Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Felicitari preety si babytza pentru bebei in grafic.

Felicic, n-am uitat, cum sa uit? ABia astept nu mai am rabdare. Si sa sti ca am vazut un bebel frumos pe nume Vasile azi intr-un fimuletz . Si degeaba zici ca nu i se vede fatzuca pt ca i se vede destul de binisor

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 80 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

nu i se vede toata fetisoara, doar o jumatate, ptr ca o manuta, dreapta, a tinut-o permanent pe fata, asta era pb, ca nu a putut sa-l ia in prim plan. Nu i se vede ochisorul si obrazul drept deloc. Nu vrea sa fie vedeta
nu-i asa ca-i frumos deshtept si cuminte?
(orice cioara isi lauda puiul)

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele! Ce faceti?
ma bucur tare mult sa citesc vesti bune despre voi si bebei!

babytza, felicitari pentru bebe sanatos si in grafic!
tu sa stai cat mai linistita,sa ai grija de tine si totul o sa fie bine pana la capat! Vad ca bebele tau va avea acelasi nume cu al meu, de fapt o parte ca noi ne-am gandit sa-l numim Robert -Matei!
Iti doresc multa sanatate si lui bebe si fara stres.

angelynna, foarte bine ca ti-ai luat CM, cat despre sefi..., lor nu le convine nciodata nimic, dupa capul lor ar trebui sa muncim non stop, dar noi sa fim sanatoase! ai grija de tine si CM placut, ca sa zic asa!

Fetele am si eu o intrebare la voi! Eu mi-am facut programare la epilat inghinal total la cosmetica,dar ulterior am citit o groaza de chestii cum ca nu e indicat, oare sa fie vreo problema? Voi ce ziceti? Ce ma sfatuiti?

Va pup acum pe toate si va doresc o seara bunaa!! Nu se mai face o data 18:00 sa plec acasa
Poop.
Aurora 24+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu va pooop
Ma duc acasa. O zi buna in continuare si ne vedem maine .

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aurora eu m-am epilat pana in ziua in care am nascut la prima sarcina. Nu a fost nici o problema. Si acum fac la fel. Depinde cum suporti tu durerea...
Imi place foarte mult cum suna Robert Matei dar la mine Robert a fost numele primului sot, nu ar da prea bine.....

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am revenit! N-am reusit sa mananc mare lucru, am facut inca un dus si m-am uitat putin la tele. Parca e mai bine acum.

Monica, lasa ca luni merg si eu la eco, ne facem galerie una alteia. Weekend-ul trece repede.

Preety, felicitari pentru bebelina sanatoasa! Vezi ca a functionat galeria noastra , nu a dat gres niciodata pana acum. Ma bucur mult ca totul e in regula

Babytza, felicitari pentru puiutul maricel. Imi pare rau ca e deschis colul, poti sa-mi spui te rog exact ce ai simtit acolo? Cum ti-ai dat seama ca e o problema? Daca sunt prea indiscreta, spune-mi te rog.

July, Alinushca, pe unde sunteti? Treceti la raport

Andy.p si Mami de Alexa, multumesc pentru aprecieri . Bine ca a mai crescut burtica si Carla are mai mult loc de joaca, eram cea mai micutza dintre voi.

Aurorra, daca salonul e curat, ceara de unica folosinta si speciala pentru zona inghinala, cosmeticiana priceputa si de incredere si nu ai contractii sau probleme cu colul ... go for it. Bravo tie ca rezisti!

Ratonelule, sper ca esti mai bine! Nu te mai agita atat, ia-o mai incet

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

babytza, felicitari pt bb in grafic! tu stai linistita si fa cum zice dr.
aurora, si eu am aceeasi parere despre epilat, cel putin mie nu mi-a facut rau nici la prima sarcina si nici acum.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Da fetele, a functionat galeria voastra si sper sa functioneze pentru fiecare dintre noi si de acum incolo .

Apropo de col, dr. Chitescu (Medlife) a spus ca lungimea colului nu e chiar atat de importanta in sustinerea sarcinii. Conteaza doar consistenta acestuia, adica daca poate suporta greutatea sarcinii sau nu... Ideea e ca atata timp cat e inchis e ok, cand se intredeschide... repaos cat mai mult... sau in caz de nevoie ... cerclaj.

Va pup pe toate ca plec acasa.

22+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

da ce faceti pe pagina 2?
am ajuns acasa, fac o salata orientata si imi astept barbatul sa ma scoata la plimbarea de seara.

Eu, iepurica 22+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna gravidutelor....

ma primiti si pe minie aici>?
ca in alta parte m-am suparat si nu mai vreau acolo

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am dat o tura de parc caci am inceput sa ne plimbam pe fiecare seara macar o ora.

Banu bine ai venit printre noi, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput