mi-ati spus cum functioneaza si multumesc pt. urarile de bun venit !
Saptamana viitoare adica la 18 saptamani o sa merg din nou la ecograf si sper sa vad si ce este nu ca as avea vre-o preferinta ..poate iese fotbalist pt. ca l-am carat cu mine la Euro 2008 si deja cred ca stie toate lozincile strigate pe stadion .
Va pup si sarcina usoara in continuare !

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Otiliav - multumesc mult de mesaj. M-ai impresionat mult de tot, chiar mi-au dat lacrimile aseara cand l-am citit.

Astept raspuns de la cunostinta asta a mea sa vedem pe la ce farmacie din buc sau din tara mai gasim restul de fiole.

MAria_K felicitari pentru bebic si multa sanatate.

pentru toti bebicii si mamicile lor sa fie bine si sa ne ocoleasca necazule

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 13+

http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Si eu astept raspuns de la cumnata mea! La ei in depozit nu se gaseste, insa acum suna la farmaciile cu care lucreaza ei! Catalina, ma bucur ca ai facut rost de primele fiole!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Am vb si eu cu sotul meu care are un coleg a carei nevasta are o farmacie. Dar ei acum sunt plekati din tara, sunt in concediu si se intorc abia luni. Sper sa nu fie prea tarziu luni. Oricum i-a trimis un email. Dar luni la prima ora voi afla. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa gasim injectiile.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

MariaK, felicitari pentru noua odisee, sa fie cu noroc!!! Ma bucur din inima pt. tine !

Carmendu, te astept cu vesti bune! Unde esti? Nu ai fost ieri la eco? Vino repede cu raportul, nu ne mai tine pe jar!

Eu am pe 7 iulie prima eco morfo la Pelinescu si deja am emotii de nu mai pot!!!

........................

Cat despre bebemic, azi-dimineata facea niste tumbe de m-a lasat cu gura cascata. Efectiv mi se misca burta de la sutulete. Fetita nu facea asa nici prin luna a saptea, ea era tare delicata!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput