Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

babytza

si eu sunt cu colul intredeschis
la prima sarcina. Exista un orificiu intern si unul extern
mie prima dr mi-a zis sa-mi faca cerclaj si-am plecat la alta.
astia repede vor sa-ti ia banii!!!
urmatoarea mi-a facut si un desen explicandu-mi cum e inauntru. sunt 2 orificii si atata timp cat la eco orificiul intern apare inchis nu mai conteaza cum e cel extern
asa ca eu n-am facut nici un cerclaj si pana acum la 21 saptamani ma simt bine la eco a fost bine, sper ca si de acum incolo sa fie bine.
va pup

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

multumesc la fel angelynna
si voua la fel

pana acum a fost usor

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc de sfaturi si incurajari!!!

preety si babytza felicitari pentru bebelushii in grafic!!! in sfarsit mai aud si eu de bebei de juma'de kil(cum era si al meu la 21s) ca ma speriasem de acum ca eu o sa nasc o matza de copil cand am vazut ca toate aveti bebei de 1kil -1kil jumate

monica nasol ca te=a reprogramat pe luni, stiu cum e ca si pe mine ma mai suna cateodata si ma reprogrameaza fix in ziua in care ar fi trebuit sa merg si esti nerabdatoare sa-l vezi pe bebe si cand colo....dar lasa ca luni revederea cu bebe va fi mai frumoasa!

banu bine ai venit la noi!!!normal ca te primim si chiar cu bratele deschise!!! vezi ca asta e o odisee norocoasa si vesela asa ca aici e de tine! dar apropo ce cautai prin alte parti ca doar ai 21s aici ti-e locul in mod normal, nu?

am mai pus si eu vreo 2 poze pe contul comun asta ca sa-mi vedeti burtica si sa apreciati daca e mare , mica sau numai buna ca stiti ca azi m-a apucat paranoia cu kg ca nu ia bebe in greutate

babytza ai mare grija de tine cu colul ala intredeschis incearca sa te menajezi cat mai mult!!!!

azi am fost la Z si am luat pt bebe un body si niste perechi de sosetele!!!daca era dupa capul meu mai luam si alte chestii dar majoritatea erau subtirele de vara, cu maneci scurte si doar n-o sa-i iau pt la anu ca eu nasc in oct si atunci sigur nu mai e de maneca scurta

piolica ma bucur ca ai dat comanda pe redoute uite eu care v-am anuntat n-am apucat pana acum dar am bagat lucrusoare in cos si acush ma duc sa dau comanda!!! apropo pana acum i-am luat jucarie de aia de catifea doudou" 2bucati1!!

freshana parca si tu dadeai comenzi pe redoute nu?ai apucat sa comanzi acum ceva la reduceri??

apropo de comenzi stiti ca va ziceam acum 2 sapt ca am comandat la quelle 2 paturici si o pernuta, mi-a venit azi avizul maine ma duc la posta sa le scot

daca din iulie tot stau acasa poate ma invrednicesc sa pozez tot ce am luat pana acu pt david sa va arat si voua

aaaa apropo cand am intrat pe mailul comun am vazut album nou facut de ratoneluti-am vazut pozele miresica mama ce frumoasa esti!!! pupici si la burtica maricica

23+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza suntem bine. Am o conexiune proasta la net care imi da voie doar sa citesc si foarte greu sa scriu. Ai grija cu colul exterior intredeschis mai bine stai mai cumintica in urmatoarele zile.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata mamicutzelor!Se pare ca m-am trezit prima.asa ca va invit la cafelutza cu muult lapte,ceai,cioco sau ce va pofteste inimioara.
Noi azi sarbatorim,am intrat oficial in trimestrul III.Yupiiii

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza fetele

Andy felicitari pentru trim III , am sa iau o cafeluta de la tine

Azi am schimbat si noi semnatura si am intrat in sapt 25

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata si de la mine! Laura, multumesc de cafeluta si felicitari! Ange, felicitari si pt tine? Miruna, ma bucur ca sunteti bine

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange multumesc si felicitari si tie
Alina

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Alina

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata harnicutzelor

Daca Andy da cafelutza, eu va invit la cereale cu laptic

Andy.p, Angelynna, felicitari pentru noile semnaturi

Vazut poze super de mami Nusha

Banu, bine ai venit in odiseea noastra norocoasa. Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos.

Arunc in discutie 2 probleme pentru azi: pompa pentru san (care sunt cele mai indicate, manuala, electrica) si salteluta de cocos pentru bebe (cocos simplu sau cu spuma poliuretanica intre 2 straturi de cocos). Vreau sa comand de pe net si mi-ar prinde bine niste sfaturi.

Va doresc o zi frumoasa tuturor

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput