Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
Nushulica nu iti face griji in privinta greutatii lui bb. Sunt saptamani in care ia mai mult si sapt in care ia f putin. Puiul meu avea in sapt 21 390g , asa ca e putin relevanta greutatea. Conteaza la masuratori cat e diametrul capsorului, ei dupa asta se iau si iti spun daca e in grafic. Ca la greutate iti spun aproximativ, chiar si echo mai da rateuri cand e vb de greutate. Mie asa mi-a explicat dr. Ca difera de la o sapt la alta si sa nu imi fac griji daca la vreun control pare bb cam mic...
Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine si
la toata lumea.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 80 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy_galro spune:
neata si de mine fetelor!!!
preetyfelicitari pentru fetita!!! Sarcina usoara in continuare!
moni sorry ca nu l-ai vazut ieri pe bebe ....dar trec zilele repede si imediat vine luni si va vedeti...
babytza felicitari pentru bebe mare si in grafic!!! ai grija de tine si stai mai mult in pat si fara efort 
andy.p, angelynna felicitari pt schimbarea semanturilor ...si la mai mare!!!
27+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andy_galro spune:
anca mie nasa mea mi-a spus ca ea a incercat tot felul de pompe si cea mai buna la ea a fost cea manuala dar cu fir mai lung ca sa poti pompa usor sa nu-ti oboseasca mana....si ea sanii mai micuti si cu cea manuala s-a descurcat cel mai bine.
Si de saltea tot ea mi-a spus ca cea cu spuma intre 2 straturi este mai buna si intr-adevar trebuie intoarsa saptamanal pentru aerisire dar asta nu e asa de greu. Ea a avut din cea simpla de cocos si i s-a crapat si apoi a inlocuit-o cu cea din 2 straturi.
27+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
maria2004 spune:
Hai sa-mi spun si eu parerea vis-a-vis de pompele pentru san.
Ancutza,sincer eu la prima nastere pana sa am lapte ca lumea am experimentat si pompa electrica(exista in maternitate asa ceva) si apoi mi-am cumparat si una maunala...parerea mea e ca detasat cea electrica e mai buna si mult, mult mai eficienta...dar bineinetels, daca consideri ca vei avea neaparata nevoie de ea, doar asa sa-si merite invistitia...din pacate sunt cam scumpe

andy_galro, monicabuna dimineata si

+27
+puiutul Maria (23.12.2004)
Nerantula spune:
Buna dimineata, burticele! 
urmaresc cu interes atat discutia despre saltele, cat si pe cea despre pompa de san si va spun si eu ce informatii am mai strans din 'teren': salteluta de cocos e foarte trendy, insa nu prea fiabila in timp, se deformeaza usor, chiar daca e intoarsa regulat, e tare si destul de inconfortabila (acum nu stiu, poate or fi si niste modele mai bune, despre care nu am eu info ..); eu inclin spre salteluta din spuma de mare. Despre pompa, probabil imi voi lua Avent manuala, am inteles ca e eficienta si usor de manevrat, ca sa nu mai mentionez avantajul pretului.
Asta pana acum ... insa mai studiez ![]()
Va pupicesc si va urez o zi minunata si racoroasa! 
26+
AMR 93 zile!! 
Haiduc iubit
babytza spune:
Eu am avut pompa manuala si am fost foarte multumita de ea.De la Chicco, a fost foarte utila. Prietena mea a avut de la Avent si a fost foarte multumita de ea.
Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru
anca81 spune:
Gagici, multumesc pentru raspunsuri. Maria, este o pompa electrica de la www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=706" target="_blank">Primii Pasi care mi se pare OK, e doar 92 ron.
Am citit ca pompele Medela sunt cele mai bune. Cu cat caut mai mult cu atat ma afund mai mult in ceata ![]()
O burtica mititica
29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
andy.p spune:
andy_galro multumesc
Si eu inclin tot spre pompa manuala,la prima sarcina asa am avut si a fost k.
28+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)