*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata fetele,

Catalina, Doamne ajuta sa-ti ajunga medicamentele cat mai repede si tu si bebelusii sa fiti bine!
Maria K, sanatate multa nepoatei tale!
Fetelor, eu azi noapte am visat ca sangeram...cand m-am trezit m-am dus chitita la toaleta sa vad ce si cum.Doamne ajuta ca nu e nimic, a fost doar un vis...
Sotul m-a anuntat ieri ca a dat comanda de patut...el vroia albastru inchis ca zicea ca merge si la fetita si la baietel...dar surpriza, nu aveau albastru si pana la urma a luat ce culoare am vrut eu, un fel de caramiziu...frumusel foc.

Ramo 15+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am deschis subiect si vad ca acum a deschis si Marush unul! Sper sa reusim sa strangem macar cateva fiole azi!

Mav, am si uitat sa-ti spun, desi m=am bucurat cand am citit, ca te felicit pentru bebe in grafic, frumos si sanatos si pt. colul cel lung!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna dimi fetelor...

am ochii cat cepele..ieri la gine , mi s'a naruit o lume...o sa am baiat...de cand am iesit din cabinet..am plans non stop..nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ideea..io imi doream din toot sufletul meu o fetita elena evelin...nu stiu...toata lumea din jurul meu spera la o fetita..sunt ...nu stiu..mi ciuda mai..dar asa de ciuda!!!!coiosul asta al meu e bine..el si putulica aia a lui..azi nopate m'am trezit in plans de n ori....eh..va rog sa nu ma treceti cu carut albastru...poate cine stie,luna viitoare la eco..booh...io inca sper ca s'a inselat gine...

fug la munca..nu am citit din urma..dar va pup pe toate...si va urez numai bine si sanatate...catalina , am citit un pic...ma rog pt tine ,va fi totul ok..suntem in 2008 si va fi totul bine..am o iconita in masina si pe drum pana la munca o sa indrug o rugaciune la sefu din cer!

cherie 16

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

..si de ciuda..merg sa imi tai paru..io am par gen tiganca , negru si lung pana la fund..azi ma voi tunde scurt pana la urechi..ca sa fie supararea si mai mare..asa..

cherie 16

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna burticilor

As dori si eu nr de tel pe PM al Catalinei ca s-o ajut cu 2 fiole de Gravibinon.

Sarcina usoara si bebei sanatosi

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Multumim din suflet, Laureta! Ti-am trimis PM.

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna gravidutele mele!
eu am deschis acum odisee de martie-aprilie 2009. asta nu inseamna ca parasesc teritoriul de noiembrie-decembrie. chiar daca nu mai am dpn in nov am ziua de nastere . o gasiti aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123284
sper sa nu va suparati pe mine ca m-am "inspirat" din a voastra. (de fapt si a mea)

Maria 4+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Multumesc pt nr de tel. Am vorbit si azi la ora 15 o sa vina cineva sa i dau fiolele. Plangea
Eu sunt sigura ca va fi bine, am trecut si eu prin sangerari si a fost totul ok pina la urma.

Va tin pumni la toate

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

am o prietena care lucreaza la un depozit farmaceutic. incearca si ea sa fac rost de ceva fiole de gravibinon, dar spunea ca se gasesc foarte greu. daca reuseste o rog pe catalina sa-mi dea nr ei sa i le trimit prin curier. prietena mea, de care vorbeam, chiar trebuie sa ajunga weekendul aceste in bucuresti. sa speram ca va gasi si vom face tot posibilul sa ajunga unde trebuie.

Maria 4+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Laureta, multumim mult de tot!!!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput