Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata si de la noi
Suntem bine si noi, tot la munca, maine facem si noi 28 de saptamani...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si ce putin mai este
andy.pfelicitari pentru intrarea in trim. III...mai avem putin
angelynna82felicitari si tie pentru saptamana 25
alexa si mami
Pupam toate fetele si o zi buna va doresc!!!!

+27+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca .Interesante subiectele propuse de tine,pompa de sani am in teles ca ar fi buna cea de la Avent,iar la saltelutza chiar ca vreau si eu sa vad parerile fetelor ca tre sa cumparam si noi.
mariamultumesc.Trece timpul,felicitari si tie de pe acuma pe maine.

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca si Maria

Din pacate cu salteaua nu te pot ajuta pentru ca noi abia dupa 7 luni ne vom apuca de cumparat dar am inteles ca este buna cea din cocos simplu

Pompa pentru sani ai mai multe optiuni printre care si Avent care este foarte buna.

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Neata !!
Eu mi-am luat pompa manuala de la Avent, nu pe cea electrica ..
De salteluta nu stiu ce sa zic, parca as merge pe varianta simpla, dar nu stiu inca sigur. Sa mai vedem pareri

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eee, se trezesc burticutzele:) neata inca odata. Anca, subiectul salteluta ma intereseaza si pe mine, ca nu o mai avem de la alexa. Nocom, spunea ca e mai buna cea cu spuma, iar Anis spunea ca pt o buna utilizare trebuie intoarsa saptaminal. De pompa nu am avut nevoie la alexa, deci nu o sa folosesc nici acum.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

De Avent am auzit si eu, dar manuala sau electrica? Cea electrica de la Avent e vreo 650 ron - mi se pare enorm iar cea manuala in jur de 200. Am vazut la Primii Pasi o pompita electrica, la 100 ron si acum nu stiu ce sa fac. Pentru mine e absolut necesara pompa de san pentru ca am mameloanele mititele si mi-e teama ca voi avea probleme cu alaptarea direct de la san.

Referitor la salteluta, cea din cocos simplu e extraordinar de tare, e ca o scandura. Stiu ca lui bebe ii trebuie o saltea tare pentru a-i sustine coloana, dar totusi... E mai tare decat saltelutele de la patuturile pliante Cea tip sandwich e mai flexibila.

Asta este ce am studiat si am gasit eu, astept parerile voastre.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna dimineata, fetelor!
dau buzna si eu la voi aici! am vazut ca mai sunt vreo 3 mamici si de august. eu sunt de la odiseea vecina de iulie-august si m-am gandit sa va salut.va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
este cineva din Bacau la voi?

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata burticoase dragi !

vreau si eu o cafeluta mica cu lapteeeeee.....

azi la 16:20 ma duc la dr dar doar pentru control si sa vada si analizele la care mi-a iesit usoara anemie normocroma normocitara.

va pooooop si va doresc o zi minunata !

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata burticutze !!!! Dau o cafea cu laptic,ca am vazut ca e ceruta !!

Banu bine ai venit la noi in grup ! Sarcina usoara !!!

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Diarux, iti dorim sarcina usoara si bebe grasunel si sanatos

Mary, bafta la doctor!

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput